Összekötné a GTA-városokat a Rockstar

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 14.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar hosszútávon egyetlen nagy Grand Theft Auto-világban gondolkodik, amiben az összes eddigi játékbeli város helyet kaphat. A fejlesztőcég emellett további mobiljátékokat is készítene.

A Digital Trends a Rockstar North elnökével, Leslie Benziesszel készített interjút, amiben két érdekes információ is elhangzott.

Egyfelől Benzies elárulta, hogy a Rockstar hosszútávon egyetlen nagy világban egyesítené a GTA-sorozat városait. A Digital Trends arról érdeklődött, mikor térhet vissza Vice City: "Természetesen majd valamikor szeretnénk egy nagy világot, ami az összes városunkat tartalmazza, majd hagyni a játékosokat, hogy szabadon repülhessenek közöttük, újra megnézzék a kedvenc területeiket, ilyen értelemben pedig Vice City újraértelmezése is érdekes lehet."

Másrészt a mobilos fejlesztésekről is szó esett, ami a Vice City iOS-es és androidos megjelenése után aktuálisabb, mint valaha: "A mobiltechnológia teljesítménye rendkívül gyorsan fejlődik, nehéz elképzelni milyen mobiljátékokat jelentethetünk meg az elkövetkező években. Hogy ezek meglévő játékok újrahasznosított változatai vagy vadonatúj címek lesznek-e, nem tudom megmondani, de ha megnézed a Chinatown Warst, láthatod, mindig a kihívást keressük, hogy az új technológiák mentén tervezzünk játékokat, miközben a legtöbb adott funkciót is kihasználjuk, és nem csak a számítási teljesítményt."

20.
20.
SLi
Lehetne a következő rész Chicago GTA megfelelője is, érdemes utána olvasni mi folyik ott mostanában, amerikában már csak Chiraq néven emlegetik (Chicago+Iraq)
19.
19.
trevor
Kenny88nak igaza van az nagyon jo lenne mert aki még nem játszot vagy nincs meg neki a gta 1 2 3 4 annak ez az összekötés jó ötletnek gondolom
18.
18.
nem is rossz ötlet csak márk1212-nek igaza van hogy ez még soká jön:(
egyébként én új vagyok
17.
17.
Wolverine
Asszem kapnak a procik rendesen majd ha ezt megcsinálják, persze nyilván elsősorban ezt konzolra tervezik akárcsak a drága 5. részecskét..Mindenesetre ez nagyon jó kis ötlet főleg ha még a régi főhőseink is újra élvonalba kerülnének és kikerekedne valami nagyon penge összetett sztori velük.
Egyébként remélem megérjük még azt amikor már az egész világot belehet járni egy GTA-ban, de erre még valószínűleg várni kell jópár évet..:)
16.
16.
Kenny88
Az egyesítés az egyik legnagyobb álmom! Iszonyat jól hangzik. Los Santosból átugrani egy kicsit Vice Citybe, onnan meg irány Liberty egy kis bizniszügyből kifolyólag.
15.
15.
Hubert Cumberdale
#14: lol.. mert ugye biztos az egész fejlesztést leállították, hogy leüljenek ezen merengeni... xd
14.
14.
gaber333
Szep es jo, de inkabb az v. foglalkozzanak.
13.
13.
Extol
Jah egy kis GTA MMO is kitelne belőle
12.
12.
Caine
Ha ezt megcsinálják egy fél napig tartana amíg bejárod az egészet!Nagy jól hangzik!
11.
11.
mestermagyar
Mafiára meg sokat kell várni...
8.
8.
ATi0021
Ez megnyugtató, kezdtem azt hinni Vice City-t teljesen elfelejtették, pedig mai napig a leghangulatosabb. Egy modern Miami az Everglades mocsarakkal és Karibi szigetvilággal elég ütős lenne, főleg hogy eddig nem sok játék dolgozta fel ezt a területet.

Tény, hogy a Sebhelyesarcú téma verhetetlen, de azért volt ez az Miamiban. Ott van a CSI Miami, A specialista, Bad Boys, Miami Vice stb. Sőt tele van a város bandákkal. Vagy nyáron cikkeztek a Miami kannibálról is. Szóval bőven lehetne bűnözni ott is. :D
5.
5.
Simonus18
El se tudom képzelni mi lehet majd az újító a GTA VI-ban ... wc-re is lehet majd menni, Ipod-od is lehet, Google worldben kiválaszthatod hova akarsz utazni ... akármi is legyön, nagy sorozat ez
4.
4.
márk1212
Támogatom az ötletet de ez még nagyon messze van, sajnos:) A lényeg az hogy ha egyszer tényleg bele vágnak legyen benne tartalom is, de a rockstarban ezen a téren soha nem csalódtam még (másban sem) :)
2.
2.
JcGross
Ez tetszene! A GTA sorozat az egyik kedvencem és szerintem hatalmas ötlet lenne ha egyesítenék egy világban az összes várost. Külön örülök, hogy vége hírt hallunk Vice City-ről is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...