The Legend of Zelda: Skyward Sword

Folytatódik a The Legend of Zelda a Nintendo Wii-n. Az új rész megannyi érdekes újítással várja a rajongókat.
1323763277

Teljesen új projekten dolgozik Miyamoto

Nem voltak pontosak azok az értesülések, melyek Shigeru Miyamoto visszavonulásáról szóltak. Elmondása szerint szeretné egy kicsit jegelni az AAA-s címekben való közreműködést és a megszokottaktól eltérően teljesen új projektekben vesz részt. Hallunk még felőle a közeljövőben.
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1321088406

Új traileren a Zelda: Skyward Sword

November duplán remek hónap a szerepjáték-rajongók körében, hiszen a Bethesda új játéka mellett, a Nintendo újabb ikonnal kedveskedik a Zelda-szerelmeseinek. November 18-án érkezik a Skyward Sword - talán a Wii utolsó nagyobb címe lehet, mielőtt a masina nyugdíjba vonul.
1320406200

VGA 2011: BioWare, Metal Gear Solid, Alan Wake

A gamerek szeretnek sokáig aludni, még karácsonykor is, de a Video Game Awards bejelentéseiért mindenki hajlandó korán felkelni - vagy le sem feküdni. A show, a "téli E3" idén sem marad el, a szervezők máris megszellőztették az első bemutatandó neveket!
1319781600

HWSW: Óriási veszteséggel zárt a Nintendo

Az idei pénzügyi év során másodszor volt kénytelen változtatni év végi előrejelzésein a Nintendo, miután a szeptemberben véget ért hat hónapot a vártnál nagyobb veszteséggel zárta. A vállalat láthatóan továbbra is bízik a karácsonyi szezonban, a 3DS-ből márciusig még mindig 16 millió darabot akar eladni.
1318856409

Zelda: Skyward Sword - két új helyszín

A Nintendo Japan párban dobálja az új trailereket a The Legend of Zelda: Skyward Swordból, melyek eddig két, soha nem látott helyszínt mutatnak be a játékból. Vélhetőleg a Wii utolsó nagy first-party címével van dolgunk, mielőtt a Wii U napvilágot látna. Zelda-rajongók, most nektek kedveskedünk!
1318082645

The Legend of Zelda: Skyward Sword triplázás

A Wii-felhozatal egyik leginkább várt címe idén kétségkívül az új Zelda, a rajongóknak pedig már nem is kell sokat várniuk rá: novemberben megjelenés, addig is itt van három videó, hogy fokozza az előzetes izgalmakat. Az egyik egy feature-t, a másik egy helyszínt mutat be, a harmadik pedig maga az intro.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1316001600

TGS 2011: Tízpercnyi a Skyward Sword prezentáció

A Nintendo a Tokyo Game Show előtti konferenciáján a novemberben megjelenő The Legend of Zelda: Skyward Swordot is bemutatta, Shigeru Miyamoto a szokásos lelkesedéssel lépett színpadra és fejtegette a várva-várt játék újdonságait. Tízpercnyi videónk van róla, csekkoljátok!