The Lord of the Rings: Online - Siege of Mirkwood

A nagysikerű Lord of the Rings Online második dobozos kiegészítője.
1573045200

Új helyszínnel bővül a The Lord of the Rings: Online

A nagy Blizzard-dömping közepette azért nem illik megfeledkezni más klasszikus MMO-król sem, így például a The Lord of the Rings: Online-ról, mely szintén sok-sok évvel a rajtja után kap friss kiegészítőt.
1541919659

Nosztalgiázik a The Lord of the Rings Online is

A World of Warcraft: Classichoz hasonlóan a The Lord of the Rings Online is visszatér az időben bő tíz évet. A Legendary-szerverek célja, hogy az MMO 2007-es állapotát adják vissza, a régi rajongók legnagyobb örömére.
1482411360

Gazdát cserélt a Gyűrűk Ura Online

Elengedte a Warner Bros. a The Lord of the Rings Online kezét, az MMORPG-t mostantól nem a Turbine üzemelteti, és a kiadói teendőket is egy külsős - bár egyáltalán nem tapasztalatlan - csapat látja el.
1327950606

A havidíjas MMORPG-knek még nem áldozott le

A Turbine-nak ugyan bejött, hogy free-to-play modellre váltott a Dungeons & Dragons Online-nal és a Gyűrűk Ura Online-nal, a fejlesztők mégis úgy tartják: a havidíjas MMORPG-k még nem haltak meg, egyszerűen csak ósdi az az elképzelés, hogy a kiadók egyetlen fizetési módot hagynak meg a játékosoknak.
1324303200

Legósítják a Gyűrűk urát is

Ugyan ott még nem tartunk, hogy készül a LEGO Gyűrűk ura videojáték, de az első lépés kétségtelenül megtörtént: a dán építőkockák gyártója megállapodott a Warner Bros.-szal, egyezségük keretében pedig jövő nyáron boltokba kerülnek az első Gyűrűk ura témájú LEGO-szettek.
1318152851

Megvásárolható a LOTRO - Mithrill Edition

Nem figyelünk oda, s a háttérben szép lassan egy tartalommal teli, kifinomult MMORPG válik a The Lord of the Rings Online-ból. Erre szeretne rávezetni mindenkit a Turbine azzal, hogy most megvásárolható a Mithrill Edition, mely igazi bajnok ár/érték arányban, így minden kezdő számára ideális lehet.
1308636000

Konzolos MMO a Gyűrűk Ura Online alkotóitól?

A Warner Bros. tulajdonában lévő Turbine új MMO-hoz keres munkatársakat, ám az új projekt azért is érdekes, mert nem csak PC-re, hanem PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elkészülne a jelek szerint. A csapat nem egyszer hangoztatta, hogy belevágna a konzolos fejlesztésbe - most jött el az idő?
1307544600

E3 2011: Lord of the Rings Online - Rise of Isengard

Habár a rengeteg nagy cím között kicsit elveszik az E3 forgatagában a The Lord of the Rings Online legújabb kiegészítője, de mivel tudjuk, hogy sokan játszanak vele itthon, semmiképp nem mehetünk el a Rise of Isengard tiszteletére elkészített CGI-előzetes mellett.
1302627600

Márpedig az MMO-játékosok nem antiszociálisak

Fromann Richárd, az ELTE PhD-hallgatója nemrég azt tűzte ki célul, hogy a lehető legátfogóbb felmérést készíti el a magyar MMORPG-játékosok szokásairól. A Gamekapcson is megjelent kérdőívet eddig mintegy 9 ezren töltötték ki, most egy közel 3 ezres részeredményt ismertetünk.
1300557780

Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.