Age of Conan: Hyborian Adventures

RPG
Kiadó: Funcom, Fejlesztő: Funcom
Az Anarchy Online készítőinek legújabb online RPG-je.
Értékelés: 8.9

A Funcomé lett a Conan-franchise

A norvég fejlesztőcsapat jó ideje együttműködik már a Conan-jogokat (is) birtokló Cabinet Grouppal, a minap azonban felvásárolta a céget úgy, ahogy van. Az új játékuk számos karaktert felvonultat Robert E. Howard univerzumából.

Hétfőig ingyen barbárkodhatunk a Conan-szériával

A Funcom úgy döntött, hogy ez a hétvége ideális lesz újabb barbárok toborzására, így a franchise három népszerű alkotását is teljesen ingyen kipróbálhatóvá tették. Egy RTS, egy RPG és egy MMO is vár ránk a hétvégén.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Három új Conan-játék készül a Funcomnál

Visszatér Conan, a barbár - legalábbis három videojátékban biztosan. A Funcom bejelentette, hogy megszerezte a Conanhez tartozó jogokat, és az első üdvöskét már januárban le is leplezi.

Leépítések a The Secret World fejlesztőinél

A patinás múlttal rendelkező Funcom átszervezésekbe kezdett, a jövőben kisebb kaliberű, de jó minőségű MMO-kat dobna inkább piacra. A The Secret Worldöt sikerült felpörgetni a buy-to-play modellel.

Még több kiegészítőt kap az Age of Conan

A Funcom bejelentette, hogy kiegészítősorozatot fejleszt az Age of Conanhez, a Secrets of Dragon's Spine első része már a következő hónapokban megjelenhet. Az Age of Conan egy ideje free-to-play címként üzemel, a támogatás ettől függetlenül nem marad el.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Age of Conan - jót tett neki az ingyenes modell

A Funcom örömmel jelentette be, hogy miután az Age of Conan free-to-play üzleti modellre váltott, nem kevesebb, mint 600 ezer játékos próbálta ki a barbárok világában játszódó kalandot. Sőt az ünnepélyes hír nem múlhat el jutalom nélkül sem: érdemes lesz november 21-én bejelentkezni az MMO-ba.

Jót tett az Age of Conannek az ingyenes modell

Ahogy az várható volt, az Age of Conan játékosállományára is kedvezően hatott az ingyenes modell bevezetése. Az Age of Conan sokak számára az egyik legérdekesebb MMORPG-nek tűnt, nem csoda, ha rengetegen vártak csak arra, hogy az üzemeltetője felhagyjon a havidíj szedésével.

Ingyenes lett az Age of Conan is

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Funcom is fejet hajtott napjaink trendje előtt, és az Age of Conan MMORPG-jüket mostantól free-to-play rendszerben forgalmazzák tovább. Szóval alapesetben nincs havidíj, csupán ha még több extrára vágysz, akkor kell kinyitnod a bukszádat.

Brutális előzetesen az új Conan-film

Alkalmanként jelentkező Cooltúra-rovatunkban szeretünk néhány filmet figyelemmel kísérni, főleg azokat, melyek valamilyen szinten játékbeli vonatkozásokkal is rendelkeznek. Az új Conan, a barbár pont ilyen, a frissen kiadott vérontós előzetest pedig mi sem, így ti sem hagyhatjátok ki.

Nyártól ingyenes az Age of Conan

Az Age of Conan mérsékelt sikert könyvelhetett el az MMO-játékok kőkemény piacán. Talán ezért, talán másért, de a fejlesztők úgy döntöttek, itt az idő arra, hogy ingyenessé váljon az anyag, s így talán szélesebb rétegeket legyen képes megszólítani, főleg úgy, hogy hamarosan érkezik az új Conan-film is.

Előzetesen az új Conan, a barbár mozifilm

Alkalomadtán jelentkező Cooltúra rovatunk keretein belül ezúttal az új Conan, a barbár jelentkezik, melyből most jelent meg egy friss előzetes. Az atomikusan kemény Jason Momoa főszereplésével készülő remake idén augusztusban kerül majd a mozikba - reméljük, nem kell csalódnunk.

Márpedig az MMO-játékosok nem antiszociálisak

Fromann Richárd, az ELTE PhD-hallgatója nemrég azt tűzte ki célul, hogy a lehető legátfogóbb felmérést készíti el a magyar MMORPG-játékosok szokásairól. A Gamekapcson is megjelent kérdőívet eddig mintegy 9 ezren töltötték ki, most egy közel 3 ezres részeredményt ismertetünk.

Kutatás az MMORPG-játékosok szokásairól

Kis szombat esti kérdőívezés következik: amennyiben rendszeresen játszol MMORPG-kkel, és szívesen megosztanál néhány információt a játékokhoz fűződő szokásaidról, segítsd Fromann Richárd PhD-hallgató kutatási munkáját, mellyel az MMO-rajongók világát szeretné megismerni.

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

Age of Conan - rendkívüli ajánlat az év végéig

A Funcom komoly akcióval próbálja magához csábítani a játékosokat: aki az év végéig letölti a próbaverziót, gyakorlatilag bármeddig ingyen játszhat az Age of Conannel.

Age of Conan - nagy bejelentés várható

Augusztusban kerül megrendezésre a Games Convention utódja, a GamesCom, ahol várhatóan bejelentik az Age of Conan első kiegészítőjét.

Age of Conan - Még mindig fejlesztés alatt X360-ra

Már több, mint egy éve, hogy megjelent a Funcom MMORPG-je, amelyet eredetileg Xbox 360-ra is ki szerettek volna kiadni, ám az a változat még fejlesztés alatt áll.

Age of Conan - elstartolt a 7 napos trial

Unod a World of Warcraftet? Nyomtad már a Warhammer Online-t is, de valami igazán véresre és keményre vágysz? Próbáld ki az Age of Conant - most 7 napig ingyen!
  • Írta: Dentis 360
  • 7 komment

Alig százezren játsszák az Age of Conan-t

A Funcom 23.3 millió dolláros veszteséggel zárta a tavalyi év negyedik negyedét, amelyből 22.8 milliót az Age of Conan gyenge teljesítményének köszönhet.

Friss screenshotok hűvös hétfő estére

Szép adag screenshot összegyűlt a hétvégén. A felhozatalban többek közt van 2 Days to Vegas, Halo Wars, Left 4 Dead, Lips, Resident Evil és WOW.