Képeken az Asura's Wrath

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 4.
  • Képek
Link másolása
Körülbelül egy éve, a tavalyi Tokyo Game Show alatt mutatták be az Asura's Wrath-t, és most az idei japán játékkiállítás közeledtével egyre több információra és látnivalóra számítunk a Capcom üdvöskéje kapcsán. Ennek előjeleként a minap befutott tizenöt új kép a játékból, vessétek rá magatokat!

Persze a múltkori félórás videó után kissé szerény ez a felhozatal, de ne legyünk telhetetlenek! Az Asura's Wrath a CyberConnect2 csapatánál készül PS3-ra és Xbox 360-ra (a későbbiekben nem kizárt egy Wii U-s adaptáció sem), a főhőse pedig Asura, a félisten, akit a többi isten elárul, és így elveszíti az erejét. A cím stílusa lenyűgöző, az ázsiai mitológia keveredik a sci-fivel, mellesleg pedig egy szokványos vagdalós, verekedős akciójáték lesz szintlépéssel, QTE-szekciókkal és gigászi ellenfelekkel. Tizenöt képet tudunk mutatni:

7.
7.
Dercsi
Kíváncsi leszek rá hogy mit és hogyan, elsőre nem tűnik rossznak. Mondjuk egy unalmas, egysíkú játékmenet hazavághatja pillanatok alatt. Én mondjuk a Darksiders2-t várom, abban volt kihívás, rejtvény és normális bossfight.
6.
6.
venoom
#5: mert ezzel osztonzik az embereket hogy konzolt vegyenek mert kozolon egy kicsivel kevesebb a warez igy tobb bevetel lessz a jatekbol :)

nagyon varos game, kedvenc kategoriam
5.
5.
Peppe820623
imádom ezt a fajta túlzást, amit ez a játék képvisel! :D Az ilyenek miért nem jönnek PC-re? :(
4.
4.
Necreon
Ennek a játéknak volt az a trailere amikor egy sokkezű elmebajos pszichopata tipikus japán ordító hülyegyerek minden áron szembe akart menni valakivel (talán valami felettese lehetett) és sok keze volt amit aztán kitépett az illető?
3.
3.
felegyi
Meggyőző... akit egy kicsit is érdekel a műfaj, annak alapmű lesz!
1.
1.
givi6
várom a játékot, kiváncsi vagyok rá ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...