Jönnek az új Fable-olvasnivalók

Ha a sorozat Wikipedia-oldalát nem számítjuk, a Fable-rajongók nem kaptak túl sok olvasnivalót a múltban, azonban miután hamarosan két új epizód is megjelenik, ideje megtolni egy kicsit az írásos Fable-nyalánkságok szekerét is. Három novella, két regény, egy átfogó "biblia" és kézikönyvek érkeznek.

Bizonyára lesznek olyan Fable-rajongók, akiknek a májusban érkező Fable: Heroes és a kinectes Fable: The Journey nem üti meg az ingerküszöbüket, számukra a két játék legszimpatikusabb hozadéka az a tengernyi olvasnivaló lesz, amit a Lionhead Studios és a Random House az újdonságok promózásának apropóján jelentet majd meg.

Rövidesen három novella lát napvilágot, ezeket a Fable: Heroes megjelenéséhez közel adják ki, az ígéretek szerint az összes fontos e-olvasó platformon hozzájuk férhetünk majd. Két regényt is kapunk, ezek közül az első augusztusban érkezik, a New York Times bestselling szerzője, Christie Golden alkotása a Fable III és a Fable: The Journey között eltelt időszakot fogja elmesélni. Ezeken felül több kézikönyv is bemutatkozik a jövőben, illetve kapunk egy "Fable-bibliát" is, ami egy folyamatosan frissülő, minden információt tartalmazó dokumentum lesz, ha minden igaz. Utóbbiak megjelenési dátuma ismeretlen egyelőre.

1 komment - szólj hozzá!