Tom Hardy a Splinter Cell-film főszereplője

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Assassin's Creed adaptációja mellett végre a Splinter Cell-mozi munkálatai is belendültek, a Ubisoft pedig bejelentette: a napjainkban méltán népszerű és felkapott Tom Hardy alakítja majd Sam Fishert a lopakodós játék filmváltozatában. A forgatókönyvért Eric Warren Singer felel.

Korábbi ódzkodása ellenére alaposan rákapcsolt a Ubisoft a filmgyártásra, a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-mozi állítólag már 2013-ban bemutatkozhat, és a Splinter Cell adaptációjának munkálatai is haladnak; a főszereplő és a forgatókönyvíró is megvan.

Mint a minap bejelentette, Sam Fisher bőrébe a The Dark Knight Rises Bane-je, Tom Hardy bújik majd, miközben a forgatókönyvért az egyelőre American Bullshitként emlegetett David O. Russel-film mögött is álló Eric Warren Singer felel majd. A francia kiadó filmes részlege, a Ubisoft Motion Pictures jelenleg a gyártás hálás feladatát végző filmstúdió kiválasztása előtt áll, úgy hírlik, a vállalat tárgyal a Warner Bros.-szal és a Paramounttal is.

"Tom Hardy jelenleg az egyik legnagyobb tehetség a filmiparban, fenomenális képességgel játszik el komplex és változatos szerepeket [...]" - nyilatkozta Jean-Julien Baronnet, a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatója, egyúttal hozzátette: Hardy bevonása a projekt jó hír lehet a film- és a játékrajongók számára is.

A Splinter Cellnek jelenleg a hatodik része készül, a Blacklist jövő tavasszal kerül boltokba.

20.
20.
drat576
#19: nekem moziban kimaradt, és a DVD meg Blu-Ray premier decemberben lesz, de semmi gond :)
19.
19.
giga321
#9: ŐŐŐ hát bocsi :D azt hittem már mindenki látta a filmet , tévedtem o.O , az biztos hogy én nem nézem meg még 1x.
18.
18.
drat576
#16: igen tudom, ez meg is látszik.. (sry muszáj volt ellőnöm, mielőtt ellenem fordítja valaki ~ Oh míly csodás paranoia :))
17.
17.
Hubert Cumberdale
#16: Csak ha hozzám szólsz ;) :D
16.
16.
drat576
#15: meg se merek már szólalni, valamiért úgyis kapok mindig a fejemre ^^
15.
15.
Hubert Cumberdale
#13: jó, akkor jelentsd fel bazze
14.
14.
lakodani95
azért azt megnézném, hogy a kétajtós szekrény hogy fog két fal között spárgázni XD
mert a játékban azért Sam se volt egy hercules.
13.
13.
drat576
#12: SPOILER!!!

az Arkham City végén meg Joker hal meg mégis elég nagy spoiler
12.
12.
Hubert Cumberdale
#7: Nem a külső hasonlóság szerintem a legfőbb szempont. Szerintem cloony szar sam fisher lenne. Batmannak is fura volt.

#9: Az nem spoiler, hogy a főgonosz meghal. Ezt a hülye is ki tudja következtetni, hogy vagy börtönben végzi, vagy megmakkan.
11.
11.
Uhu123
#8: Batmanben végig neki szurkoltam :)

Amikor láttam, hogyan hal meg azt hittem felállok és kimegyek a moziból. Röhej. :D
10.
10.
lackosor6
Emlékezzetek vissza, annak idején, amikor beszéltünk róla ki lehetne a filmes Fisher, én őt javasoltam! Nemhiába, megvannak a kapcsolataim... :D
9.
9.
drat576
8.
8.
giga321
Eredetben nagyot nőtt a szememben persze Bronson is oda vág rendesen de nekem mint Bane:/ hát jónak JÓ volt de ahogy meghalt tiszta széééégyen.
7.
7.
ptmilan
Tom Hardy nagyon jó színész, viszont Clooney jobban hasonlít Sam Fisher-re. :-) Inkább az előző részekből kéne csinálniuk egy filmet, ahogyan szogyenyi írta.
5.
5.
Dragonborn
#1: Azért ő már egy kicsit öreg az akcióhoz
Sztem piszok jó választás Hardy
4.
4.
drat576
nagyon szeretem Hardy-t, főleg a Bronson óta
3.
3.
xanatos0911
Nagyon jó! Clooney is jó lenne, de hozzá az elegancia jobban illik, amit azért Sam Fisherről nem lehet elmondani annyira. Ebből a szempontból pedig Hardy sokkal jobb választás, és a színészi alakításban sem lesz negatívum.
2.
2.
Csoola
#1: Ezzel egyet tudok érteni, viszont kíváncsi vagyok rá így is, Hardy a kedvenceim között van jelenleg, szerintem nagyon profi színész.
1.
1.
szogyenyi
Szóval a Blacklist-re építenek. Súlyos hiba. Clooney-t kellett volna felkérni és csinálni egy filmet esetleg az első három játék történései közé. Én szerintem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...