I Am Alive - előrehozott PC-s megjelenés

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Már holnap napvilágot lát a számítógépes I Am Alive - a Ubisoft Shanghai gesztusértékű bejelentéssel szolgált. A korábbi tervek még szeptember 13-ai dátumról szóltak, ám egy héttel korábban kapjuk kezeink közé a posztapokaliptikus túlélőjátékot. Magyarázat nincs, inkább tapsikoljunk örömünkben!

Nagy adósságát törlesztette a Ubisoft két hete, amikor PC-re is bejelentette a tavasszal konzolokon debütált I Am Alive-ot. A tervezett megjelenési dátum akkor szeptember 13. volt, ám a kiadó egy héttel előrébb hozta a dátumot: holnap, azaz szeptember 6-án landol a túlélőkaland a Ubisoft saját boltjában és más digitális áruházakban.

A franciák nem indokolták meg döntésüket, de ez ne is tántorítson el minket attól, hogy beruházzunk a játékba, mely 14,99 eurós áron kerül forgalomba. A rendszerkövetelmények a következők:

  • OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP1) és Windows 7
  • Processzor: AMD Athlon 64 X2 3800 + vagy Intel Pentium 4 630
  • Memória: 1024 MB (Windows XP), 2048 MB (Windows Vista vagy 7)
  • Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 GT vagy ATI Radeon HD 2600XT
  • DirectX: 9.0c
  • Merevlemez: 2 GB
  • Hang: Bármely DirectX 9.0c-kompatibilis eszköz


Az I Am Alive hivatalosan nem támogatja a Crossfire- és SLI-rendszereket. A PC-s verzióban egyébiránt tökéletesítették Easy és Replay módokat is, amiket többen ostorozták a konzolos változatok esetében.

33.
33.
Ilyen hw kovetelmenyek melle minek sli meg crossfire?
32.
32.
Jinbobo
#30: a használtjáték vételt nevezzük: Legális illegállításnak:)
31.
31.
Jinbobo
#29: na igen, a dlc-k hozzáadása tényleg kiábrándító. Lassan már csak egy fél játékot veszünk, a másik felét dlc-kel lehet csak elérni. Nem is lenne ez baj, ha a dlc-k ingyenesek lennének, de sajnos nem azok. Ebben egyet értek veled.
30.
30.
frankdelgado
#24: Ha már átment a topik warezsirató, szánalmasozó hőscincérek keménykedésébe, akkor már leírom - amit már sokan leírtak előttem -, hogy amióta Steam van azóta ákcijósan veszem a játékokat szaré-hugyé. És mégis több jogdíjat fizetek így, mint a legtöbb "nowarez" konzolos, akik cserebere, kőccsönadás, meg használt játék vásárlás következtében élvezi az adott produktumot. Na mer az nem fizet egy vasat se a fejlesztőknek. Nem hiába van ráirva a lemez tokjára, hogy ne adja el, ne adja kölcsön stb....szóval az ilyenek ugyanúgy hozzájárulnak az ún "gyárbezáráshoz".... Úgyhogy csak csínján a szavakkal. Persze, h valaki, aki csak boltban, számlával vett játékokat, vagy marketplacen, ps store-n stb...és felháborodik a hozzászólásomon, azt megkövetem!
29.
29.
Gu3sT2
#24: Warez warez.. én pl minden játékot leszedek először torrent oldalról mielőtt megvenném.. valahogy mégiscsak ki kell próbálni... AC - Witcher sorozatot pl azután vettem meg miután a tört verziót kitoltam fullosan... de van olyan játék ami videó alapján jó volt majd mikor leszedtem rájöttem hogy az egész játék úgy hányadék ahogy van... wareznak is megvan az előnye :) 15000ért pedig nem gyűjtőit veszel újonnan az is biztos... max 1-2 gagyi gyűjtőit. Az emberek pedig készítsenek normális elfogadható játékot és mikor készen van ne adjanak ki hozzá 2 napra 5dlc-t :) a fejlesztőbrigádok pedig majd megtanulják hogy ne ugyanazt a játékot adják ki 10 különböző verzióban miután eltűnt már pár darab.
28.
28.
bsg09
"egy-két évvel ezelőtti játékokat már 7000ft-kért lehet venni"

