Torchlight II - túl az egymillión

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 2.
  • Biznisz
Link másolása
A Runic Games gyakorlatilag azóta nem hallatott magáról, hogy megjelent a Torchlight II, 2013-at viszont ők is egy jó hírrel nyitották: az akció-szerepjátékból máig több mint egymillió példányt adtak el.

Megannyi csúszás után szeptemberben csak megjelent a Torchlight második része, ráadásul a játék nem is szerepelt rosszul. A Runic Games a Twitteren árulta el, hogy a premier óta az év végéig több mint egymillió példányban kelt el, amihez egyebek mellett az is hozzájárult, hogy ősszel és deceberben a Steamen keményen akciózták az anyagot.

Mindettől függetlenül a Torchlight II remekül sikerült, mi 9 pontot adtunk rá: "A Runic Games nem hibázott, nem csalódtunk az ígéretekben. A Torchlight folytatása nagyobb és rendezettebb, mint az elődje volt. A rendszer jól működik, s tökéletes alternatívát képvisel a riválissal szemben – a produktum tehát levetkőzte a „szegény ember Diabloja” gúnynevet" - írta zoenn.

15.
15.
lackosor6
Én most tartok a harmadik Act-on a T2-vel, nekem tetszik, szerintem elég korrekt játék! Az a furcsa, hogy sokkal inkább érzem ezt diablonak, mint a D3-at, mert a kezelés, a HUD ugyanaz, és a fejlődés is hasonló! Ötletes, jó kis játék, én ajánlom mindenkinek!
14.
14.
SODor
Ahhoz képest, hogy a Torchlight 1 majdnem 2 év alatt hozta az 1 milliót a TL2 pedig 5 hónap alatt, igenis szép szám.
13.
13.
Cuppak
#1 Torchlight 1-nek nem volt akkora rajongói bázisa, azért nem vették sokan.. btw, minden tekintetben jobb mint D3, én törtön toltam de most tervezem megvenni a 4packot mivel úgy olcsóbb :)
12.
12.
keeflee
Én megvettem mindkét játékot és mindkettő tetszik is a maga módján. A TL2 jobban. Játékidő eddig 118 óra, D3 kb. 20 óra...

Sajnos azt nyilatkozták, hogy a következő játékuk nem a TL3 lesz.
10.
10.
PAtr0n
#2: Nyilván izlés kérdése melyik MMO a legjobb, ezen lehetne órákat, napokat, éveket vitázni. Ha már 2 legjobb MMO, akkor szerintem GW2 és WoW. Egyik ezért, másik azért jobb. A többi MMO csak próbál a nyomukba szegődni. Szerintem.
De hogy a hírhez is szóljak: Azért nem hiába adtak el ennyit, nagy siker volt az első rész is, és azért sokan tudják/tudták, hogy ex-Blizzardosok csinálták javarészt.
És ha már ennyi eladást sikerült összehozni az előrevetít valamit: Lesz Torchlight 3 is ez tutibiztos. És nem kizárt, hogy harmadjára ezt a grafikát már nem fogják tudni eladni ekkora számban, fejleszteni fogják. Na akkor már lehet tényleg ütős játék lesz. Persze a játékmeneten is van még mit csiszolni, kíváncsi vagyok mit hoznak majd össze.
9.
9.
markoci555
hát a diablot hamarabb fogom beszerezni az biztos, de ezt sem szeretném kihagyni, 1 millió meg attól függ hogy nézzük, de szerintem kevés
8.
8.
attila4545
#2: A LoL-la játszanak a legtöbben.
6.
6.
Necreon
#5: Ott a pont. És pontosan ezért lett hatalmas csalódás.
5.
5.
jani091
A diablo3-at sem azért vették meg olyan sokan mert annyira jól sikerült. Inkább azért mert szerették az előző részeket.
3.
3.
Sun9us
Az első részt imádtam, de valahogy, nekem unalomba fulladt a 2. rész. Végig sem vittem. Lehet velem van a baj, hisz kb ugyan az a két játék....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...