PC-re is jön az Ace Combat: Assault Horizon

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 28.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Ace Combat-sorozat történetében először a számítógéptulajok is megtapasztalhatják az arcade repülős cím sajátosságait. A tavaly megjelent epizód, az Assault Horizon 2013 első negyedévében landol ezen a platformon.

Korábban el sem tudtuk volna képzelni, hogy a Namco Bandai repülős sorozata PC-n is napvilágot lát, elvégre mindig is konzol-exkluzívnak számított. A kiadó azonban úgy gondolta, hogy profitmaximalizálás címén számítógépeken is elérhetővé teszi a 2011 októberében megjelent Assault Horizont.

Az arcade dogfightokra és némi helikopteres harcra kihegyezett, modern környezetben játszódó mókát 2013 első negyedévében érhetjük el PC-n - dobozos és letölthető formában. A produktum megéri a várakozást, hiszen tavaly korrekt 7.1 pontot kapott tőlünk.

S ha már szóba került a digitális forma, jegyezzük meg, hogy a játék mától elérhető PSN-en is, míg XBLA-n december 18-án válik letölthetővé.

12.
12.
biolencse
Nekem a GK jóvoltából van meg a játék (köszi srácok;-) ) és bár nekem ez volt az elsô ilyen játékom, nagyon tetszett. Igazán jó móka.
10.
10.
DON GONDOCS
Vegyes érzéssel töltenek el ezek a megjelenések, a ridge racer u is megjelent pc-re, de eléggé felejthető darab lett. Remélem ez más lesz.
9.
9.
trion96
#8: Én kölcsönbe kaptam, nekem tetszett, csak egy kicsit rövid volt
8.
8.
shooter1234
#6: Az jó kösz az infót, akkor kipróbálom, aztán ha jó akkor megveszem ha nem kérnek érte (már) olyan sokat.
7.
7.
trion96
6.
6.
trion96
#2: Igen ki lehet kapcsólni, én is úgy játszottam h kikapcsólta és úgy rendesen a repülôt követi a kamera. Amúgy meg nagyon jó játék :)
5.
5.
Oooo, pedig PC-re "arcade repülős" játékból rengeteg van, csak épp mindegyik valamiért a második világháború idején játszódik. Pedig egy jó kis koreai konfliktus Mig-15 / F-86 os vagy vietnami Mig-21 / F-4 párbajokat is szívesen nyomatna az egyszeri rajongó... Fincsi kis küldetések például az amerikai "özvegycsinálóval" :DDD

Egyébként szerintem a 7.1 nagyon riasztó. Az már majdnem 6-al kezdődik és valljuk be amikor a 8 pontostól húzzuk a szánkat akkor ez nagyon nem gyere be kategória... Az más kérdés, hogy itt a gk. valami infantilis módon pontoztok :DDD
2.
2.
shooter1234
Bár ahogy néztem a gameplay videókat, elég idióta kamerakezelése van, ki lehet azt kapcsolni? Vagy végig ilyen össsze-vissza mozgós zoomolós az egész? Mert akkor tutira nem kell. :/
1.
1.
shooter1234
Ez jó hír. Elég kevés jóféle arcade repülős játékot ismerek. A HAWX 1-2 tetszett eddig a legjobban, remélem ez is nagyon jó game lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...