Robert Kirkman és a The Walking Dead FPS

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Walking Dead megálmodója, Robert Kirkman mégis "reménytelinek" tartja a készülő Activision-féle FPS-t, a Survival Instinctet, holott korábban azt nyilatkozta, hogy egy ilyen feldolgozás nem működhet.

A zseniális The Walking Dead-képregények atyja a Game Informer magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy a sorozatot semmiképpen sem szeretné egy szimpla lövöldözős játékként viszontlátni – mondta ezt a Survival Instinct bejelentésekor.

Neki köszönhetjük a rajongásunk tárgyát

Mára, úgy látszik, kedvezőbben látja a helyzetet. Kirkman tisztában van a korábban megejtett nyilatkozatával, s belátta, hogy egy belső nézetű címként is megállná a helyét a The Walking Dead. Hiszen számos olyan ötlettel vértezhetik fel, melyek versenyképessé tennék a piacon, de nem kerülheti el, hogy folyton összehasonlítsák a Left 4 Deaddel.

A Dixon-testvérek főszereplésével készülő játék mégis reménytelinek ígérkezik Kirkman számára. E két karakter nem volt benne a képregényben, ám a TV-sorozatban sokan szeretik őket. Így, ha a játék kellő hozzáértéssel merül el a testvérpár múltjában, talán még jól is elsülhet.

Kirkmannek nincs beleszólása a Terminal Reality játékába, elvégre az Activision az AMC-féle tévésorozat licencét szerezte meg, a képregényekhez semmi köze. Robert tisztában van a létezésével, de tanácsokat nem ad a fejlesztőknek. Bizakodik, hogy az FPS hű marad a The Walking Dead-márkához .

A The Walking Dead: Survival Instinct 2013-ban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

7.
7.
#6: Nem csak neked.
Lehet ez lesz a kovetkezo igeretes jatek amit menthetelneul elbasznak es a sorozattal meg a kepregennyel akarjak majd eladni.
Lattunk mar ilyet jo par tucatot.
Ott van pl. a csillagkapu. Uvolt a jetkfeldolgozasert es szinte lehetetlen lenne belole rossz jatekot csinalni.
A keszitoknek meg is sikerult.
6.
6.
Teuton
Activision? Zombik? Miét van rossz előérzetem ezzel kapcsolatban?
4.
4.
Jared
3.
3.
simon 555
Ha nem csak egy egyszerű hentelde lesz hanem valami olyasmi mint az epizodikus játék volt csak FPS nézetben és szabad mozgástérrel akkor még jó is lehet.Tehát egy szimpla túlélő játékra gondolok érzelmes történettel.
Jó lenne ha küzdeni kellene a vízért meg kajáért is az életben maradásért meg csoportokhoz csatlakozni meg ilyenek.Persze gondolom mivel Activision(nem követtem eddig a játékot) egy egyszerű zombi lövölde lesz cső pályákon és még csak véletlenül sem egy nagy szabad világ...
2.
2.
"A The Walking Dead megálmodója, Robert Kirkman mégis "reménytelinek" tartja a készülő Activision-féle FPS-ben, a Survival Instinctben, holott korábban azt nyilatkozta, hogy egy ilyen feldolgozás nem működhet. "

Persze mert utobb meglatta a csekket a jutalekkal....
1.
1.
balint23h
Az episodikus játék nagyon kellemes meglepetés volt. Hátha ez se lesz rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...