Decemberben érkezik a Postal 3: Catharsis

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Vince Desi, a Running with Scissors vezérigazgatója végre leleplezte a Postal új részének PC-s megjelenési dátumát, mely az év utolsó hónapjában esedékes. Az ultrabrutális Postal Dude új, megbotránkoztató kalandja sorozatos csúszások után látja meg a napvilágot - immáron végérvényesen is.

A Postal 3: Catharsis december 10-én landol a boltok polcain, vélhetőleg számos negatív visszhang és lejárató kampány közepette. A fiúk nagy ünnepséget tartanak Németországban a megjelenés tiszteletére, hiszen ott is kijön a játék - pedig az elődöket tűzzel-vassal írtotta az akkori jogrendszer. Egyedüli kivételt e dátum alól Oroszországban élveznek, hisz ott már november folyamán napvilágot lát az obszcén cím.

A Postal 3 még tovább megy a sandbox stílus felé, nagyobb szabadságot kapunk, mint az elődben, embertársainkat igen változatos és sokszor vicces eszközökkel irthatjuk ki. A készítők elmondása szerint a motion capture munkálatokban olyan celebek működtek közre saját magukat alakítva, mint a kiöregedett pornósztár, Ron Jeremy, a csapnivaló rendező, Uwe Boll (ő a Postal-film dirigálója is), valamint Jennifer Walcott és Randy Jones.

A játék PS3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni, de csak a PC-s debüt után valamikor.

11.
11.
Elyas
mindig ezt akartam a GTA ba szal biztos ránézek
9.
9.
wattdafakka
4 éve várom és végreeee kijön:D Challange accepted
8.
8.
ilor14
a konzolos verzió nem december 10-én jelenik meg? ..I.. ..I.. a készítőknek!Pedig karácsonyra milyen jó lett volna vele játszani!
7.
7.
Mortis
Eddig nekem úgy tűnik ez már átfogja lépni a még vicces és az undorító határát, de ettől függetlenül várakozással tekintek rá.
6.
6.
Mortician
Remélem "kellemeset" fogok csalódni a folytatásban... Hiányzik már az a beteg humor... :D
5.
5.
adriano28
remélem azt nem szedik ki belőle hogy lelehet hugyozni a másikat :D:D
4.
4.
Rabit Wars
Úristen, de rég várok rá hogy meg jelenjen ez a játék még kis koromban sokat ökörködtem vele sok unalmas napokat szórakoztam vele a beteg jelemével és az opszcén szövegeivel és szituációval a leg aberáltabb játék kíváncsian várom már! ;)
3.
3.
thernielle
Kicsit üres volt és egyhangú annak idején, ha megoldják, hogy élőbb legyen a város és ne érezzem úgy magam, mintha egy elöregedett motor szar tech-demóját pörgetném, akkor még akár pénzt is hajlandó leszek kiadni érte :)
Ja, mondom ezt úgy, hogy azért mégiscsak élveztem valahol a játékot, csak azért mégis, na.
2.
2.
krami
Nem váltotta meg a világot se grafikával se semmi mással, de nagyon jól el lehetett ökörködni vele, én bírtam:D. Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, tuti kipróbálom.
1.
1.
Split
Kövezzetek meg, de én élveztem osztogatni a "macskapuska általi halált". :D
Várós, hogy mit hoznak ki a dologból! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...