Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.

Fromann Richárd, az ELTE PhD-hallgatója az MMORPG-játékosok világát szeretné minél jobban megismerni. Célja, hogy a hároméves kutatás a legátfogóbb legyen Magyarországon, illetve az úriember hamarosan nemzetközi szintre is kiterjesztené a munkáját.

Ha szeretnéd segíteni a kutatást, és MMORPG-játékos vagy, töltsd ki az alábbi linken keresztül elérhető kérdőívet, melyben a szokásaidról kell beszámolnod. Nem tart sokáig, mindössze 15 perc az egész, és az 1700 játékos - akik már részt vettek a kutatásban - mellett Te is hozzátehetsz valamit a végeredményhez. Természetesen a cél az, hogy minél pontosabb, valós kép szülessen az MMO-játékosok világáról, ami révén remélhetőleg a negatív előítéletek alól is kibújhatnak a műfaj szerelmesei.

Töltsd ki Te is a kérdőívet!

65 komment - szólj hozzá!