Befutott a PES 2013 első kedvcsinálója

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 20.
  • Videó
Link másolása
Ugye egy percig sem hitted azt, hogy Konami feladja a harcot a FIFA ellen folytatott párharcban? Az idei Pro Evoltution Soccer bejelentését Cristiano Ronaldo arcával próbálják nyomatékosítani, ő kapja a főszerepet a focis cím első teaserében is. Vajon megdől az EA Sports egyeduralma?

A mai délután a trailerek előzeteséről szól: olyan korban élünk, amikor már egy közelgő teljes kedvcsinálónak is van teaserje. Minden meglepetés nélkül a Konami bejelentette a Pro Evolution Soccer 2013-at, s bár a tavaly epizód is arra volt hivatott, hogy reformjai révén elorozza a legjobb fociszimulátor címét, erre nem került sor. Eladások terén még mindig az aktuális FIFA remekel. Kérdés, hogy idén mivel rukkolnak elő a japánok? Csekkoljátok az április 24-én érkező trailer előzetesét!

29.
29.
Gaboo77
Hehe! A cikkhez tatozó képen elsőre azt hittem, hogy a Taxi c. filmből a főszereplő. :)
28.
28.
Szbarn
27.
27.
markoci555
ez mi volt? ez nem kedvcsináló hanem életrabló, valamit a játékból tehettek volna mellé
26.
26.
herrluciff
Mondjon akárki akármit mond, Ronaldot berakni reklám arcnak... nálam már most ellőtték magukat. :D :P Ma El Clásico!
25.
25.
volkornka
#18: Ó dehogyisnem ismerik el a védőket. Csak nem a divatszurkolók. Nekem például sok kedvencem van aki védő vagy védekező középpályás. Főként mint Milan szurkoló: Maldini, Gattuso, Nesta, Stam
24.
24.
JacoB
#19: azért mert te nem tudsz focizni, nem kell a focistákat le faszkalapozni...
Nyomorék..
23.
23.
JacoB
Sokan szídjátok Cristianot, de ha ti elértek annyit az életben mint ő akkor, lehet itt írogatni a hülyeségeiteket...
19.
19.
randall13
Ugyanolyan nagyképű faszkalap mint a többi focista 90%-a.
18.
18.
Kriccs
#14: Nálam Lahm volt a meccs embere kedden, zseniálisan védekezett. És szerintem igen is baj, hogy nem ismerik el csak a támadó játékosokat, amikor fantasztikus teljesítményt nyújtanak a védekezők is, csak ha ők hibáznak az jó édesanyjukat, ha a csatárok, akkor lesz még helyzet.
17.
17.
SLi
#8: És ha buzi lenne akkor mi van? Ettől kevesebb lenne bárkinél? Én sokkal jobban tisztelek valakit aki magát adja, nem játssza el a "jófiút" ha egyszer nem az.
Az meg hogy mi normális nézőpont kérdése. Egyébként arra írtam ezt, a hány nője volt dolgot hogy folyton buzizzák mindenütt, főleg olyanok akik csak dadognak meg hápognak a nők közelében.


#14: Azt írtam hogy :" a világ egyik legjobb sportolója", de igazad van a legjobb az talán Kobe Bryant de ezt nehéz eldönteni, nyilván sok sportágat össze se lehet hasonlítani.

16.
16.
cucu007
És milyen jó lenne ha minden ember egyforma lenne mindenki úgy nézne ki mint Lahm és a többi csendes sportoló!!Engem Pl nem zavar egyik profi focista kinézete viselkedése !!
15.
15.
Ginos
a tréler viszont nagyon jó, főleg az aláfestő zene :)) a pes 2012 számomra csalódás volt,főleg úgy, hogy eddig az ISS pro-tól kezdve az összes eddigi részével játszottam...tavaly sajnos áttértem a fifára , annyira gyászos volt a pes.... :((( , talán majd ez sikerül :)))
14.
14.
Hab
#6: A tehetségét én is elismerem, az meg teljesen hidegen hagy kinek mennyi nője volt. Ettől még tény hogy hisztizik és az egyik legnagyobb színész. A világlegjobb sportolója meg aztán nem kis túlzás :DD
#5: ok legyen Realnak 3:2, mint 2 éve MU ellen. A united kb ugyanazon a szinten volt akkor mint a Real most.
Számomra a világlegjobb focistája Lahm, igaz egy védő soha nem fog kitűnni annyira mint egy támadó-középpályás, de Ő nem dumál, nem hisztizik, csak teszi a dolgát ahogy egy profihoz illik.
Abban igazatok van hogy nem ismerem, de a pályán látottak alapján kétlem hogy túlzottan jó ember lenne.
13.
13.
NoRush
Én sem birom a csávót, de elismerem, hogy tud. Kalap szart nem tudnék mellette csinálni egy pályán, ámen. Nem ismerem, meg úgy igazából, ha azt vesszük, alig van, aki tényleg ismeri. Lehet, hogy normális egyén, lehet hogy nem, kitudja? A pályán jól tolja, néha hisztizik, de ugyan, ki nem?

