Nem kapja meg az EA az SSX.com webcímet

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Hiába közeledik az új SSX megjelenése, az Electronic Arts minden próbálkozása ellenére sem kapja meg az SSX.com webcímet attól a vállalattól, amely októberben egy nagyobb csomag részeként vásárolta meg a domaint. Az SSX.comon jelenleg semmilyen tartalom nincs.

Az Abstract Holdings International tavaly októberben 200 ezer dollárért vásárolt meg egy domaincsomagot, amiben többek között az SSX.com is szerepelt. Értelemszerűen, az új SSX megjelenésének közeledtével az Electronic Artsnak érdekében állna, hogy a webcímet megszerezze magának, azonban hiába panaszolta be a kiadó a vállalatot, a National Arbitration Forum is úgy határozott, hogy az Abstract Holdingsnak nem kötelessége átadni a domaint.

Az EA elsődlegesen azért fordult a fórum felé, mert az Abstract Holdings International semmilyen módon nem jelzi az SSX.comon, hogy az SSX egy másik vállalat által levédett márkát takar, noha egy ideig az oldalon videojátékos hirdetések is megtalálhatók voltak. Bár ennek az igazságát utólag a National Arbitration Forum is elismerte, a háromfős bizottság szerint a kiadó csak azt bizonyította, hogy a domaint nem megfelelő módon használták, azt már nem, hogy eleve rossz szándékkal vásárolták volna meg. Ennek következményeként az Abstract nem köteles átadni a webcímet, azt jogosan használhatja továbbra is.

Persze az megint más kérdés, hogy az EA-nek miért csak most jutott eszébe foglakozni az SSX domaincímével...

10.
10.
goliczaalpar
#9: Gondolom ez a domain csomag arról szól, hogy nem csak egy oldalt tartalmaz, hanem többet, és ezt várják, hogy valakinek szüksége legyen rá és a pénzétől így megtudják fosztani.
9.
9.
menjapipaba
Az Abstract Holdings International helyében azt csinálnám, hogy 350ezer $-ért megveheti az EA,
Az EA helyében meg .net-re csinálnám az oldalt.

Amúgy 200ezer $ egy domain csomag? o_o az úgy mit tud?
8.
8.
fészpalm
#6: Igazából szökőév van. :D
7.
7.
Raam989
Az EA bekaphatja, szerintem nyugodtan felfoghatja ezt bosszúként a Porsche licencért...
6.
6.
shatterhand
usa február 28
eu két nap múlva márc.2
2.
2.
fészpalm
#1: Lesz, és február 28.
1.
1.
mateka88
nem nagyon ismerem a játékot és ezért kérdem,hogy mikor jelenik meg és lesz-e xboxra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...