Mobilokon tér vissza a Prince of Persia

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Persze nem folytatásra kell gondolni, a Ubisoft az egyik klasszikus epizódot vette elő újra, alaposan felturbózta, most pedig ki akarja adni okostelefonokra és táblagépekre. Trailerünk már van róla!

A Prince of Persia: The Shadow and The Flame még 1993-ban jelent meg, és a Ubisoft most ezt részt újította fel: az okostelefonokra és tabletekre érkező játék az "újgenerációs" trilógia látványvilágára épít, és tulajdonképpen kifejezetten szép eredményt végeztek a franciák az átalakítással. Egyelőre csak egy előzetesünk van belőle:

24.
24.
GodGamer
Egynek jó lesz ez is, de nem egy nagy extra.
23.
23.
adam6751
#22: Lényegében neked azért nem jön be az AC mert a realitásra épül (többé-kevésbé).
Sokan ezért szarozzák az AC-t mert nem lehet irreálisan szaltózgatni harc közben, meg végigsprintelni a falakon. Én pont ezt szeretem benne. Ettől függetlenül én is nagyon szerettem a PoP-ot. Legalábbis régen. Aztán volt egy rész, talán a 4.? Aminek nem volt alcíme. Na az nem jött be...
Viszont nem ártana egy új rész. Ha nem is AC helyett, akkor a Blood Dragon féle baromságok helyett...
22.
22.
dcba
nem lehet ugyan az a stilus a POP meg az AC mert a POPnak minden reszet vegig vittem oda-vissza mindenhogy, az AC-t meg utalom mint a szart.Az elso ketto reszet vegig vittem de a brotherhood mar olyan unalmasnak bizonyult h kb 20%nal abba is hagytam.Attol h akrobatikus mozgasa van egy figuranak az meg nem Prince, ezzel az erovel a mirrors edge is prince.A princenek a vilaga az ami hihetetlen az idovel valo babralas a harcok amikor 30an vesznek korul es ossze-vissza ugralva kardozol le mindenkit.Pl az ACben nem lehet atugrani az ellenfelet felfutni a falra hatraszalttoval a hatamogekerulni megragadni es letasztinani egy szakadekba, majd ha mi is esunk visszatekerjuk az idot.Nekem az AC nem jon be igy nem egy kategoria
21.
21.
meta7203
Teljes mértékben egyetértek veled.Úgy csinálhatnák, mint a Call of Duty-t.Egyik évben ez, másik évben az.
20.
20.
Cooper911
#12: Szerintem is a SoT volt a legjobb. Visszahozta az eredeti PoP feelinget.
Szerintem csinálhatnák felváltva, egyik évben PoP másikban AC igy több idő maradna egy egy játék elkészitésére és mindenki megkapná ami neki tetszik.
De hát UBI...
19.
19.
Azeroth87
Nagyon klasszul néz k. Legutóbb a Rayman tetszett nagyon mobilon.
18.
18.
Batman
#5: Nem fogják, van nekik saját PoP Assassin's Creed néven. Nem fizetnek többet Jordan Mechnernek, inkább kitaláltak egy sajátot.
17.
17.
Quent1n
#12: +1

Az AC motorjával egy PoP2 Shadow and the Flame elég jó lenne. :)
15.
15.
Dark_Temptation
#11: hát igen. most ha a black flag is ütni fog, és ütni fog, akkor még 1-2 évig simán ac jön. de utána már tényleg kiadhatnának 1 új popot. vagy esetleg 1 kindred blades remake-t, mivel azt sajna nem adták ki, és sokkal nagyobbat ütött volna mint a two thrones.. de hát ez van :/
14.
14.
dcba
en ennek nagyon orulok telon meg most is neha jatszom a prince 2vel imadom,Szerintem megelozte a korat a prince.Foleg a vegen az utolso kepsor amit sajnos annyiban hagytak, de stilusos befejezes volt nagyon
13.
13.
Yetikee
Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg, ha tudtok infót róla írjátok meg pls.
12.
12.
aordog
Legjobb rész szerintem a Sands of Time volt. Kihíväs, barlangok, hangulat és csodäs grafika. A motor ott van hozzä, hiszen egy AC grafika megfelelne. Akkor miêrt nem? Az utolso részek a minöségi romläs következtében lettek lemaradva, s nem a nêv miatt nem lett sikeres. A POP még mindig nagy név csak jäték nem születik hozzä! Pedig az alapokbol egy 10 pontos jäték simän kihozhato lenne, meg föleg az Ubi-nak! A kutya mäshol van eläsva...Szerintem az AC sikere az oka. Hiäba egy kiado, mivel a stílus hasonlo nem akarnak kockäztatni..( szerintem)
11.
11.
Quent1n
Igazából egy PoP2 remaket PC-n is el tudnék fogadni..

Dark_Temptation: Nem fogják sajnos.. Most minden pénzt ki akarnak belőle sajtolni aztán ha nem megy akkor megy pihenőre.
10.
10.
Stranger
#9: Hát igen, nekik biztos megéri.
9.
9.
Batman
#6: Azért mert nem mindenki játszik például konzolon és PC-n, ezért örülnek ha igazi gyöngyszem kerül az asztalra. A másik pedig, hogy megpróbálják megfogni a régi játékosokat is, hátha sikerül lehúzni róluk a bőrt. Az ember pedig megveszi, mert lehet, hogy gépen nem, de vonaton utazás közben mondjuk újratolná. A lényeg, hogy sok az alkalmi játékos és ez nekik szól.
8.
8.
dcba
johet es halistennek nemcsak ájfonra :)
7.
7.
Lorthirash
Hát igen a Régi Prince of Persia jobb volt mint az ac (az első 3 részre gondolok)
ez nem is rossz egyébként sztem. :)
6.
6.
Stranger
#3: Igazad van, de én inkább az egész marketingre és erre a piacra utaltam. Lehetne itt a GTA3 is, de nem fogok megvenni egy eszközt amivel kitolhatok egy játékot amit már 10 éve kitoltam szebb grafikával.
Nem értem miért olyan nagy most ez a piac, nem látom az egyediséget.
5.
5.
Dark_Temptation
UBI! hagyjátok már a francba az ac-t és inkább Prince of Persia-t a népnek! tűkön ülve várom már a folytatást... de sehol semmi :/
4.
4.
Raam989
Remek. Épp most vettem meg az első PoP remake-et telóra és nekem nagyon tetszik, szeretem a legelső részt. Ha végeztem vele, akkor ez is jöhet majd.
3.
3.
Batman
#1: Nem, rosszul értelmezed. Ez nem egy AAA cím. Ez azért készül, hogy ha van tableted vagy telefonod akkor elüsd az időt és nem pedig azért, hogy miatta vegyél egyet.
2.
2.
EBR2000
Ez meggyőzött pedig az előző PoP játék ami androidra jött elég tré volt (a régi telefonokon jobb pop játékok voltak...) majd kipróbálom esetleg beszerzem
1.
1.
Stranger
Wow, egy középkategóriás flash játék, rohanok és veszek egy több tízezres tabletet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...