Gondok a Thief 4 munkálatai körül?

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 15.
  • Pletyka
Link másolása
Az elmúlt években alig hallottunk valamit a Thief negyedik része kapcsán, erre rövid időn belül két hír is érkezett - az egyik jobb volt, most itt a rosszabbik. A pletykák szerint a Thief 4 munkálatai nem zajlanak éppen túl jól, nemrégiben a fejlesztőcsapat több kulcsfontosságú tagja is lelépett.

Persze azt már lehetett sejteni, hogy valami nincsen rendben. A Thief negyedik része négy éve készül, s míg a fejlesztő Eidos Montreal ezalatt összerakott egy Deus Ex: Human Revolutiont, addig a Thief 4-ről még mindig nem tudunk semmit - a legutóbb kiszivárgott előzetes is belső használatra készült, ha nem kerül fel az internetre, valószínűleg még ennyit sem láttunk volna az anyagból.

A feltételezések szerint komolyabb a probléma, mint gondolnánk, legalábbis erről árulkodik a Superannuation gyűjtése: a fejlesztők karrierje után nyomozó társulás szerint az utóbbi időkben az Eidos Montreal audio rendezője és zeneszerzője, Paul Weir, a pályatervezők, Adam Alim és Patrick Garon, a vezető koncepciógrafikusok, Nicolas Ferrand és Dan Blomberg, a vezető technikai pályatervező, Eugene Kuczerepa és a vezető animátor, Marie-Chantal Larocque is leléptek a cégtől. Ez nem kevesebb, mint hét név, akik ráadásul egytől-egyig kulcspozíciót töltöttek be, távozásuk vélhetően nem kis hatással volt a Thief 4 projekt munkálataira is.

Mindezt tetézi, hogy 2011 decemberére az új Deus Ex átvezetőiért is felelős Goldtooth Creative összerakott egy CG előzetest a játékhoz, amit végül nem vetítettek le a korábbi tervekkel ellentétben. Mi történhet a háttérben? Kíváncsian várjuk a Square Enix kommentárját!

6.
6.
Ugyanmar.
Annyi jo animator, konceptes es designer van, hogy ettol meg siman lehet folytatni.
Az lett volna a gaz ha a koderek fele lep le.
Fel ev mire atlatja, hogy az elottelevo mit ganyolt ossze ...
5.
5.
rics92
Lehet ki kéne tolni az előzőeket...
4.
4.
randall13
#3: Igen, csak azóta elhagyta 7 vezető tervező a csapatot.
3.
3.
Necreon
#1: A Human Revolution alapján annyira - hogy a te szóhasználatoddal éljek ha szabad - "szar" nem lehet.
2.
2.
The Lone Drow
Hiába örültem a trailernek, most itt a rossz hír, sebaj, addig itt vannak a z előző részek...
1.
1.
randall13
Inkább hagyják a francba pihenni a címet, minthogy szart adjanak ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...