Frissítve: jön a Gran Turismo 6

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony és a Polyphony Digital üzeni az összes tamáskodónak, hogy a Gran Turismo hatodik része a karácsonyi szezonben érkezik, méghozzá PlayStation 3-ra. Egyelőre túl sok infónk nincs a játékról.

A Polyphony a Gran Turismo tizenötödik születésnapi buliján jelentette be, hogy jön a Gran Turismo 6, méghozzá PlayStation 3-ra, és már a karácsonyi szezonban. PS4-es vagy PS Vitás változatról nincs hír.

Az sem véletlen, hogy a silverstone-i pályán mutatták be a játékot, Silverstone ugyanis egyike lesz annak a hét új pályának, ami a játékban helyet kap majd. Ez összesen 33 pályavezetést jelent, amiket 71 különböző módban próbálhatunk ki az ígéretek szerint. A Gran Turismo 5 összes verdája át fog kerülni az új részbe, a vezethető autók száma pedig összesen 1200 darabra emelkedik. Még több testreszabási lehetőségeket ígérnek a készítők, ebből az első kiszivárgott screenshoton is kaphattok némi ízelítőt.

A kezelőfelület is átalakul, továbbfejlődnek a közösségi funkciók, lesz okostelefon- és tabletkompatibilitás is. A készítők nagyobb figyelmet szentelnek majd a DLC-knek, állításuk szerint egy jó darabig támogatnák majd a játékot a megjelenése után.

A Gran Turismo-sorozatból több mint 70 millió példányt adtak el, ebből a Gran Turismo 5 10 milliót tudhat magáénak.

Frissítve: képek és trailer alább, júliusban lesz demó is. Köszi, simon 555!

39.
39.
Tyebeca
Magyarul felszámolnak a "standard" autókkal. Viszont továbbra is jelen lesznek a 6. részben. Jobban fognak kinézni mint az 5. részben, de nem lesznek prémium szintem kidolgozva. Az összes 1200 autót támogatja a Photo mode és az összes autóhoz használhatóak lesznek a kiegészítők is.
38.
38.
Tyebeca
#34: Itt a válasz Kaz-tól:
Will there be “Standard Cars” in GT6?

We won’t be making all the Standard cars from GT5 into Premium models, and we won’t make all of the GT5′s Standard cars fully “Premiumized”.

Up until now, we used to categorize them as Standard and Premium because there were functional differences between them: some of the Standard models might not have tuning parts, or couldn’t be used in Photo Mode. That will all be cleared so every model can be used in Photo Mode, and every car can have parts fitted for it.

