Új magyar játék: Dream Pinball 3D

  • Írta: Daks
  • 2005. szeptember 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A magyar ASK Homework fejlesztőcsapata egy újabb, Dream Pinball 3D nevű professzionális flipperszimulátor készítésébe kezdett.
A magyar ASK Homework fejlesztőcsapata egy újabb, Dream Pinball 3D nevű professzionális flipperszimulátor készítésébe kezdett. Nem is húznám tovább a bevezetőt, a hivatalos levélből minden apróságot megtudhattok:

"Az eGamesszel, az nVidia-val és az Iridion Interactiveval karöltve az ASK Homework csapata közel egy évtizeden át képviseltette magát a flipperjátékok között igen elõkelõ helyen. Úgy gondoljuk itt az ideje, hogy irányt váltsunk, és megpróbálkozzunk más területek meghódításával is. De mielõtt erre sor kerülne, szeretnénk elkészíteni a leggrandiózusabb flipperjátékot, amit csak látott a világ, ezzel is búcsút intve a stílusirányzatnak, és megköszönve játékosainknak, hogy minket választottak. Szeretnénk mind a PC, mind az XBox és Nintendo DS tulajdonosokat is megszólítani ezzel a termékkel. Szándékunkban áll minden aspektusát két szinttel magasabbra emelni, és beleadni mindent, ami bennünk maradt, hogy hosszú ideig megmaradjon a játék a piacon.

Hogy miért érdemes régi flipperjátékunkat lecserélni a Dream Pinball-ra?

Mert a Dream Pinball:
- minden korosztálynak ajánlott, lévén 4 különbözõ nehézségi szintet nyújt. Így egészen a gyermekkortól, a kezdõktõl a vérprofikig bezárólag mindenkinek remek élményt nyújt. [...]
- többrétegû, 3D-s hangzást tartogat számunkra, amellyel flipper játékban nem sokat találkozhattunk ezidáig.
- természetesen a legváltozatosabb, többrétegû asztalokat kínálja a vállalkozó szellemnek, értsd, a pálya több részre van osztva, és így a játékos egy asztalon belül úgy érezheti, több helyen játszik akár 10 karral.
- a fizikai motorjának köszönhetõen 10 golyótípussal is meglepheti a játékost, úgy mint acél, fa, kõ, papírgalacsin, stb... minden golyótípus koszolódik a játék folyamán.
- talán eddig még soha nem látott "törésmodel"-lel van felruházva, ami azt jelenti, hogyha sokat rúgjuk a gépet, betörhet az üveg. :)
- nem kevesebb mint 6 kameraállásból nyújt változatos játékélményt, amely akár tovább is bõvíthetõ különleges kameraállásokkal.
- forradalmi többjátékos funkció egy pályán belül, vagy akár több asztalon, egy képernyõn vagy hálózatban, hálózati bajnokságot is támogatva.
- teszi mindezt teljes DirectX9 pompájában olyan hatásokat felvonultatva, mint a HDRI, Motion Blur, Depth of Field, Bloom és Részecske szimuláció, melyek segítségével füstölgõ, kigyulladt asztalt, szikrázó acélgolyót, vagy vakító krómfelületeket jeleníthetünk meg. [...]


Ugrás a galériához

Egyszóval azért, mert fenekestõl forgatjuk fel, kifordítva négy sarkából az egyik legõsibb játékmasinát, ami mindenidõk játéktermének elengedhetetlen darabja. A játéknak jelenleg kiadót keresünk."

Galériánkban 74 vadi új kép található!
5.
5.
Bubsy
Én is csak egy kódot kérnék hozzá hogy ki tudjam próbálni majd véleményt mondani róla.
4.
4.
fojesz
Eszméletlen! Jó magam flipperrajongó, szal nagyon szeretem a minőségi játékokat!
3.
3.
Ca$h
Ezek a sracok nagyon durvan ertenek ahhoz, hogy hogyan kell flippert csinalni!!!
2.
2.
zoenn
Ez a blur effekt úgy néz ki, mintha bepárásodott szemüvegen keresztül bámulnánk a játékot...
1.
1.
lewton6
egész jól hangzik/néz ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...