Thief - egyetlen ölés nélkül végigjátszható

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 19.
  • Hír
Link másolása
Pacifista vagy? Elítéled az erőszakot? Akkor a Thief a Te játékod lesz! Nicolas Cantin, az Eidos Montreal művészeti vezetője elhintette, hogy akár - hasonlóan az előző részekhez - vérontás nélkül végigjátszhatjuk a címet.

A jobbfajta lopakodós játékok velejárója az a lehetőség, hogy egyetlen ölés nélkül végigjátszható legyen az adott produktum. S mivel a Thief főszereplője, Garrett inkább a javak eltulajdonítására rendezkedett be, így nem is egy gyilkológép, két-három őr már el tudja fenekelni. Nicolas Cantin, az Eidos Montreal blogbejegyzésében kifejtette, hogy nem kell vért ontanunk ahhoz, hogy teljesítsük a Thief által kiszabott feladatokat.

Ravaszul sunnyogva elkerülhetjük a konfrontációt, ám legyünk tisztában azzal, hogy bizony vért fogunk izzadni a pacifista végigjátszás során. A célt több módon is megközelíthetjük, eszközeink elegendőek lesznek ahhoz, hogy feltűnésmentesen haladjunk előre. Persze nem kerülhetjük el az ellenfelekkel való közvetlen találkozást, de a bunkósbottal rövid időre kiüthetjük a szerencsétleneket. Ugye, ismerős a szituáció? 

A Thief 2014-ben jelenik meg PC-re és next-gen konzolokra.

22.
22.
br1Koo
Igen, így lesz igazán érdekes a játék, hogy anélkül lopj el dolgokat, hogy nyomot hagynál egy halott képében. Imádom a Thief hangulatát, az hogy el kell lopni értékes dolgokat innen-onnan. Szeretném hinni, hogy nagyon sok hangsúlyt fektetnek ezen tárgyakra és a hangulati jelentőségükre, emellett szeretném ha ténylegesen komolyan keresni kellene őket.
21.
21.
Shannaro
#19: Hagyd. Csinált egy új felhasználót, és azt hiszi, hogy megfeledkezünk arról, amit eddig csinált ( fogadni mernék, hogy DCMAN = depresszio)
20.
20.
Peti887
Fúúú,de király!! :) Reméljük megéri kivárni....Gondolom a különböző frankó nyilak alap hogy benne lesznek?
18.
18.
bitbandita
Úristen, de várom ezt a játékot...
17.
17.
metercsiken
Jó dolog, hogy lesz választásunk!
Mert néha azért "jó" hátulról leszúrni azt a fránya ellent! : )
16.
16.
Dízel
ááá ez nagyon jó hír! végre egy igazi lopakodós game! ez minőség lesz!!!!!
15.
15.
GodGamer
Nagyon jól fog kinézni, és végre nem kell millió embert leabálni, hogy végigtoljam.
14.
14.
Shannaro
#11: Nem. Lesz TPS is, asszem itt GK-n is írták.
#7: Még nincs késő az első részhez sem. Én pl decemberben nyomtam végig újra a teljes trilógiát. Win 7-en is elmegy csak kell hozzá egy-két cucc.
12.
12.
Kreto
#9: Mert kicsit buggos volt :D Nagyon sokszor amikor el akarod rejteni ledobod valahová és az beleesik a textúrába vagy pocsolyába dobod és megfullad :D Azután jöttem rá ezekre amikor megvolt a hullák hamuvá válása és láttam hogy mikor ki tűnik el.
11.
11.
Cseszneki
Csak FPS nézetben lehet majd játszani?
10.
10.
gyerecske
#9: lehet hogy nagy volt a dózis :-D
9.
9.
Drazhar
Dicséretes tőlük, így legalább megnyugszik mindenki :) Meg azért ilyet lehetett a Deus Ex-ben, és a Dishonoredben is - csak hogy a közelmúltból merítsek - így inkább ennek a hiánya lett volna zavaró.
Én nekem úgyse jön össze, a Dish.-ben is mindig kiírta a végén, hogy valahogy csak megöltem 1 őrt, és fogalmam sincs, hogy mert mindig csak kábítottam őket :D
8.
8.
gyerecske
elsőben olyan is volt,ha jól emlékszem, hogy az eszméletlenül fekvő őrt felkeltette a rátaláló társa és úgy indultak el keresni. :-)
7.
7.
biohazard rex
#1: Ha tapasztalataim nem csalnak ,csak a Deadly Shadows-ba dőltek ki a végtelenségig, a 2-ben elég hosszú idő után, de felkeltek, persze csak akkor ha nem láttunk rá a szundikáló 'barátainkra'. 1-hez nem volt szerencsém, túl fiatal vagyok ahhoz :D
6.
6.
Caine
Szeretem az ilyen játèkokat mert a lopakodó stílus a kedvencem
4.
4.
Onegesius
#3: imádtam én is! habár egy-két résznél inkább megöltem a ku.va őrt aki miatt 20-adjára töltöttem újra :DD
3.
3.
Killerbee
Dishonorednél is jó "móka" volt ölés nélkül végigjátszani. Legalább kitolta a játékidőt. :]
1.
1.
Shannaro
"...a bunkósbottal rövid időre kiüthetjük a szerencsétleneket."
Ha jól emlékszem, akkor az egész küldetési időre eszméletvesztést lehetett okozni nekik. De azt se bánnám, ha az új részben egy idő után észhez jönnének. Akkor legalább lenne egy kis motiváció a sietségre. Viszont ez nem feltétlen szükséges csak hangosan gondolkodok.
Az előző részekben voltak olyan küldetések legnehezebb fokozaton, amelyek megkövetelték az "ölésmentes" játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...