Megvásárolható a LOTRO - Mithrill Edition

  • Írta: InGen
  • 2011. október 9.
  • Hír
Link másolása
Nem figyelünk oda, s a háttérben szép lassan egy tartalommal teli, kifinomult MMORPG válik a The Lord of the Rings Online-ból. Erre szeretne rávezetni mindenkit a Turbine azzal, hogy most megvásárolható a Mithrill Edition, mely igazi bajnok ár/érték arányban, így minden kezdő számára ideális lehet.

A Mithril Edition ugyanis mindössze 29,99 dollárral könnyíti meg a pénztárcánkat, viszont 50 dollár értékű tartalom van benne. Egyrészt tartalmazza az alapjáték lemezét, egy kezdőknek szánt guide-ot, valamint egy billentyűzet-kiosztást bemutató kis lapocskát. Kapunk még ezen kívül 2000 Turbine-pontot, amit a játék in-game áruházában költhetünk el, s a világ tudtára adhatjuk, hogy mi bizony a Mithril Editiont vásároltuk meg, amikor az ajándékba kapott egyedi mountunkon feszítünk.


De ez még nem minden: kapunk még küldetéscsomagokat a trollokhoz Móriába, Lothlórienbe és Eregionba. Azt hiszem, ez bárki számára ideális ajánlat, aki most szeretne belevágni a játékba. A játék persze továbbra is havidíjmentes, egyedül mikrotranzakciókkal fizethetünk különböző dolgokért - már amennyiben szeretnénk, persze. További információk elérhetőek a hivatalos honlapon.

12.
12.
Tomanard
#11: Sziasztok.Én is elkezdtem a Lotro-zást és szeretném megvenni a- Mithril Edition-t,de a hivatalos honlapon ha rámegyek a Buy feliratra,egy olyan oldalra dob ahol azt Irja Mithril Edition Coming Soon.Találok még róla leírást,hogy mit tartalmaz a csomag,de semmi egyéb.A kérésem az lenne h írjátok már le,hoy tudom megvásárolni ezt a kiadást.Válaszotokat előre is köszönöm.
11.
11.
cscsonti
Ezzel egyébként és a 2000 pont okos beosztásával (LOTRO - Mithrill Edition), lvl 65-ig további pénz nélkül játszható. A free questek és Trollhaws között van egy kis hézag oda kell venni egy quest packot (pl. North Downs) kb. 35-45-ös szint környékére, akcióban 300 pont nem akcióban 590 körül. A többit pedig elrakni Isengardra, és mire oda ér a kari lehet összes is gyűlik a maradék pont :) így rögtön 75-ig játszható :D
10.
10.
cscsonti
#1: Játszanak elég sokan, magyarok a Snowbo urn és Laurelin (RP) szerveren vannak főleg. "/joinchannel magyar" a Laurelin a magyar csevegő csatorna. és a "/1" -el tudsz írni rá ha feliratkoztál. Szerintem a legjobb MMO, a kezdetek óta játszom vele, bár mostanában kevés időm van de azért néha néha benézek. Az F2P miatt meg nem a játék lett rosszabb, miért is lenne, max. aki szanaszét költi a pontjait annak többe kerül :) ésszel kell vásárolni pl. megvárni míg egy quest packot leáraznak és akkor megvenni 20-50%-okat lehet spórolni.
Egy biztos aki "Csá Duel?" tipusú annak nem ájánlom, inkább PVE MMO (bár van PVP rész is), szerintem igényes grafikával (tény van már szebb), és Gyűrűk urás feelingel ami viszont nincs másban :)
9.
9.
andrasb
Jo kis jatek, en mar jatszom vele kb. 11 honapja folyamatosan, jatekosok is vannak, este siman van 1000+ ember a glboallff (csoport kereso) chaten egy kicsit nepesebb szerveren.
A free to play modell pedig itt ugy mukodik, hogy egy ido utan kifogy az ingyenes tartalom es a jatekosok vagy fizetnek, vagy vegtelensegig grindolnak es jatekbeli pontokbol veszik a tartalmat, vagy egyszeruen abbahagyjak. Szerintem eleg korrekt ara van, aki szereti annak megeri beruhazni.
A jatekban meg kezdokent azert lehet nehezebb masokkal talalkozni mert ertelemszeruen az emberek nem a kezdo teruleten acsorognak, hanem fejlodnek, tovabbmennek.
A Mithril edition meg uj jatekosoknak jo, kb. 55USD erteku tartalom van benne, a quest packok meg a 2000TP.
Mivel teljesen ingyenesen jatszhato a szint limitig (epp 75) es kb. 32 szintig nem is igazan kell bele penzt olni, igy szerintem erdemes kiprobalni annak akit erdekel.
8.
8.
Necreon
#7: Opsz, 2. post-ra lett volna válasz.
7.
7.
Necreon
#3: Ez nincs így. Ha a pontjaid egyből elszórod ilyenek hogy mount meg hasonló baromságok, 50 évet grindelhetsz hogy unlockold a küldetéspakkokat. Vagy, haladsz szépen a küldetésekkel, nem költöd el a pontjaid, és mindig lesz elég pontod a következő nagy pack-re. Ahogy egy másik fórumon egy kolléga mondta: "Gondolom felmentél a magyar chatre ahol a sok 12 éves osztotta az észt, elszartad a pontjaid lóra meg mit tudom én mire, még jó hogy gagyinak tűnik".
6.
6.
MaxiJets
háth eddig nemigazán próbáltam a játékot. 1 embert sem ismerek aki huzamosabb ideig játszott volna vele, leszámítva egy fanatikus haveromat aki az első pár óra után leszarozta!? a játékot... akinek lenne kedve kipróbálni az írjon üzit, mert egyedül nem akarom.:S
5.
5.
Stranger666
#3: ha ez ide szólt, akkor csak annyit, hogy ha 1 rossz helyre tett veszző miatt már nem tudod értelmezni amit írtam, akkor van még mit tanulni.
4.
4.
l.rics16
még játszik ezzel egyáltalán valaki? ém multkor játszottam 1 hetet kb de az alatt jó ha 2 embert láttam ami nem npc volt
3.
3.
Kakaoo
Te elolvastad egyátalán hogy mit irtál? Összefüggéstelen, értelmetlen.
2.
2.
Moldren
#1: Ne vedd meg. Mióta F2P lett, nagyon rossz lett a játék
1.
1.
Stranger666
Ezzel játszik valaki? csak kérdem örülnék, ha nem lenne bukta még így is h nem mmozom egyáltalán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...