Élelemszerzés az új I Am Alive előzetesben

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 8.
  • Videó
Link másolása
Te mit tennél akkor, ha unott kis életed a feje tetejére állna? Hirtelen a maroknyi túlélő egyikeként találnád magad a romba dőlt nagyvárosban, s az időd nagy részét az kaja és a víz utáni kutakodással töltenéd? Az I Am Alive új kedvcsinálójában nyaktörő mozdulatokra kell vállalkoznunk a túlélésért.

Mit keres egy romos felhőkarcoló tetején egy fél üveg víz? Ráadásul a megszerzéséért Ezio Auditore-t és Perzsia Hercegét is megszégyenítő akrobatikus képességeket kell elsajátítanunk. Az éhes ember nem válogat, ha életben akarsz maradni, minden ügyességedet latba kell vetned. Március 7-én érkezik az I Am Alive, letölthető formában.

11.
11.
ilor14
#4: ha nem baj itt a link: http://www.gameshop.hu/xbox360/xfps-eger-es-billentyuzet-atalakito/5415 ezt kell bekötni
XFPS a neve
9.
9.
Hubert Cumberdale
hmmm, ha én kibaszottul étel és ital hiányban szenvedek, nem fogok felmászni egy felhőkarcoló tetejére egy fél palack vízért, mikor a folyamat maga 312342351-szer több energiát sajtol ki belőlem, mint amennyit az a víz pótolni tudna. Senki nem néz Bírgájzt? :D Nem is baj, hogy nem jön PC-re, fúj, kamu! :DD
6.
6.
alexcargooo
#5: nem is igazán az irányítással van gondom hanem a célzással a lövöldözős játékoknál pl gta4 ben sem ment a célzás konzolon
5.
5.
Freed
Hát ez sajnálatos...amikor először konzolt vettem a pc-m mellé az egy rémálom volt,mármint az irányítása.De hozzá lehet szokni utána meg könnyebb is mint az egérrel kínlódni...amúgy nincs, nem lehet xboxra de PS 3 ra már igen.
4.
4.
alexcargooo
#3: xboxra lehet egeret meg billentyűzetet szerelni?XDcsak mert konzolon nem tudok embert irányítaniXD
3.
3.
Freed
Vegyetek konzolt...használtan nem nagy pénz és annyit a PC-be is bele ölne az ember és mondhatni fölöslegesen...Amúgy nagyon várom már a gamet! Nagyon jónak ígérkezik :-)
2.
2.
RECh
1.
1.
Thane
Továbbra is viccnek tartom hogy elején "hozzuk PC-re" aztán nem...
Szakadjanak össze nagyából
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...