Bréking: magyar felirattal jön az új Splinter Cell

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 3.
  • Hír
Link másolása
Látva az Assassin's Creed III sikerét, a PlayOn úgy döntött, hogy a Splinter Cell: Blacklistet is magyar felirattal küldi a boltokba PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on. Egyedül a Wii U-s verzió honosításáról kell lemondanunk.

A délután folyamán levelet kaptunk a Splinter Cell: Blacklist hazai forgalmazójától, a PlayOntól, miszerint Sam Fisher következő kalandja magyar felirattal landol az üzletekben - legalábbis PC-n, Xbox 360-on és PS3-on tutira. Lássuk a közleményt!

"A mai napon a Ubisoft a magyar rajongók legnagyobb örömére bejelentette a Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist magyar lokalizációját. Az Assassin’s Creed 3 hazai sikerei után a Ubisoft úgy döntött, hogy a Splinter Cell-sorozat legújabb epizódját is magyar felirattal látja el. A Blacklist alcímet viselő rész 2013. augusztus 23-án magyar felirattal kerül a boltok polcaira
PC, Microsoft Xbox 360 és Sony PlayStation 3 platformokon."

Egyedül a Wii U-s verzió honosítása kérdéses még.

41.
41.
Avifer
milyen jó, hogy megint témánál maradtunk
38.
38.
drat576
#36: én az AC:R-t imádtam, a 3-mat meg nem igazán, pedig külön tetszett Connor karaktere, agyfaszt kaptam az 5 órás bevezetőtől; ja meg kraftoljunk, ok, de mit, hordót, igen? dejóó...
37.
37.
K2 The Highest
#36: Az AC3-mal annyi a probléma, hogy rettenetesen leegyszerűsödött a játékmenet, a cselekmény. Nincs meg a szabadság, mindent a szánkba rágnak és megadnak egy KIJELÖLT útvonalat, lehetőséget. Hát már Én éreztem kényelmetlenül Magam, mikor párkányról, párkányra megadták az útvonalat...
36.
36.
adam6751
#35: Az igazi AC rajongók többsége igen is szereti a történetet és a főszereplőt.
Az a pár fórum meg blog amiket olvastam arról hogy miért rossz az AC3, mind abból állt hogy vagy Connor szar vagy a játékmenet. Aki szerint a játékmenet szar az vagy nem játszott még AC-val és nem is szereti a sorozatot igazán vagy semmi sem elég jó neki...az hogy valakikek nem tetszik a játék főszereplője, atmoszférája az csak is ízlés kérdése. Tudod hány olyat olvastam hogy azért utálják Connort mert indián? Ez komoly? Ezek után nem hiszek az ilyen "rajongók többsége szerint rossz" dumában...bocsi. Főleg hogy én is rajongója vagyok a sorozatnak és az első és egyben utolsó (eddig) rossz AC a Revelations volt...
35.
35.
Drazhar
#32: Nem. A rajongók nagyobb része szerint. Vannak akik átélik a játékot, a sztorit, a karaktereket, és nem csak a gyakás a fontos, meg hogy hányféle képpen lehet megölni 10 őrt egyszerre. Utóbbiaknak lehet bejön még ez az egész, de nem egyfelől lehet hallani, hogy akik tényleg ott voltak az elejétől fogva (és nem teszem azt az AC3 volt az első része - hozzáteszem felfogni se tudom ilyen, hogy létezhet tekintve az első rész is alig 5 éves, simán pótolható!) azoknak csalódás.
Oké, most az Ubi az új rész témájával belenyúlt a biztonsági zónába, hoz egy nagyon badass karaktert, ez pedig megmentheti a szériát - de ezt még várjuk ki.
Viszont ez már bőven offtopic, de privátban írhatsz levelet ha még van kérdés!
34.
34.
adam6751
#33: Arról nem is beszélve hogy a borítót is haza vágja a három különböző nyelvű felirat, melyek közül egyik sem angol...bár ez a legkisebb probléma.
33.
33.
adam6751
Ha a PlayOn-ról van szó akkor itt nem lesz angol nyelv...magyar meg cseh vagy mi az isten...itt is idiótán fog kinézni a menü és a kezelőfelület nagy része (a magyar felirat miatt) és...ááá...már most megőrülök!!!
32.
32.
adam6751
#30: "az AC pedig a rajongók nagy része szerint kezd rókabőrbe átmenni"

Úgy érted, a rajongók egy része (kis része) szerint?
31.
31.
p3ti
Rávágják azt a szuper magyar szöveget a dobozra...
30.
30.
Drazhar
#22: a Crysis-ra nehezen gondolhatsz, közük nincs hozzá, az AC pedig a rajongók nagy része szerint kezd rókabőrbe átmenni, nincs épp a legjobb játékok között már egy ideje a széria.
a Watch Dogs viszont valóban úttörő lehet, ha nem fogják telerakni atombéna mellékfeladatok százaival, hogy ezzel tolják ki a játékidőt (menj ide hackeld meg ezt, menj vissza, stb - típusúak: mint kb a Prototype összes side mission-je :D)
29.
29.
adam6751
#28: "Régen nem volt valami jó a szinkron..."

