Mégis jár BF1943 a PS3-as Battlefield 3 mellé

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 24.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, megtette a hatását az EA ellen nemrégiben benyújtott csoportos kereset, miszerint a kiadó átverte a PS3-as játékosokat és az ígéretekkel ellentétben mégsem adott ingyen BF1943-at a DICE legújabb háborús shootere mellé. A cég úgy döntött, mégis állja a szavát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Edelson McGuire ügyvédi iroda csoportos keresetet nyújtott be az EA ellen, miszerint az előzetes ígéretekkel ellentétben mégsem adott ingyenes BF1943 letöltőkódot a PS3-as Battlefield 3-hoz. A felperes nehezményezte azt is, hogy az EA csupán Twitter-csatornáján és nem hivatalos közleményben változtatta meg álláspontját, s megfelelő tájékoztatás híján sok játékos hoppon maradt a vásárlás után.

Talán éppen ennek a pernek hatására az EA minden előjel nélkül elkezdte osztogatni a Battlefield 1943 kódját azok között, akik a héten aktiválták a BF3 PS3-as verziójának online pass-ét. Elsőként az európai játékosok részesülnek a kegyből, ám december folyamán az Egyesült Államokban és Japánban is kiosztásra kerülnek a kódok.

Az EA szerint "valami félreértés" húzódik a háttérben, s ezzel gyakorlatilag lezártnak tekinthető az ügy. Íme az útmutató arról, hogy miként tehetsz szert a BF 1943-ra.

Köszönjük, wardprod!

8.
8.
husabergfs
és aki nem a héten aktiválta hanem közvetlen a megjelenéskor azzal mivam?az nemkap semmit csak aki a héten aktiválta?ha ez igy van akor menjenek a pcsaába
7.
7.
T3te
Ennyi erővel az Xbox tulajdonosok is kaphattak volna kulcsot... Nem a ps3 tulajoktól sajnálom csak ez így nem éppen fair...
6.
6.
Sousuke1989
Ha az EA mégis csak engedett a rajongóknak, akkor az eredetileg 1 héttel korábban megjelenő DLC-k PS3 exkluzivitását kéne visszavonnia, így nem épen fair a többi platform tulajdonossal szemben. A BF1943 helyett adták az 1 hét exkluzivitást, most meg mindenki kap BF1943-at, az exkluzivitásnak nem igazán van értelme.
5.
5.
Motörhead
#4: Kis lépés a rajongóknak,nagy az emberiségnek.:)
4.
4.
metercsiken
#2: Hát azért ez nem olyan mintha csak ott lenne a disck-en! : )
De legalább ez is valami!
3.
3.
dariusxslaith
Akkor mindenki aki megveszi ps3ra az letöltheti mind1 mien változatot vett meg?:(normál,limited,..)
2.
2.
Motörhead
A Battlefield 1943 kód megszerzése:
1. Aktiváld a Battlefield 3 Online Pass-odat a PlayStation 3 konzolodhoz, a kódót a játék dobozában találod (alább részletezve megtalálod, hogyan).
2. Látogasd meg a http://1943redemption.battlefield.com oldalt a régiód szerinti megadott dátum után és lépj be az eredeti felhasználóneveddel és jelszavaddal. Ha elfelejtetted a belépési adataidat, akkor itt megszerezheted: https://www.ea.com/profile/forgot
3. Válaszd ki a régiódat
4. Ezek után kapni fogsz egy PlayStation 3 kódot a Battlefield 3 1943 letöltéséhez.
5. Használd a kódot a PlayStation Network-ön, és töltds le a játékodat.

Hogyan használhatod a kódodat?
1. Az internethez csatlakoztatott PS3 konzolodon válaszd a főképernyőn az "account management" menüpontot a PlayStation Network menü alatt.
2. A menüből válaszd ki a "redeem codes" pontot.
3. Írd be kódodat.
4. Töltsd le a Battlefield 1943-at.

1.
1.
Motörhead
Európában november 26-tól Usa december-10-től tölthető le!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...