The Legend of Zelda: Skyward Sword

Wii

Akció
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Folytatódik a The Legend of Zelda a Nintendo Wii-n. Az új rész megannyi érdekes újítással várja a rajongókat.
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2021: További újdonságok Zelda-fronton

A Nintendo E3-as bemutatóján ezúttal is nagyot szakított a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása, de érkeztek még más hírek is Hyrule irányából. Bejelentkezett a Skyward Sword, az Age of Calamity és egy érdekes új kütyü is.

Érkezik a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

A The Legend of Zelda idén ünnepli a harmincötödik születésnapját, így csak természetes, hogy idén sem maradnak újdonság nélkül a Switch-tulajok. Ezúttal a Skyward Sword kap alaposan felújított változatot.

Switchre költözik a Zelda: Skyward Sword?

Formális bejelentést még nem kaptunk, de a hírek szerint Nintendo Switchre is megjelenik az eredetileg Wii-n debütált The Legend of Zelda: Skyward Sword. Tényleg ez lenne a hibridkonzol következő Zeldája?

A Nintendo már dolgozik a következő Zelda-játékon

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere után nincs abban semmi meglepő, hogy a Nintendo úgy döntött, folytatja Link kalandozását. A hírt Eiji Aonuma is megerősítette, most már csak az a kérdés, mikor kapjuk meg az új részt.

Napi WTF: Film készült a Zelda alapján - de milyen!

Erre nem számítottunk. Egy YouTube-csapat filmet készített a The Legend of Zelda alapján, de úgy közelítette meg az alapanyagot, ahogy nem is gondolnál rá: bűnügyi drámává gyúrták a Nintendo klasszikusát.

Cáfol a Nintendo, nem készül sorozat a Zeldából

Sokáig tartott, de a Nintendo hivatalosan is cáfolta a Wall Street Journal februári cikkét, amiben a lap arról írt, hogy a kiotóiak és a Netflix élőszereplős sorozatot készítenek a The Legend of Zelda alapján.

Élőszereplős The Legend of Zelda-sorozat készül?

A Netflix állítólag TV-sorozatot készít az egyik népszerű Nintendo-játékról, a The Legend of Zeldáról. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy az élőszereplős széria egyfajta "családbarát Trónok harca" lesz. Érdekesen hangzik!

2014-ben érkezik a Wii U-s Zelda

Úgy hírlik, a Nintendo 2014-ben jelenteti majd meg a The Legend of Zelda-sorozat következő, Wii U-exkluzív felvonását, ami a legnagyobb projekt lesz a Nintendo történetében. Az anyag HD-grafikával, innovatív játékmenettel és online fícsörökkel érkezik - állítja egy belsős forrás.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Egy lépéssel közelebb a LEGO Zeldához

Ilyen az, amikor valakinek van egy ötlete, sőt egy álma, és nem fél tenni annak megvalósulásának érdekében. Így LEGO Zelda elkészítésének lehetőségét már hivatalosan is megvizsgálja a LEGO, persze ez még nem jelenti azt, hogy lesz is a dologból valami.

Oldalnézetes Mario-epizóddal erősít a 3DS

A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy a következő pénzügyi évében oldalnézetes Super Mario-játékot dob piacra - bár korábban több Nintendo-munkatárs, köztük Shigeru Miyamoto is megerősítette, hogy újabb Mario-címeken dolgoznak a cégnél, a formális bejelentés eleddig elmaradt.

Karácsonykor jön a Wii U, veszteség a Nintendónál

A Nintendo változtatott a korábbi becslésein, jelenlegi számításai szerint jócskán nagyobb veszteséggel zárja majd a pénzügyi évet, mint azt korábban tervezte. Aktuális üzleti helyzetjelentéséből az is kiderült: a Nintendo Wii U karácsonykor kerülhet boltokba, de akkor az összes fontosabb piacon elérhető lesz.

Teljesen új projekten dolgozik Miyamoto

Nem voltak pontosak azok az értesülések, melyek Shigeru Miyamoto visszavonulásáról szóltak. Elmondása szerint szeretné egy kicsit jegelni az AAA-s címekben való közreműködést és a megszokottaktól eltérően teljesen új projektekben vesz részt. Hallunk még felőle a közeljövőben.

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!

Új traileren a Zelda: Skyward Sword

November duplán remek hónap a szerepjáték-rajongók körében, hiszen a Bethesda új játéka mellett, a Nintendo újabb ikonnal kedveskedik a Zelda-szerelmeseinek. November 18-án érkezik a Skyward Sword - talán a Wii utolsó nagyobb címe lehet, mielőtt a masina nyugdíjba vonul.

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!

HWSW: Óriási veszteséggel zárt a Nintendo

Az idei pénzügyi év során másodszor volt kénytelen változtatni év végi előrejelzésein a Nintendo, miután a szeptemberben véget ért hat hónapot a vártnál nagyobb veszteséggel zárta. A vállalat láthatóan továbbra is bízik a karácsonyi szezonban, a 3DS-ből márciusig még mindig 16 millió darabot akar eladni.

Zelda: Skyward Sword - két új helyszín

A Nintendo Japan párban dobálja az új trailereket a The Legend of Zelda: Skyward Swordból, melyek eddig két, soha nem látott helyszínt mutatnak be a játékból. Vélhetőleg a Wii utolsó nagy first-party címével van dolgunk, mielőtt a Wii U napvilágot látna. Zelda-rajongók, most nektek kedveskedünk!

The Legend of Zelda: Skyward Sword triplázás

A Wii-felhozatal egyik leginkább várt címe idén kétségkívül az új Zelda, a rajongóknak pedig már nem is kell sokat várniuk rá: novemberben megjelenés, addig is itt van három videó, hogy fokozza az előzetes izgalmakat. Az egyik egy feature-t, a másik egy helyszínt mutat be, a harmadik pedig maga az intro.

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.