Konkrétan szar volt...mint a Witcher-é...
28.
28.
EBR2000
#27: A pandora tomorrow volt az...
Nekem nem tetszett.
A szinkron nem volt jó.
Minden üres bádog hang, nekem nem tetszett...
Viszont sokkal jobb felirattal vagy szinkronnal játszani.
Régen nem volt valami jó a szinkron...
27.
27.
Azeroth87
Volt régebben egy rész még PC-re, aminek magyar szinkronhangja is volt (!)
Eszméletlen hangulata volt úgy...

Egyre inkább előtérbe helyezem a magyar feliratú játékokat... én jobban kedvelem azokat, amelyeket az anyanyelvemen tudok élvezni!
26.
26.
Teuton
#22: A Crysis-hoz nincs sok köze az Ubinak, EA adta ki.
Arról inkább nem mondok semmit hogy "manapság már csak az Ubisoft csinál minőségi játékokat", csak olvass utána a Might and Magic Heroes 6 mizériának.
25.
25.
Gotham123
There's one more reason to believe in ghosts ;)
24.
24.
adam6751
Ha lehet angol feliratra váltani akkor nem zavar.
23.
23.
aordog
A magyar piac nem nagy szelete a jätékiparnak!
Most ez magyarul jön, de hiäba veszitek meg, mert az még nem jelenti azt, hogy a köv. rész vagy mondjuk mäs Ubi jäték így jönne.
A DS elsö része oltäri siker lett, boxon magyar felirattal nyomtam.
A 2. részt meg PC- n, mert ott elérhetö volt a magyarosítäs. Ez mäs jätéknäl is így van.
Nem értem a konzolokat ebböl a szempontbol:
eredeti jätéknäl( gêmer vagyok nem kaloz) nincs rä lehetöség, hogy a PC- hez hasonloan ezt megtegyük? Nincs.
Ezt a bêkät le kell nyelni! Egy biztos! Az angol nyelvet aki tudja az örüljön neki, én meg annyira tudom, hogy nem akadok meg egy jätékban sem!
Ez a tudäs meg egy halväny 2 - es:) ( vagy+ az sem)
Gyakorolni kell, s menni fog!
22.
22.
bodortamas1
Nem a magyar felirat miatt mondom, de manapság már csak az Ubisoft csinál minőségi játékokat. Gondolok itt a Crysis-re, Assassin's Creed-re, Splinter Cell-re, Watch Dogs meg még sorolhatnék egypár Ubisoftos játékot... Na meg a Rocktar Gamesről se feledkezzünk meg, meg a Capcomról se a Remember Me miatt. Meg az Activision is elődrukkolhat végre egy jó CoD-al, a CoD: Ghosts, új engineval meg új történettel lehet megint kapunk egy jó trilógiát :D
21.
21.
Mr.Mandarin
YES!!!:D Biztos vétel!:D
20.
20.
Quent1n
#16: Ez rajtunk múlik elsősorban :) Meg kell venni a játékokat és ha látják a számokon, hogy jól mennek a lokalizált címek, akkor talán többen is rá fognak feküdni a dologra.
19.
19.
SLi
pfff majd biztos olvasgatni fogok LOL
18.
18.
Moldren
Nekem az AC3omhoz magyar illetve cseh nyelv volt. Sajnos maradnom kellett a magyarnál. :/ galmattal egyet értek abban, hogy a Fable-t fordító brigádnak kéne készíteni minden magyarítást, hiszen tőlük a legélvezhetőbb.
17.
17.
randall13
#15: Erre nem az ubi jött rá, hanem a playon.
16.
16.
h.jozsa
Igazán eljuthatnánk már ara a szintre hogy ezt átlagosnak,hétköznapinak lehessen mondani.
15.
15.
Avifer
biztos rájött az ubisoft, hogy ha lokalizálja más országokra is több vásárlót tudhat magának az adott országon belül
persze valamennyi népesség számot meghaladó országot kell ahhoz kinézni
meg persze ott van azis hogy elég nagy név a splinter cell úgy mint a Assassin's Creed sorozat remélem más kiadó is követi a példájukat csak ne úgy mint az EA csinálta a Mass effect-el
de én azt mondom legyen több splinter cell AC sőt Farcry is magyarul de az még jobb lenne ha még idő közben a Watch Dogs nál is bejelentenék a magyar nyelvet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...