Én ilyeneket 1-3 ezerért szoktam.
27.
27.
Stranger
#4: A magyar "konzolosok" meg olyan jól eltudnak bújni a külföldi vásárlók mögött és csinálhatnak úgy mintha mindent megvennének. Na persze, anyuci-apuci a 100k fizetésével majd ilyen "sz@rokat" fog venni.
26.
26.
Drazhar
Magyarázat? Hát kint van pár napja neten, legalább a stúdió valamennyire időben kapcsolt :)
25.
25.
bledzer
idióta banda, akinek van pénze és meg is akarja venni az így is úgyis megveszi, akinek meg nincs, az le******** és játszik, nem lop meg senkit, max előrelendíti a hardware piacot egy csöppet, ennyi...
24.
24.
Jinbobo
#11: ha mindenki warezolna, már nem jelennének meg új videojátékok.
Nem az a szégyen aki megveszi, hanem aki warezol. Szánalmas.
Ha kicsit is figyelemmel kísérnéd az árakat, 15ezerért már a gyűjtői kiadásokat lehet megvenni. Egy új game, 10000ft, de egy-két évvel ezelőtti játékokat már 7000ft-kért lehet venni. Szóval, simán ki lehet bírni warezolás nélkül, én a havi keresetből minden hónapban veszek egy game-t, nem a legújabbak közül, kivéve ha nagy kedvenc az az új. pl Tekkenek. Szóval havi 7000ft, nem visz csődbe. és egy hónapig simán el vagyok vele, összegyüjtögetem a trofeákat.
Mint már annyiszor írtam, az egész csak akarat és felfogás kérdése.
Gondolj bele: dolgozol egy gyárban, napi 8-10órákat, és egyszer csak bejelentik, hogy mindenki ki van rúgva, mert csődbe ment a gyár. egy csomó fejlesztőbrigád ezért tűnik el a semmibe, mert a játék, amiért naphosszakat izzadtak, a hozzád hasonló gamerek letöltik, és sikertelennek bizonyul egy olyan játék, ami valójában nagyon is jó.
23.
23.
giga321
#17: :O Hogy merték ezt tenni? 3 Miatyánkot gyorsan.
22.
22.
Jinbobo
Én megvettem ezt a játékot ps3-ra, és nem csalódtam benne! Nagyon egyedi hangulatú game, a trófeáit is mind beszereztem. Aki igazán kihívásra vágyik, Survival módba indítsa el, garantáltan megküzd a játékkal.
20.
20.
Jake Holden
Ha azt nézzük a kiadók a használt játék piacot sem kedvelik és úgy vannak vele mint a warezel igaz ez főleg Amerikában nem tetszészt váltott ki és szerintem elég egy értelmű kik vesznek használtan. És még mielőtt valaki azzal jönne hogy a használt játékok azért más a kiadók ugyan úgy mint a letöltésekből így a használt játékokból sem kap semmi pénzt.
19.
19.
Nem lenyeges
Ize... nem magamnak irtam hanem a #4 szantam
18.
18.
Nem lenyeges
#3 PC-s vagyok es nem csodalkozok(az meg nem igaz h semmit nem adnak ki,oszt nekem ne gyere gyere aval h atvitt ertelem.. az van leirva oszt kesz).A jatek meg akkor is fent van a netem mar mult het ota.
17.
17.
vuliem
#16: Ahogy elnézem, bűnbe estek és a szentségtelen warezról mertek szólni az Úr színe előtt.
16.
16.
giga321
lol itt meg mi történt?
15.
15.
Gu3sT2
#4: még jó hogy felegyi-t ki nem moderálod... lényegében baromira nem írtam semmit de a hozzászólásom törölve...
14.
14.
Raatkainen
#7: Remélem lesz steamen demó, mert szívesen kipróbálnám!
13.
13.
frankdelgado
#11: Mondjukpélául xboxnál nagyobb warezgép nem is kell, már úgy tolják, h nem is kell használni lemezt hozzá...van olyan, aki két boxot tart, egyet warezolásra, egyet lájvozásra....na meg ott vannak ezek a nowarezmakik! Az egyik topikban fröcsögnek, h csak eredetit, különben a pokolra jutsz, a másikban pedig az mkv fájlok lejátszásának módjait ecsetelgetik, mert szerintük az nem jogsértés... és ez nem fikció, ezekkel találkoztam. Óvoda,kiscsoport.
12.
12.
frankdelgado
#4: Miért csodálkoznának? hisz ez is megjelent.....:) A windows 8-al meg majd szépen ideszivárog minden xboxos játék is :)

A játékról: a grafika nem egetverő - bár boxon toltam, de a pc-s port se lesz jobb- , a harctól sem fog senki elélvezni és több száz órát sem fog senki beleverni- 3-4 óra alatt végigjátszható -, de nálam ezeket a hiányosságokat kárpótolta a hangulat. Szerintem előbb-utóbb úgyis akcijózzák a Steam-en, akkor érdemes megvenni.

11.
11.
miki1105
Elég egyértelmű, hogy a PC-sek warezolnak mert manapság PC-re csak gyenge játékok jönnek tele hibával vagy nem indul el stb stb
Meg persze kapjuk a sok csodás konzolátiratokat amik bűngyengék, és akkor még szidják a PC-s társadalmat.
És hát igen konzolra nem lehet warezolni mindig mindenki megvesz minden új játékot 10000-15000ft na persze.
10.
10.
felegyi
#4: Ugyan, csak azt mondták ami tény és való... nem reklám célú volt a közlendőjük, egyszerűen "aki látta, az nem mondja hogy nem látta"
9.
9.
Gu3sT2
8.
8.
Dark_Temptation
wow ez aztán a moderálás ... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...