Tizenegy kiadó játékaival bővül az Origin

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 26.
  • Biznisz
Link másolása
Egyre növekszik az Origin, míg tavaly eleinte csak az Electronic Arts játékait lehetett megvásárolni és letölteni a szolgáltatásból, és az év végére további három kiadó csatlakozott a rendszerhez, addig a legutóbbi bejelentés szerint tizenegy, kisebb-nagyobb vállalat szállt fel az új platformra.

Az Origin kétségkívül növekszik, s bár a Steam trónfosztására még sokat kell várni (ha ez megtörténik egyáltalán), a felhasználók gyarapodása és a kínálat bővülése mindenképpen ezt jelzi. A tavaly indult szolgáltatás eleinte kizárólag Electronic Arts-játékokat forgalmazott, később a Warner Bros., a THQ és a Capcom is csatlakozott a rendszerhez.

És a sor folytatódik, az EA a minap bejelentette, hogy újabb tizenegy céggel kötött megállapodást, igaz, ezek közül egyik sem mondható az előbbiekhez hasonló nagyvállalatnak, inkább kisebb csapatokról van szó, amelyek rendelkeznek néhány saját slágercímmel. Az újoncok között találjuk a Trion Worlds, a Robot Entertainment, a CD Projekt RED, a Freebird Games, a Recoil Games, az Autumn Games, a 1C Company, az inXile entertainment, a Paradox Interactive, a Core Learning Ltd. és az N3V Games brigádját - bizonyára akad ismerős név számotokra is.

Az új kiadók line-upja nem ismert egyelőre, annyi biztos, hogy a Trion Worlds népszerű MMORPG-je, a Rift már benne van a választékban.

4.
4.
Addig nincs is semmi baj, ha nem teszik kötelezővé, vagy éppen nem tiltják le STEAM-ról / polcról a cuccaikat. Minden más esetben kibaszás szaga van a dolognak. Persze semmi gond, majd megveszem boltban és szedek hozzá crack-only.zip-et és a probléma meg van oldva ... ;(
2.
2.
Optimus Prime
Akárhogy nézem én csak az új Batmant látom, ami más kiadó. De lehet régiós függőség. Én arra leszek kíváncsi, hogy majd ezen új játékok retail verziója is aktiválható lesz Originen? Visszamenőleg nem merek gondolkozni, de jó lenne.
Én most elkezdtem használni, sikerült a Mass Effect és Crysis meg Dead Space-eket is aktiválni.
1.
1.
SSJ Gábriel
Robot entertainment - Orcs must die!
CD Projekt RED - Witcher

Alakul alakul :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...