The Walking Dead: Survival Instinct

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U

Akció, FPS, Zombis
Kiadó: Activison, Fejlesztő: Terminal Reality
FPS formában is visszaköszön az AMC csatorna zombis sorozata.
Értékelés: 4.0

The Walking Dead - újabb spin-offot kap a sorozat

Az AMC tulajdonképpen arra készül, hogy elkészítse a The Walking Dead mellékágának a mellékágát: a Fear the Walking Dead: Flight 462 egy webes sorozat lesz, tizenhat epizóddal.

Bezártak a BloodRayne fejlesztői?

Bár hivatalos bejelentést még nem kaptunk, úgy hírlik, tizenkilenc év működés után lehúzta a rolót a Terminal Reality. Ami nem meglepő mondjuk, mert a csapat elmúlt néhány éve borzasztó volt.

Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.

Élen nyitott az új Gears of War a brit toplistán

Noha negyedannyit vittek belőle haza, mint a Gears of War 3-ból anno, a Judgment lett az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka a múlt héten. Számított a márkanév, szépen nyitott az új Walking Dead-játék is.

Launch traileren a Walking Dead: Survival Instinct

Pénteken, azaz március 22-én kerül a boltokba a Terminal Reality alkotása, a The The Walking Dead: Survival Instinct. A játék nem szimpla zombilövölde, elsősorban a túlélésre kell koncentrálnunk Daryl Dixont irányítva.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.

The Walking Dead: Survival Instinct kulisszatitkok

A Dixon-bratyókat alakító színészek tolmácsolásában a The Walking Dead: Survival Instict színfalai mögé pillantunk. Norman Reedus és Michael Rooker elmélkedik egy sort a túlélő-FPS-ről.

Traileren a The Walking Dead: Survival Instinct

Ha azt vesszük, hogy a korábban kiszivárgott gameplay videót az Activision nemes egyszerűséggel letagadta, a rajongók duplán örülhetnek a The Walking Dead: Instinct legújabb előzetesének.

Látnivalókon a The Walking Dead: Survival Instinct

Néhány új screenshot és egy nyúlfarknyi mozgókép ütötte a markunkat a soron következő The Walking Dead-játék kapcsán, ami a fejlesztők szerint valójában nem is FPS, hanem inkább "belső nézetű túlélő játék".

Wii U-ra is megjelenik a The Walking Dead-FPS

A népszerű filmsorozat alapján készülő The Walking Dead: Survival Instinct Nintendo Wii U-n is tiszteletét teszi - erősítette meg az Activision. Ebben a verzióban könnyebben turkálhatunk a hátizsákunkban.

Mozgásban a The Walking Dead: Survival Instinct

Megfontolt előrehaladás, a zombik figyelmének elterelése és trancsírozós közelharc - címszavakban a jövőre megjelenő The Walking Dead: Survival Instinct. Játékmenet-premierrel jelentkezünk.

Eredeti színészekkel erősít a Walking Dead-FPS

Norman Reedus és Michael Rooker is elvállalta a Walking Dead: Survival Instinct munkálatait, így a Dixon-testvérek az eredeti színészek hangján szólalhatnak majd meg az FPS-ben.

Robert Kirkman és a The Walking Dead FPS

A The Walking Dead megálmodója, Robert Kirkman mégis "reménytelinek" tartja a készülő Activision-féle FPS-t, a Survival Instinctet, holott korábban azt nyilatkozta, hogy egy ilyen feldolgozás nem működhet.

Végleges címet kapott a The Walking Dead-FPS

Az Activision megbízásából a Terminal Reality már javában készíti a legújabb The Walking Dead-játékot, amely egy belső nézetű lövöldözős produktum lesz. Főhőseink igazi vagányok, s a TV-sorozatból is ismerősek lehetnek: ők Merle és Daryl Dixon. Immáron a végleges címről is lehullt a lepel.

GC 2012: Képeken a The Walking Dead FPS

Két új screenshot érkezett a The Walking Dead alapján készülő FPS-ből, a képek viszont még mindig nem a játékmenetet prezentálják, csupán a helyszíneket örökítik meg. A Telltale epizodikus kalandjátéka jól sült el - kíváncsiak vagyunk, mit tud az Activision!

Elérhető a The Walking Dead Social Game

Robert Kirkman zseniális posztapokaliptikus zombimeséje Facebookra költözött. A sorozat jogaival felvértezett, felülnézetes közösségi játék némi akcióval, szerepjátékos beütéssel borzolja a rajongók idegeit, persze a jó értelemben véve. A széria előzményeit ismerhetjük meg.

Hallanak és éreznek a The Walking Dead zombijai

A Terminal Reality teljesen hű szeretne lenni a The Walking Dead sorozathoz, s nem agyatlan járkálókat tervez készülő FPS-ükbe, hanem olyan rémségeket, akik meghallják és megérzik a játékos illatát. Ha figyelemfelkeltő dolgot teszünk, a zombik fel fognak minket kutatni.

Bréking: FPS készül a The Walking Dead alapján

Minden jó, ha a vége jó. Estére befutott a nap híre is: az Activision bejelentette, hogy "akció-FPS-t" készít az AMC televíziós csatornán futó The Walking Dead sorozatból. A fejlesztést a Terminal Reality végzi, a történet főhőse pedig Daryl Dixon, a közkedvelt íjpuskás nyomolvasó barátunk.