Traileren az Xbox Live Arcade Next felhozatala

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 26.
  • Videó
Link másolása
Trials Evolution, Bloodforge, Fable: Heroes és Minecraft - ez a négy játék zárja a tavaszt az Xbox Live-on, és annyi már most biztos, hogy mindenki talál majd fogára való anyagot. A Microsoft a minap kiadott egy trailert az Arcade Next felhozataláról, csekkoljátok le az új címeket mozgásban is!

Az Arcade Next vonulat április 18-án veszi kezdetét, a sort a Trials Evolution nyitja, amit 1200 Microsoft Pontért vásárolhatunk meg. Április 25-én a brit Climax brutális akciójátéka, a Bloodforge érkezik, szintén 1200 Microsoft Pontos áron, majd őt a 800 Microsoft Pontba fájó Fable: Heroes követi május 2-án. Utoljára a Minecraft egyelőre Kinect-támogatást nélkülöző Xbox 360-as változata fut be - ezt 1600 Microsoft Pontért vesztegetik majd.

9.
9.
Vopesz
#3: A minecrafthoz biztos nem kell 2 gb, meg úgy tudom 2gb amúgy is a korlát live arcade-on, szóval több nem lehet. De amúgy ha liveozol, hamar kevés lesz az a 4 gb-os 360, a helyedben már most gyűjtenék egy nagyobb vinyóra, ha már nem azt vettél alapból.
8.
8.
Oliver S96
kíváncsi leszek erre a minecraftra.. milyen verzió.. ha lesz javítása, azért is pénzt kérnek-e majd, mert már ez se kutya
7.
7.
Mortician
#6: Szerintem attól nem kell tartanod, hogy 2BG elég lesz-e. Meglepne, ha egyáltalán az 500MB-ot elérné a játék mérete.
6.
6.
joshsolman1993
Én nem gamescorra gondoltam hanem hogy méretben mekkora lesz?GigaByte :)
5.
5.
Moldren
#4: Ne is foglalkozzatok azzal amit mondtam. Ott van a videó végén :)
4.
4.
Moldren
Ha jól tudom mindegyik 400 gamerscore értékű achievementeteket fog tartalmazni.
3.
3.
joshsolman1993
Kedves GameKapcsos szerkesztők..Most komolyan direkt kínoztok a Minecraft látványával és hogy az jön ki utoljára ? :DD:D:D Alig várom komolyan hogy kijöjjön csak annyit nem tudtok megmondani előre hogy ez hány GB -s játék lesz?Mert kinectes x-em van és 4GB-s hozzá a merevlemez...Ha 2GB-nél többet foglal akkor kell vennem egyet :P
2.
2.
Neo1989
Ennél idegesítőbb zenét nem is találhattak volna a trailer alá .
1.
1.
AkosTorok88
majd még meglátjuk mi lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...