Baldur's Gate II: Enhanced Edition - jövő tavasszal

  • Írta: InGen
  • 2012. november 11.
  • Hír
Link másolása
Még jövő nyár előtt, valamikor tavasz végén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és a fejlesztők nagyon remélik, hogy sikeres lesz, mert akkor van esély arra, hogy esetleg nekiállhassanak a harmadik rész elkészítésének. Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne.

A játék kreatív igazgatója, Trent Oster árulta el, hogy még 2013 nyara előtt, valamikor tavasszal jelenik meg a Baldur's Gate II: Enhanced Edition. Mivel az első rész feljavított verziója még novemberben megérkezik, a csapat ezután teljes erővel a másik epizód felpumpálására koncentrálhat.

Oster viccesen megjegyezte, 2013-ban szeretne látni valami napsütést is, mert idén ez teljesen kimaradt az életéből a sok munka miatt. Ettől függetlenül azonban ambiciózus tervei vannak, elképzelhető, hogy a Baldur's Gate: Enhanced Edition jöhet iOS-re: a csapat már működésre bírta a játékot iPhone 4-en, csak a felhasználói felületet kellene úgy módosítani, hogy mobilon is élvezhető legyen az anyag.

Ami a legfontosabb: az Enhanced Editionök sikerétől függően elképzelhető, hogy a Oster és csapata elkészítheti majd a Baldur's Gate III-at.

8.
8.
Kerub
Ha ez tényleg kijön iOSre akkor 4év ios használat után végre lesz egy játék amivel én is játszani fogok :)
(A Chron Crossal azért nem játszottam mert a checkpointos rendszere nem passzol az én "10-15percere belogolok játszani" stílusomhoz :( )
6.
6.
daenath
Nah ez majdnem egy magomles :D
5.
5.
leviske
#4: +1

Bár mondjuk megugrani az elvárásokat egészen biztos, hogy nem tudják, mivel a BG széria az eltelt idő miatt túlidolizálttá vált.
4.
4.
névtelenség
"Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne."

Jó kérdés!
Csupán annyit toldanék hozzá, hogy melyik Bioware nélkül? A mai giccs gyárosok nélkül vagy a régi kreatív csapat nélkül?
2.
2.
Mortis
1.
1.
vuliem
Nagyon helyes! Tűkön ülve várom az első rész ápdételt változatát is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...