Átnevezték az Alien Feart

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 18.
  • Videó
Link másolása
Ezentúl Alien Rage címmel keressétek a Bydgoszcz Studio sci-fi FPS-ét, amit a City Interactive ad ki. Nem kell világmegváltó mondanivalóra gondolni: a feladatunk az, hogy irtsuk az idegeneket, ahogy a csövön kifér.

Már évek óta készül az eredetileg Alien Fear címen futó arcade FPS, a Bydgoszcz Studio tolmácsolásában. Legutóbb egy éve, a 2012-es E3-on hallottunk az alkotás felől, amely felejthetetlen örömöt kínál a könnyedebb stílus kedvelőinek. A játékban egy Don nevű fickó páncéljába bújunk, aki egy elit kommandós. Szabotázsakciókat hajtunk végre a humanoid idegenek ellen.

A City Interactive közleménye szerint a játékot jelentősen átdolgozták a legutóbbi infók óta, ám a maga a koncepció lényegesen nem változott. Talán így már fogyaszthatóbb lesz a PSN-re és Xbox Live-ra készülő anyag.

Most egy teaserrel szolgálhatunk:

10.
10.
dBLOOD
Unreal engine? jajjaj...
9.
9.
markoci555
a sniperes játékkal bizonyították hogy nem csak f*sjátékot csinálnak, mármint én nem próbáltam, de visszajelzések alapján, szóval persze a láttán rögtön a rosszpcjátékok jut eszünkbe, de már nem kell rossz játékra gondolni rögtön
ez alapján persze nem tudom megítélni mi lesz ebből
8.
8.
Uhu123
Hmm. Trailert mát megtanultak csinálni. Remélem játékot is. Egyelőre érdekel.
7.
7.
Marcus T.
De kár, hogy FreddyD visszavonult...
6.
6.
Dkajari
City Interactive. A sz*r játékok otthona... :D
4.
4.
metercsiken
Elég rövid, de nekem is bejön.
Aztán meglátjuk mennyire lesz bejövős ? : )
3.
3.
Nebuloid
Igaz, egyre jobbakat csinálnak! De azért ez jó lesz majd megjelenés után 2 évvel használtan konzolra vagy valami Steam-es akcióban filléresen.

Amúgy meg olvasva a Metro: Last Night-os fejlesztők körülményeiről, nem tudom eldönteni, hogy még annál is rosszabb a helyzet CI-nal vagy csak a kreativítás hiányzik.
2.
2.
ennijofat
#1: Ugyan. Egyre jobb játékokat csinál. Ez kifejezetten tetszik is!
1.
1.
bodortamas1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...