Novemberben jön a Football Manager 2013

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sega bejelentette, hogy november elején kerül boltokba, illetve válik letölthetővé a Football Manager idei része; aki előrendeli a játékot, már két héttel korábban belekóstolhat a bétatesztelés során. A fejlesztő Sports Interactive több száz változtatást és újdonságot ígér az aktuális fociszezont feldolgozó részbe.

A Sega bejelentette, hogy a Football Manager 2013 november 2-án válik elérhetővé, a programot dobozos és digitális formában is megvásárolhatjuk majd. Ha a játékot a megfelelő helyen - például a Steamen keresztül - rendeled elő, már két héttel korábban belekukkanthatsz az aktuális epizódba, a bétatesztelés során korlátok nélkül játszhatsz az anyaggal, és a mentéseidet is átviheted a végleges verzióba, ha a tesztidőszak november 5-én befejeződik.

A Football Manager 2013 PC-re és Mac-re érkezik először, de a korábbi tapasztalatok alapján számíthatunk hordozható verzióra is. A menedzserjátékot fejlesztő Sports Interactive durván 900 változtatást és újdonságot ígér, miközben az adatbázis 50 ország klubjára, a legtöbb európai bajnokságra, illetve több mint 500 ezer játékosra és szakemberre terjed ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...