Új traileren a Zelda: Skyward Sword

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 12.
  • Videó
Link másolása
November duplán remek hónap a szerepjáték-rajongók körében, hiszen a Bethesda új játéka mellett, a Nintendo újabb ikonnal kedveskedik a Zelda-szerelmeseinek. November 18-án érkezik a Skyward Sword - talán a Wii utolsó nagyobb címe lehet, mielőtt a masina nyugdíjba vonul.

A Skyward Sword voltaképpen az Ocarina of Time előzménye, melyben zöld manósapkás hősünk, Link újabb kalandra indul egy csodás kard reményében. Jövő hét pénteken rá is cuppanhatnak a fanok, de előtte még itt van nekünk a Thunderhead névre keresztelt előzetes, számos játékmeneti pillanattal. Pont azt kapjuk, amire vártunk!

4.
4.
zola2000
Egyébként 95%al eléggé év játéka esélyes, a másik amire gondoltam a xenoblade és az uncharted3 mindkettő 92%al szerintem lecsúszott az és játéka címről, most a zelda mellett még a skyrim van versenyben, 94-96%al, érdekes verseny lesz még itt az év játéka címért

mondjuk ez eléggé hasonlít a 2006os "versenyre", akkor is a zelda twilight princess "győzött" 95%os átlaggal (73 teszt alapján), míg az oblivionnak csak 94%os átlaga volt (pcn 54, x360on 90 teszt alapján) meg 93%os (ps3mon 45 teszt alapján).
3.
3.
zola2000
#2: Jogos, bár vannak benne olyan elemek, hogy Linknek nő a HPje, és a felszerelései is idővel fejlődnek, inkább kalandjáték mint szerepjáték...
2.
2.
Kumite
A Zeldát nem nevezném RPG-nek, inkább a fantasy kaland játéknak.
1-2 hete már számolom vissza a napokat a gyűjtő példányom megérkezéséig :)
Addig is csak annyit tudok csinálni, hogy nézegetem a Metacritic-et, hogy hogy áll. Most éppen 95%-on... ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...