Splinter Cell: Blacklist - részletek a multiról

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 8.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft egy új trailerrel örvendeztette meg a nagyérdeműt a Splinter Cell: Blacklist többjátékos mókájáról. Kiderült, hogy kétféle Spies vs. Mercs játékmódnak örülhetünk a lopakodós címben.

Sam Fisher új kalandjának direktora, Gunther Galipot részletezi nekünk a multiplayer sajátosságait az alábbi videóban. Kiderült, hogy kétféle Spies vs. Mercs mókának örülhetünk: lesz Classic SvM és Blacklist SvM.

Az előbbi ismerős lehet azok számára, akik már játszottak a Pandora Tomorrow vagy a Chaos Theory multijával. Hagyományos 2v2 felállással indulunk, de lesz egy összesen nyolc főt befogadó változat is. Felszerelésünket teljesen testreszabhatjuk, külön kitérve a Vision módra, a kütyükre és a páncélokra - lesznek aktív és passzív képességek is. A klasszikus verzióban a térképek fény-árnyékviszonyai kicsit másmilyen megvalósítást kapnak, mint a Blacklist módban, jobban hasonlítanak majd a korábbi játékokra.


A kémek TPS-nézetben nyomulhatnak, feladatuk az, hogy észrevétlenül közelítsék meg a terminálokat, míg a belső nézetben irányítható zsoldosoknak meg kell védeniük azokat a behatolóktól. Mindkét fél különböző fegyverekhez és kütyükhöz férhet hozzá.

A Splinter Cell: Blacklist augusztus 23-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, magyar felirattal, de angolul lesz Wii U-s változat is.

9.
9.
Egyre jobban érdekel ez a játék...eddig még egy Splinterrel sem toltam, nem volt az én világom, de most megtetszett.
7.
7.
EBR2000
#2: Na van már egy ok hogy miért multizzunk: Vegyük el a 10 éves vérpistikék kedvét a játéktól...legalább is abba a formába.
Amúgy kilépnek a zónából és már bumm a fejbe.
Így majd kétszer is meggondolják hogy multizzanak-e!
6.
6.
goblinfing
#2: Azért chaos theory-ban se lehetett olyat lehozni, ha spyal nem tudtál taktikázni akkor a merc se perc alatt szarrá lőtt, de persze nem 500 töltényük volt ott se. Itt valószínű könnyebb lesz spyal tolni mint a 3. részben.
5.
5.
Sogi
#2: játszottál a PT/CT multijával? csakmert a "codos vérpistikéknek" semmi esélye nincs, a második kanyarban megfognak dögleni, ha az ész nélküli hentet válasszák ;D
4.
4.
Gotham123
#2: vagy megszokják vagy megunják sikerélmény hiánya miatt...
2.
2.
AnimeWarlord
Aham ez szépen hangzik. A szerverek megnyitásától kezdve 2 percre már alsós korosztályú amerikai vérpistikék fognak codozni benne. Taktikázás? Maradna az értelmesebbek számára de sok idióta úgyis tönkreteszi.
1.
1.
EBR2000
Ez nagyon jó lesz már várom... Hajrá kémek!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...