Infómorzsák a Sniper Elite 3-ról

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 11.
  • Hír
Link másolása
A Rebellion vezérigazgatója a VG247 munkatársával ült le beszélgetni a Sniper Elite harmadik részéről, ahol szó esett a játék új helyszínéről és a korábbiaknál jóval szabadabb játékmenetről is.

A Rebellion vezérigazgatója, Jason Kingsley a VG247 munkatársával ült le beszélgetni, így több érdekes információ is napvilágot látott a Sniper Elite harmadik részéről.

Természetesen már az első körben előkerült a második világháborús játékok kérdése, ugyanis minden jel arra mutat, hogy - bár néhány évvel ezelőtt a hócipőnk is tele volt velük - a második világháborús játékok újra divatosak lesznek, a modern hadviselés pedig háttérbe szorul egy csöppet. Kingsley szerint mindez ciklikusan változik, majd rögtön lecsapta a labdát: ők ezzel nem is fárasztják magukat, nem akarják követni a trendeket, a céljuk, hogy a lehető legjobb második világháborúban játszódó mesterlövészes játékot tegyék le az asztalra.

A Sniper Elite 3 Észak-Afrikába megy, ennek több oka is van. Egyfelől az eddigi játékok nemigen aknázták ki az afrikai hadszíntérben rejlő lehetőségeket, másrészt így végre hatalmas nyílt terepre lehet bedobni a játékosokat, akik azután a saját kényük-kedvük szerint oldhatják meg a rájuk váró küldetéseket. Bizony, az új rész sandbox-fókusszal készül, azaz minden feladatot több úton teljesíthetünk, nekünk kell döntéseket hoznunk és megtalálnunk a legjobb búvóhelyeket a terepen. Ha ügyes vagy, hiába vesznek észre az ellenfeleid, még arra is rá kell jönniük, hogyan jussanak el hozzád.

A Sniper Elite 3 az eddigi információk szerint 2014-ben jelenik majd meg PS3-ra, Xbox 360-ra és a next-gen konzolokra.

11.
11.
Giggsy
#10: Légyszi mondj már csak egy olyan hibát, ami a SGW akármelyik részében benne volt, és a Sniper Elite v2-ben nem. Csak egyet. Gagyi történet? Pipa. Csőpálya? Pipa. Röntgenszemű ellenségek? Pipa. (és ehhez képest még denevérfülüek is, hisz nem csak meglátnak 200 méterről az árnyékban hasalva, hanem a város bombázása közben MEGHALLJÁK a lépteidet, mikor tőlük 30 méterre egy házban sétálsz!) Ja és akkor még arról nem is beszéltem, hogy a közepes grafika mellé abszolút optimalizálatlan játék a Sniper Elite v2, és képes megfektetni még egy olyan konfigot is, amin a Bad Company 2 fullon futott. Egy rémesen kidolgozott hulladék a v2.
10.
10.
atesz89
City Interactive-ot elküldeném a Rebellionhoz egy kis továbbképzésre hogy hogyan is kell mesterlövész játékot csinálni. Mert a Ghost Warrior 1 jobb volt mint a 2 csak visszafejlődést mutat az a játék.
9.
9.
Azeroth87
Ennek nagyon örülnék:

"a második világháborús játékok újra divatosak lesznek, a modern hadviselés pedig háttérbe szorul egy csöppet."

Valóban egy időben besokaltak belőlük, de nekem borzasztóan hiányoznak ezek a játékok és örülnék, ha ismét lehetőséget kapna ez a korszak is!!!
8.
8.
Peti887
Nekem tetszett a játék,az 1. és 2. része egyaránt.Végigtoltam a zombis verziót is,de abban azért elég idegesítő volt,h csak úgy tudtad kinyírni a zombikat/csontvázakat hogy vmelyik részre céloztál. Kíváncsian várom a 3.részt! :)
7.
7.
Giggsy
A Sniper Elite v2 a legnagyobb hulladék mesterlövész játék volt, amit valaha kiadtak. Divat ekézni a Sniper Ghost Warriort, pedig a Sniper Elite gyakorlatilag az összes létező szinten rosszabb volt. Nagyon remélem összekapják magukat a harmadik részre, mert annyi hülyeséget, mint amit az előzőbe beleszuszakoltak, rég nem láttam.
6.
6.
Teuton
Észak Afrikában tuti megkaphatjuk a sandbox pályákat, a szó szoros értelmében is :D
5.
5.
joshfeed
És én ha német akarok lenni hogy kicsit megretkeljem a szövetségeseket ? :)
4.
4.
metercsiken
Én ugyan egyik részét sem ismerem, de ezzel a résszel ezt a hiányosságomat, majd szeretném pótolni!
Sőt,már a 2. részével is!
( ahogy látom az első csak pc-s, így az kimarad )
3.
3.
atesz89
Ismeritek ezt a lapot? Magyar Sniper Elite közösség.
http://vu2207.admin.virtualpro.hu/index.php?sid=e1c0bc1a4baf482430a61c41ae8bff38

Amúgy akit érdekel van 1 eladó. Sniper Elite 1+Sniper Elite v2+összes eddigi DLC 5000 ft ért.
2.
2.
Caine
A 2. rész nagyon jól sikerült és biztosra veszem hogy a 3. is nagyon ütős lesz!Nálam kötelező darab!
1.
1.
Morzsi1
Jómagam igen-igen kedvelem a Sniper Elite játékokat, elsőt, másodikat egyaránt. Ennek okán tőlem már holnap is jöhetne a harmadik. Ezért most megyek játszom egy Saint Pierre DLC-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...