Kaz Hirai dobta a Sony Computer Entertainmentet

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 27.
  • Biznisz
Link másolása
Már nem Kaz Hirai áll a Sony Computer Entertainment élén. Természetesen szó sincs visszavonulásról, csak éppen az úriember időközben a teljes Sony Corporation vezetését átvette, bokros teendői valószínűleg nem engedik meg, hogy maga feleljen a PlayStation-részleg ügyes-bajos dolgaiért.

A Sony Computer Entertainment által közzétett sajtóközlemény szerint már nem Kaz Hirai áll a vállalat élén, igaz, azért az igazgatótanácsnak részidőben továbbra is a tagja marad. A dokumentum szerint Howard Stringer korábbi Sony-elnök a Sony Computer Entertainment igazgatótanácsában betöltött szerepéről is lemondott.

Természetesen aggodalomra semmi ok, a Sonynál 1984 óta dolgozó, a PlayStation-üzletág karizmatikus arcaként számon tartott Kaz Hirai még mindig a cégnél dolgozik, csak éppen - mint arról korábban mi is beszámoltunk - tavasz óta ő vezeti a mostanság meglehetősen nagy gyomorbántalommal küzdő Sony Corporationt.

Bár néhány hónapja elnök-vezérigazgatóként vezeti a teljes céget, még mindig ő volt felelős a Sony Computer Entertainment, a Sony Network Entertainment és a Home Entertainment & Sound divíziók ügyes-bajos dolgaiért.

1.
1.
shatterhand
ez az ürge mindig felfelé bukik?:))
Amúgy bírom ,meg a sony is sokat köszönhet neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...