Tom Hardy a Splinter Cell-film főszereplője

Az Assassin's Creed adaptációja mellett végre a Splinter Cell-mozi munkálatai is belendültek, a Ubisoft pedig bejelentette: a napjainkban méltán népszerű és felkapott Tom Hardy alakítja majd Sam Fishert a lopakodós játék filmváltozatában. A forgatókönyvért Eric Warren Singer felel.

Korábbi ódzkodása ellenére alaposan rákapcsolt a Ubisoft a filmgyártásra, a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-mozi állítólag már 2013-ban bemutatkozhat, és a Splinter Cell adaptációjának munkálatai is haladnak; a főszereplő és a forgatókönyvíró is megvan.

Mint a minap bejelentette, Sam Fisher bőrébe a The Dark Knight Rises Bane-je, Tom Hardy bújik majd, miközben a forgatókönyvért az egyelőre American Bullshitként emlegetett David O. Russel-film mögött is álló Eric Warren Singer felel majd. A francia kiadó filmes részlege, a Ubisoft Motion Pictures jelenleg a gyártás hálás feladatát végző filmstúdió kiválasztása előtt áll, úgy hírlik, a vállalat tárgyal a Warner Bros.-szal és a Paramounttal is.

"Tom Hardy jelenleg az egyik legnagyobb tehetség a filmiparban, fenomenális képességgel játszik el komplex és változatos szerepeket [...]" - nyilatkozta Jean-Julien Baronnet, a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatója, egyúttal hozzátette: Hardy bevonása a projekt jó hír lehet a film- és a játékrajongók számára is.

A Splinter Cellnek jelenleg a hatodik része készül, a Blacklist jövő tavasszal kerül boltokba.

20 komment - szólj hozzá!