The Legend of Zelda: Skyward Sword

Wii

Akció
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Folytatódik a The Legend of Zelda a Nintendo Wii-n. Az új rész megannyi érdekes újítással várja a rajongókat.
Értékelés: Nincs még értékelve

Brit toplista: senki sem előzte meg az F1 2021-et

Úgy tűnik, a hétvégi magyar nagydíj alatt is kitartott a Forma-1-es láz a briteknél, ugyanis ezúttal sem tudta egyik másik induló sem lekörözni a Codemasters játékát az aktuális toplistán. Az új Zelda is magabiztosan megtartotta az ezüstérmet.

Brit toplista: az élen száguld az F1 2021

A nyitóhétvégéje alatt csak ezüstérmet szerzett a Codemasters Forma-1-es játéka, az elmúlt héten azonban a száguldó cirkusz beelőzte az új Zeldát is. A legfrissebb készleteknek hála jól teljesítettek a PS5-játékok is.

Brit toplista: a Skyward Sword az elmúlt hét bajnoka

A Nintendo múlt héten piacra dobta a The Legend of Zelda: Skyward Sword ráncfelvarrott változatát, a HD-kiadás pedig egyből a brit dobozos játékeladások élére tört – ez a negyedik Zelda-játék, ami első helyet ér el ezen a toplistán.

Launch traileren a Zelda: Skyward Sword HD

Ugye nem gondoltátok, hogy épp a premier előtt hagy minket The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-látnivalók nélkül a Nintendo? A játék holnap landol a boltokban, ennek apropóján pedig befutott a launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan begördülnek a Codemasters legújabb Forma 1-es járgányai, és Link is visszatér egy régi kaland felújított változatához. Lássuk, milyen megjelenések várnak ránk az elkövetkező hét napban!

Trailert kapott a Zelda: Skyward Sword HD

A Nintendo alaposan megtolja a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD marketinggépezetét a premier előtti hetekben, az imént érkezett egy újabb kedvcsináló a Wii-s epizód újrázáshoz.

Zelda: Skyward Sword HD - egy csokornyi előzetes

Már csupán két hetet kell várnunk a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD megjelenésére, amire a Nintendo egy maroknyi új előzetessel készít fel bennünket. Nézzük meg közelebbről, hogy milyen újdonságokat tartogat a Switch-játék!

Zelda: Skyward Sword HD - amit tudni érdemes

Hamarosan újra átélhetjük Link kalandjait a Skyward Swordban, a Nintendo pedig felkészülésképp kiadott egy négyperces videót, hogy minden lényegesre emlékeztesse a leendő játékosokat.

E3 2021: További újdonságok Zelda-fronton

A Nintendo E3-as bemutatóján ezúttal is nagyot szakított a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, de érkeztek még más hírek is Hyrule irányából. Bejelentkezett a Skyward Sword, az Age of Calamity és egy érdekes új kütyü is.

Érkezik a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

A The Legend of Zelda idén ünnepli a harmincötödik születésnapját, így csak természetes, hogy idén sem maradnak újdonság nélkül a Switch-tulajok. Ezúttal a Skyward Sword kap alaposan felújított változatot.

Switchre költözik a Zelda: Skyward Sword?

Formális bejelentést még nem kaptunk, de a hírek szerint Nintendo Switchre is megjelenik az eredetileg Wii-n debütált The Legend of Zelda: Skyward Sword. Tényleg ez lenne a hibridkonzol következő Zeldája?

A Nintendo már dolgozik a következő Zelda-játékon

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere után nincs abban semmi meglepő, hogy a Nintendo úgy döntött, folytatja Link kalandozását. A hírt Eiji Aonuma is megerősítette, most már csak az a kérdés, mikor kapjuk meg az új részt.

Napi WTF: Film készült a Zelda alapján - de milyen!

Erre nem számítottunk. Egy YouTube-csapat filmet készített a The Legend of Zelda alapján, de úgy közelítette meg az alapanyagot, ahogy nem is gondolnál rá: bűnügyi drámává gyúrták a Nintendo klasszikusát.

Cáfol a Nintendo, nem készül sorozat a Zeldából

Sokáig tartott, de a Nintendo hivatalosan is cáfolta a Wall Street Journal februári cikkét, amiben a lap arról írt, hogy a kiotóiak és a Netflix élőszereplős sorozatot készítenek a The Legend of Zelda alapján.

Élőszereplős The Legend of Zelda-sorozat készül?

A Netflix állítólag TV-sorozatot készít az egyik népszerű Nintendo-játékról, a The Legend of Zeldáról. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy az élőszereplős széria egyfajta "családbarát Trónok harca" lesz. Érdekesen hangzik!

2014-ben érkezik a Wii U-s Zelda

Úgy hírlik, a Nintendo 2014-ben jelenteti majd meg a The Legend of Zelda-sorozat következő, Wii U-exkluzív felvonását, ami a legnagyobb projekt lesz a Nintendo történetében. Az anyag HD-grafikával, innovatív játékmenettel és online fícsörökkel érkezik - állítja egy belsős forrás.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Egy lépéssel közelebb a LEGO Zeldához

Ilyen az, amikor valakinek van egy ötlete, sőt egy álma, és nem fél tenni annak megvalósulásának érdekében. Így LEGO Zelda elkészítésének lehetőségét már hivatalosan is megvizsgálja a LEGO, persze ez még nem jelenti azt, hogy lesz is a dologból valami.

Oldalnézetes Mario-epizóddal erősít a 3DS

A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy a következő pénzügyi évében oldalnézetes Super Mario-játékot dob piacra - bár korábban több Nintendo-munkatárs, köztük Shigeru Miyamoto is megerősítette, hogy újabb Mario-címeken dolgoznak a cégnél, a formális bejelentés eleddig elmaradt.

Karácsonykor jön a Wii U, veszteség a Nintendónál

A Nintendo változtatott a korábbi becslésein, jelenlegi számításai szerint jócskán nagyobb veszteséggel zárja majd a pénzügyi évet, mint azt korábban tervezte. Aktuális üzleti helyzetjelentéséből az is kiderült: a Nintendo Wii U karácsonykor kerülhet boltokba, de akkor az összes fontosabb piacon elérhető lesz.

Teljesen új projekten dolgozik Miyamoto

Nem voltak pontosak azok az értesülések, melyek Shigeru Miyamoto visszavonulásáról szóltak. Elmondása szerint szeretné egy kicsit jegelni az AAA-s címekben való közreműködést és a megszokottaktól eltérően teljesen új projektekben vesz részt. Hallunk még felőle a közeljövőben.