In terms of graphics quality, the bad quality Standard models we’ve updated so they look better.
37.
37.
Jani379
Számomra sokat jelent a Gran Turismo. Az ötödik résztől sajnos nem azt kaptam amit vártam. Sokminden nem nyerte el a tetszésemet úgyhohy bele se mennék ezek felsorolásába. Fájt beismernem a tényt, csalódást okozott, de elfogadtam hogy most ez van. Véleményem szerint sok múlik most a hatodik rész minőségén. Van mit kijavítani, illetve másképp megvalósítani mint az ötödik részben. Mondjuk én így is úgy is megveszem, ez nem is kérdés. Azért jó lenne ha visszaállítaná a Gran Turismo kissé megtépázott becsületét.
35.
35.
LAZLOW20
Olyan szépen alakultak már a commentek,csodálkoztam is hogy semi vita nem alakult ki eddig......
Majd ha megjelenik akkor minden kiderül.Amúgy nálam ez eddig a legjobb hír idén,én már nagyon várom hogy megjelenjen.Remélem nem lesz csalódas,mert az 5 hagyott kivánni valót maga útán,ennek ellenére én már rongyosra játszottam.
34.
34.
simon 555
#33: A képeken vannak olyan autók, valamint a trailerben is amik korábban standard autók voltak most viszont egyáltalán nem azok.
Na meg nem fogják elkövetni megint azt a hibát amit a GT5-nél. Hidd el, ki lesz dolgozva mind.
33.
33.
Tyebeca
#31: Azt hol hallottad vagy olvastad hogy ki lesz dolgozva prémium minőségben az összes autó? Szerintem akiket zavar, azoknak meg kell békélniük azzal, hogy az eddigi, GT5-ből ismert felhozatalhoz kapunk még 120-150 új prémium autót. Nem létezik hogy ennyi idő alatt lecserélték volna a standard autókat. Akárhogyan is számolom az kb 900 autó!!!
32.
32.
Jiijo
Tuti vétel, örülök, hogy még PS3-ra jön. :D
31.
31.
simon 555
#29: De mit számít, hogy 400 autó van benne kidolgozva, vagy 400 kidolgozva+ grátisz 800 ami kevésbé? Azt a 400 kidolgozottat így is megkapod és a többi viselkedése ugyan úgy szimulálva van, max játszol vele front kamerával és nem látsz semmit sem belőle. Szóval csak nyerünk vele.De amint mondtam ebben már ki lesz dolgozva mind.
30.
30.
Kicsit érdekes időzítésnek tartom. Úgy gondoltam volna, hogy ez lesz a PS4 egyik nyitócíme. Remélem lesz Vita verzió :)
29.
29.
Caine
#28: Én pont fordítva vagyok ezzel!Legyen csak 400 de az utolsó csavarig kidolgozva!A GT5-ös fekete belső nézettől hányni tudtam volna!
28.
28.
simon 555
#27: Állítólag minden autó ki lesz dolgozva.
De szerintem még így is jobb ha van 1200 autó amiből ki van dolgozva 400 a többi meg nem annyira szép, mintha csak 400 autó lenne benne.
27.
27.
Quent1n
De mi a töknek 1200 autó??? Inkább legyen feleannyi de profin kidolgozott belső nézettel hangokkal miegymás! Nem kellenek GT4-ből átemelt kocsik! Plusz nagyon remélem, hogy a körítésre (pl. egy normális menürendszer) és a hangokra odafigyelnek végre. Bár PS3 tulaj vagyok de nálam a Forza a nyerő egyelőre. Remélem a GT6 büntet és odavág majd. Várom :)
24.
24.
rappit
#19: És te kinek hiszel, egy nevesincs online magazin egyik szerkesztőjének vagy a hivatalos magyar sajtóközleménynek? -.-"
23.
23.
Jared
Azaz már nagyon várom meg 1200 autó :) csak könyörgök tegyenek a játékba végre értelmes zenéket is mert pl a menü zenén én bealszok -.- xd
22.
22.
bcrics
Fu, legutoljára még psx -en toltam a gran turismot.. Lehet be kéne pályázni egy új részre.
Vajon milyen lesz a next -gen autó játék?

Ugye ebben a generációban jött az nfs most wanted ami úgy volt jó ahogy volt..

Most milyen koncepció szerint jönnek majd az újjabbak?
Fejlett fizika biztos központi szerepet fog betölteni mint koncepció gondolom, úgy ahogy az nfs mw -ben az idolassitas pl.

Milyen, milyen új ficsorok lesznek!

Momentán csipnem a bullettimeot is nextgen szintre emelnék
20.
20.
KASBEJ
Hát srácok, irigylem a PS3 tulajokat, nekem még anno PS2-n megvolt a 4. rész és nagyon jó játék, úgyh ez is biztosan az lesz, szeretem az autós játékokat főleg az ilyeneket, amik a realizmusra mennek.
19.
19.
KPCS1975
#14: Köszi,de Liquid írta a gamer365...nem én találtam ki,de bárcsak igaza lenne...
16.
16.
P.key
Így van,egy két autó hiányzik, de imádom. Nem tudtok valamit a Gran Turismo turist tropiról?
15.
15.
Pasallusz
beindult a sony henger, engem lehengerelt :) ó jeeeeeeee :) yes, yes, yes, :D
14.
14.
fojesz
#13: "A mai napon a játék megjelenésének 15. évfordulóját ünneplő rendezvényen, a Sony Computer Entertainment bejelentette a Gran Turismo®6 érkezését. A 70 millió példányban értékesített PlayStation® játék hatodik része várhatóan az ünnepekkor kerül forgalomba."

Idéztem a magyar sajtóközleményből.
12.
12.
Sanyeszpaloc$
#10: Egyszerű, és találó válasz :)
11.
11.
trion96
EZAZ EZAZ EZAZ!!!! Errôl van számomra fityisz a ps4-nek! Am köszi Simon555
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...