Tíz percen át mozog a Datura

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 16.
  • Videó
Link másolása
Tíz perces gameplay video érkezett a Team Plastic és a Sony Santa Monica legújabb közös projektjéből, a Daturából. A Move-ra kihegyezett kalandjáték talán nem mindenki ingerküszöbét üti majd meg, de a szürreális hangulat kifejezetten izgalmas, és a látvány is kiváló.

A Team Plastic és a Sony Santa Monica közös próbálkozását a múlt heti GDC-n leplezték le formálisan, a Datura egy PSN-ről letölthető kalandjáték lesz, amiben hősünk jobb kezét a játékos által szorongatott PlayStation Move testesíti majd meg. A kontrollerrel hadonászva sétálhatunk, fedezhetjük fel az elénk terülő komor erdőt, közben pedig mindenféle interakcióra sor kerül majd - az alább tíz percből nagyjából kiderül, milyen is lesz ez:

9.
9.
BrendOoN
Miután megláttam hogy az egyik keze tökéletes, de a másik csak egy úgy van a levegőben, már nem igen érdekelt.
8.
8.
Macccy
#7: Erdősimogató
Amúgy nem rossz maga a stílus, ha valaki szereti ezeket az agylövés lassú puzzle filmjátékokat, régen sok ilyen volt egérre.
Amúgy flém nélkül kérdem: ennek az ún. "fagyinak" is ilyen késése van, mint ahogy a videón látszik? Mert ez semmivel se faszább mint a Kinect, azt is több játékban kipróbáltam, az is késik némileg és ennyi ...
Ezekhez a játékokhoz jó lehet még.
7.
7.
MoRT2195
Szép, de a látványon kívül, van valami értelme a játéknak? Mert én a 10 perces videóból nem szűrtem le, hogy mi az értelme ennek a játéknak.
6.
6.
mamgu
#5: Köszi, háát majd meggondolom mert ez még mindig csak egy játék amihez kell és ami tetszene talán az .-bay-ről nézek majd valamit .
5.
5.
drakecsaj
#3: Tudtommal a kamerát is meg kell venned, mert az fog neked kalibrálni, beigazít a helyes irányba aztán csak utána hadonászhatsz a fagyival.
Egyébként nem rossz, de ezért nem fogok venni fagyikát.
4.
4.
Dogmatix
#3: mivel a nyalókát a kamera érzékeli ezért ajánlatos megvenni hozzá a kamerát :D Lehet kapni Starter packot és úgy olcsóbb valamivel, de kell még egy subcontroller, hogy ne kelljen a kontrollert a kezedben tartani csak azt a sticket+ ajánlott pár játékoz a 2 nyalóka
3.
3.
mamgu
Elég bizarr, így tetszik is, de még mindig nem vágom, hogy most ehhez nekem elég a nyalóka is vagy a kamerát is meg kell vennem ahhoz, hogy múkodjon?
2.
2.
xICEMANx
Érdekes, csak az a levágott kéz ne lenne :))... elég hülyén néz igy ki a dolog...
1.
1.
giga321
A végén amikor csapkod mint valami beteg állat. Az kész XD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...