SSX - elstartolt a többjátékos mód

Váratlanul bukkant fel a digitális elosztókon az EA hódeszkás játékának legújabb tapasza, mely élesíti a várva-várt többjátékos üzemmódot. Az online megmérettetések két játékmódban zajlanak: ezek a Trick It és a Race It. Pluszban egy kötetlen Freeride mulatságnak is örülhetünk.

A korábbi utalások igaznak bizonyultak: a készítők valóban online mókával vértezték fel az új SSX-et. Elsőként a Sony konzolján bukkant fel az új patch, mellyel élesíthetjük az öt játékosra kihegyezett multiplayert.

A Race It módban az a cél, hogy a riválisainkat megelőzve elsőként robogjunk át a célvonalon, míg a Trick It-ben trükköznünk kell és a lehető legmagasabb pontszámra gyúrni, mielőtt lejár az idő. Szép és jó mindez - talán újra elővesszük a snowboardos cuccot -, de a többjátékos opciót már az alapjátéknak tartalmaznia kellett volna.

Kapunk egy Freeride névre keresztelt lehetőséget is: itt már nincs visszaszámláló óra, sem ellenfelek, csupán mi vagyunk és a hegy. Új útvonalak felfedezésére és gyakorlásra tökéletesen alkalmas.

5 komment - szólj hozzá!