Az első kép a Creative Assembly Alien-játékából?

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 4.
  • Pletyka
Link másolása
Nem számítsatok HD-felbontású screenshotra, de azért csak beesett valami maszatos látnivaló a Creative Assembly Alien-játékából. A jelek szerint a britek fejlesztésének az első filmhez lehet köze.

Noha az Aliens: Colonial Marines árnyékában valószínűleg többen megfeledkeztek róla, a Sega valójában már 2011-ben megerősítette, hogy a Total War-sorozatról ismert Creative Assembly is Alien-játékon dolgozik, ami konzolokra készül. Az anyagról először egy brit politikustól hallottunk, a fejlesztőcég honlapján jelenleg is munkaerőt keresnek a projekthez.

A minap újra hallatott magáról a játék, legalábbis az AvP Galaxy jelentése szerint a fenti kép ebből a fejlesztésből származhat. A lap a Creative Assembly Twitter-oldalának azóta átalakított hátterén, az egyik számítógép monitorán vette észre a képet - ezért a borzasztó minőség.

A találgatások szerint a screenshoton egy töréstesztbábú látható, ami még érdekesebb, hogy Nostromo-póló van rajta, ez alapján pedig elképzelhető, hogy a játék az eredeti, Ridley Scott-féle Alienhez nyúlna vissza. Szintén AvP Galaxy írta meg, hogy forrásai szerint a játék egy korai változatának egyperces demója a Nostromo orvosi fülkéjére emlékeztetett.

Érdekesség, hogy a Sega annak idején a Dead Space 2-höz hasonlította a játékot - a többit rakjátok össze ti.

6.
6.
Skynet
#1: Sztem avp állat lett !jó lenne még pár rész belőle :)
5.
5.
markoci555
ez szinte már nem is kép...
amúgy meg az egy tesztbábu nem? hogy kerül Alienbe?
3.
3.
#1 én az aliens cm-el is jól szorakoztam.
2.
2.
metercsiken
Jó lenne egy olyan "igazi" alien-es game!
1.
1.
DON GONDOCS
Mostmár akármilyen Alien játék érdekesebbnek tűnik az CM tükrében. Még az AvP 2010el is jól szórakoztam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...