Újra megerősítve: már készül a Gran Turismo 6

Meglepő? Aligha, hiszen a Polyphony Digital munkatempóját tekintve legalább 110 évig még várnunk kell a megjelenésre, bár reméljük, addig a PS2-es modelleket legalább lecserélik. Ezen kívül mostantól rendszeresebb frissítés is várható a Gran Turismo 5-höz.

Majdnem egy év kellett ahhoz, hogy a Polyphony kiköhögje az első fizetős tartalmi csomagot, igaz, menet közben azért kapott kisebb-nagyobb frissítéseket a Gran Turismo 5. Kazunori Yamauchi, a GT személyes istene elmondta: mostantól gyakrabban, körülbelül kéthavonta érkeznek majd új letölthető járgányok a játékhoz, a további fizetős tartalmakkal pedig egyelőre megvárják a vásárlók visszajelzéseit.


Amit viszont nem tudnak DLC-kel keresztül betenni a játékba, azt megtartják a Gran Turismo 6-nak. Azt persze egyelőre továbbra sem tudni, hogy milyen platformra készül a játék, de ha - ismételten csak - a Polyphony munkatempóját vesszük alapul, akkor valamikor a PlayStation 4 életciklusának közepén akár meg is érkezhet.

Yamauchi egyébként elmondta, hogy bár nem vezette a játékban található mind az 1031 autót, de a legtöbbet igen, sőt sokat közülük versenypályán is meghajtott. Elmondása szerint alkalmanként szereti "ellenőrizni", hogy a játékba épített fizika és szimuláció megfelelően röfög-e.

38 komment - szólj hozzá!