Mondom ezt úgy, hogy én egyáltalán nem vagyok CR fan, sőt...
12.
12.
BrendOoN
#10: Te most pontosan miről beszélsz? :)
11.
11.
JackBauer
#8: barcásként mondom, hogy nem kéne elitélned CR-t ha nem is ismered. Ez a "díszfaszság" meg vajon mit takar?
Jelenleg Messi után ő a legjobb játékos szóval a tudását nem kéne becsmérelni
10.
10.
kharami
#9: Jólvan Lokikám! Tied a görögdinnye!;)
9.
9.
BrendOoN
#8: Szerintem te is fent vagyok Facebookon. Ha beírod szépen a keresőbe hogy Cristiano Ronaldo láthatod hogy 42.676.175 ember(18:45 perckor még ennyi volt) kedveli őt. Na már most ő ennek a 42.676.175 embernek focizik :) Youtubeon szoktak fent lenni videók, ami arról szól hogy milyen egy napja. Amelynek tartalma 40%ban arról szól, hogy megy a beteg gyerekekhez, edzésről hazajövet megáll beszélgetni a szurkolókkal stb...

A családos dologról meg csak annyit hogy két éve apa lett... Hívhatod díszfasznak, de nem igazán szolgált rá. Amit elvárnak tőle azt megteszi. Ha pedig az eredményeit akarnád most szidni: idén 33 meccsen 41 gólt lőtt a bajnokságban. És az értéke 90.000.000 €. Továbbá 2008ban aranylabdás lett, és övé lett az első Puskás-díj.
8.
8.
kharami
#6: Apika! Lehet tud valamit....ez egy dolog! Viszont én egy díszfasznak nem adok tiszteletet aki olyan mint egy buzi! Egy példa! Soha nem fogok egy darab dj nek sem zenésznek tiszteletet adni akármilyen jó a zenéje, ha az nem viselkedik úgy ahogyan az egy híres embertől elvárható! Ők NEKÜNK fociznak nem maguknak! Namost ha nincs rajongó nincs értelme amit csinál! És rajongókat megtartani csak úgy lehet, ha megfelelően bánnak veük illetve kellőképpen viselkedik az illető! Ez az egyik! A másik ki nem szarja le hány nője volt, max a farka rojtosodik ki és a lelke facsarodik ki! Én inkább élek a barátnőmmel és a kislányommal egy normális családban, mint hogy végigszántok 600 millió nőt és közben a drogtól kifordulva fröcsögök! Ha ő jó focista, akkor nem mondom kik a kiváló focisták és nagybetüs EMBEREK is! Köszöntem csókolom!
7.
7.
p3ti
Utolsó Fifa amit megvettem az 2002be volt , ps2 , azóta nem kötnek le a foci játékok , meg már sajna rég elvesztettem a fonalat
6.
6.
SLi
#2: Ennek a dívának több nője volt 27 éves korára minta családfád férfi tagjainak összesen. Nyomorék létére a világ egyik legjobb sportolója, te nyilván nem vagy nyomorék biztos többet is értél el mint ő. Inkább példát kellene venni a munkabírásáról, meg arról, hogy évről évre fejlődik, pedig már bőven nem ifi korú.
Kis tisztelet kellene adni a teljesítménynek, én utálom pl: Busqets-et de eszembe nem jutna így mocskolni, mégiscsak beverekedte magát a világ legjobb csapatának kezdőjébe.
5.
5.
danez11
#2: real győzelem papa :D
4.
4.
kharami
#2: én sem értem miért ezt a díszfaszt kellett kirakni! De annó a kis dzsudzsákunkat sem értettem miért kellett fifa boritóra rakni!:S De inkább ő mint ez! Bár vannak náluk 100x jobb focisták akiknek nem ennyire a villogás a lényeg!
3.
3.
Szbarn
#2: bocs énse xD
álmodik a nyomor
2.
2.
Hab
Most az egyszer nem tudom megállni a trollkodást: miért ezt a nyomorék metroszexuális hisztis divát kell kirakni?? Remélem jövő hét szerdán csúcsformában leszünk és lenyomjuk a Real-t!!! Hajrá Bayern!! :)
Ez a teaser elég gyenkécske. Már rég nem játszottam PES-sel, van már benne bundesliga alapból is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...