Heist - képek a Sony Liverpool egykori projektjéből

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 4.
  • Képek
Link másolása
A Sony tavaly megboldogult liverpooli stúdiója a hírek szerint egy gengszteres játékon is dolgozott az új Wipeout mellett, feltehetően ebből származnak a hétvégén napvilágot látott concept artok.

A Sony liverpooli stúdiója 2012-ben szűnt meg, azóta hébe-hóba érkezik egy-egy adag információ vagy látnivaló, ami a csapat be nem fejezett projektjeit hivatott kiteregetni. Korábbi információk szerint a srácok nemcsak új Wipeouton dolgoztak, a másik projektjükből származnak az alábbi képek is.


Azonban, hogy pontosan milyen játékról van szó, azt nem tudni. Az AGB Heist címmel hivatkozik a kedvcsinálókra, míg a CGhub The Getaway megjelöléssel töltötte fel azokat. Utóbbi arra vonatkozhatna, hogy a képeknek esetleg közük van a 2008-ban törölt The Getaway 3-hoz, ennek azonban ellentmond, hogy utóbbi fejlesztéséért a Sony londoni csapata felelt.


Más infók szerint azonban a liverpooliak maguk is dolgoztak egy gengszteres játékon, igaz, ezt később Splinter Cell-szerű, lopakodós anyaggá alakították át - talán ez lenne a Heist?

3.
3.
felegyi
Iszonyatosan jó hangulata van... ezekkel a képekkel megmutatták hogy mik hiányoznak :)
2.
2.
markoci555
micsoda képek, az uccsó az üt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...