Hétperces Kingdom Under Fire II trailer a semmiből

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 17.
  • Videó
Link másolása
Ezer éve nem hallottunk a Kingdom Under Fire második része felől, pedig nagyon ígéretes anyagról van szó, ezt a most érkezett hétperces trailer is alátámasztja. Itt RPG-RTS-hibridről van szó, kérem, annak is az "mmosított" változatáról, ráadásul a grafika is büntet, kell majd vas a játék alá, ez tuti!

A játékmenet lényege, hogy minden játékos rendelkezik egy-egy hőssel, aki nem mellesleg saját alakulatot kommandírozhat: a harc történhet a valós idejű stratégia módjára, ilyenkor az összes egységünket hadba vonultathatjuk, de akár a hősünkkel is megküzdhetünk, ilyenkor jó kis kaszabolós szerepjátékká alakul át a Kingdom Under Fire II. A grafika lenyűgöző, ezt az alábbi trailer is bizonyítja, a rossz hír viszont az, hogy a megjelenés idén már nem jön össze, a koreai bétateszt is csak az év végére várható. A fejlesztők PC-re és "konzolokra" ígérik a premiert egyébként. Köszi, ampeeer!

22.
22.
MT79
nemtudom mért divat az emos karakter ezekben a gamekben
21.
21.
MT79
de utálom az ien koreai játékokat
20.
20.
Vopesz
Nagyon várom ezt a játékot, már évek óta követem. A Crusaiders és a Heroes-t oda vissza kijátszottam anno sima boxon. Csak attól félek, a végén az mmo multi miatt ez nem fog jönni 360-ra :(
19.
19.
kopic
#18: PS3-ra tuti hogy jönni fog! De sztem a 360-as kiadás az még kérdéses!
18.
18.
metercsiken
Nem ismerem a játék előzményeit, de erre a részre vevő leszek az biztos!
Persze csak akkor, ha tényleg jön majd konzolra! ( Ps3 )
17.
17.
kopic
#16: Tudom! De volt egy olyan hír, hogy a játék fejlesztői nem tudtak megegyezni a Microsoftal, és így azt mondták hogy nem fogják kiadni 360-ra!
16.
16.
NinjaNorb
#4: Mivel az első 2 rész anno xbox only volt gondolom nem pont az xboxot fogják kihagyni:D
15.
15.
Yetikee
kiváncsi leszek ,hogy a nagy harcokat hogy oldják meg ha mmo lesz. Am nekem valamiért nagyon hasonlít az Aionra
14.
14.
Lordnekroseth
Aki még nem nyomta a KUF sorozatot annak fura lehet a játékmenet de pontosan azt takarja amit a cikk ír :
Írányítasz egy 30 fős csapatot, benne a személyre szabhatő hőssel. Ha közelharcba kerül a csapat egy másikkal akkor bezoomol a game és átveszed a hősöd személyes irányítását, használhatod a kombóit és a skilljeit, ilyenkor a többi "emberke" a csapatodban a gép álal lessz irányított. Persze a harcból elmenekítheted a csapatod, ha sikeresen el tud szakadni a másiktól.

Igen MMO lessz, ami abban teljesedik ki, hogy a másik 10- darab 20-30-40 fős csapatokat gondolom más játékos irányítja. Igazi kis háborúk lesznek, gondolom várfoglalással stb.
Kicsit olyan lessz mintha a Sogunban minden csapatot külön játékos irányítana.
13.
13.
Lordnekroseth
Nagyon várom. Imádom a KUF-ot. Az mmo beütés jól ganhzik, bár nemhiszem, hogy Pc-s dologból lessz valami, ha igen akkor várható a szuperlebutított irányítás, ami NAGY hátrány egy mmonál, mert magát a játékot is butítani kell, hogy kezelhető legyen.
Ha mégis lessz pc-s verzió akkor valószínő előbb jön ki és eldöntik, a sikeressége alapján érdemes e kiadni konzolra is. Pont mint az FF14 nél. Bár nagyon remélem ez nem lessz akkora istentelen bukás.

Az,hogy konzolra ki akarják adni és már itt tart a játék félkész állapotban, azt jelenti, hogy ezen gen konzolon jelenik meg, akkor az azt jelenti, a jövő év nyár végéig meg kell, hogy jelenjen,szerintem.
12.
12.
kalandorklubbja
Ez nekem nagyon bejön. Ez most MMO vagy mi?
11.
11.
kebi90
10.
10.
már jó ideje várom... :) remélem még a télen vagy legkésőbb tavasszal már kijön...
9.
9.
kebi90
Vazzze egy durva lesz, de régóta vágyom ilyen játékra. A Dynasty Warriors legutolsó része óta, legalábbis ami PC-re jött ki. :)
8.
8.
adriano28
végre vmi jófajta szerepjáték amit pc re is ki adnak:D
amúgy pár dolog nekem kérdéses hogy ez most MMORPG vagy single? illetve hogy lesz egy emberünk, és vele csinálhatunk egy mini sereget amiben mindenkivel lehet lenni?
7.
7.
gorezalan
hat ha ilyen vilagmegmento hosok rohangalnanak, mint a film elejen a feher haju csavo.... hat en inkabb a pusztulas mellett dontenek :)) de tenyleg, sose ertettem, h egy full gay 30 kilos szepfiju miert jo szereplo a keletiek szerint egy kardozos hosnek, aki agyonkaszabol mindenkit?! Van errol meg egy trailer, legalabbis lattam anno a youtubon, az nagyon bejott, de ez.... kicsitt manga lett :S ha nem lennenek ilyen gagyi szereplok, csikot fosnek magam utan, de igy....
5.
5.
kopic
Meg én arra a fehér hajú csávóra, aki a videó elején beszél, leszek még kíváncsi! Biztos hogy valami főgonosz lesz!
4.
4.
kopic
Olvastam hogy "A fejlesztők PC-re és "konzolokra" ígérik a premiert". Akkor Xbox 360-ra is megjelenik majd ? Mert úgy van eddig, hogy csak PC-re, meg PS3-ra adják ki!
3.
3.
kopic
Ütős! Már nagyon várom, és remélem hogy már 2012-ben meg is jelenik!
2.
2.
a női test fizikájára természetesen kínosan ügyeltek a fejlesztők :D
1.
1.
DON GONDOCS
Szóval a 2008as gagyi Circle of Doom csak kiegészítő volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...