Baldur's Gate II: Enhanced Edition - jövő tavasszal

Még jövő nyár előtt, valamikor tavasz végén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és a fejlesztők nagyon remélik, hogy sikeres lesz, mert akkor van esély arra, hogy esetleg nekiállhassanak a harmadik rész elkészítésének. Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne.

A játék kreatív igazgatója, Trent Oster árulta el, hogy még 2013 nyara előtt, valamikor tavasszal jelenik meg a Baldur's Gate II: Enhanced Edition. Mivel az első rész feljavított verziója még novemberben megérkezik, a csapat ezután teljes erővel a másik epizód felpumpálására koncentrálhat.

Oster viccesen megjegyezte, 2013-ban szeretne látni valami napsütést is, mert idén ez teljesen kimaradt az életéből a sok munka miatt. Ettől függetlenül azonban ambiciózus tervei vannak, elképzelhető, hogy a Baldur's Gate: Enhanced Edition jöhet iOS-re: a csapat már működésre bírta a játékot iPhone 4-en, csak a felhasználói felületet kellene úgy módosítani, hogy mobilon is élvezhető legyen az anyag.

Ami a legfontosabb: az Enhanced Editionök sikerétől függően elképzelhető, hogy a Oster és csapata elkészítheti majd a Baldur's Gate III-at.

8 komment - szólj hozzá!