Xbox-pletykacsokor - mi jöhet még ma?

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 21.
  • Pletyka
Link másolása
Este hétkor bemutatják az új Xboxot, és ahogy az lenni szokott a premier közeledtével egyre több pletyka kap szárnyra. Nem írjuk meg őket külön, inkább egy folyamatosan frissülő csokorban gyűjtögetünk majd.

Este hétkor várunk mindenkit egy össznépi Xbox-gyűlésre, a szokásos módon liveblogoljuk majd az új Xbox bemutatóján történteket, és keresünk streameket is nektek, hogy azonnal értesülhessetek a legfrissebb bejelentésekről.

Addig viszont még van néhány óra, és ahogy az lenni szokott, ez idő alatt nem kevés pletyka érkezhet, ami azt boncolgatja majd, mit jelentenek be és mit nem jelentenek be este. Ezeket gyűjtjük itt össze, sőt ha úgy adódik, napközben frissítjük is a listát:

  • Lesz valami Forza: azt már a Forza Horizon óta tudjuk, hogy lesz Forza Motorsport 5, a kérdés csak ugye az, hogy mikor. Nos, állítólag ma kiderül, nemcsak a McLaren kezdte el gyanúsan teaselni az Xbox-bejelentést a Facebook-oldalán, de a Siliconera találata szerint a Microsoft levédette a Forzavista nevet is, ami a találgatások szerint az Autovista mód új becézése lehet.
  • IllumiRoom: Paul Thurrott, a Microsoft munkásságát aktívan követő blogger szerint a redmondiak az IllumiRoomot is bemutatják éles körülmények között.
  • Nem lesz előfizetéses, olcsóbb modell: szintén Paul Thurrott, aki azt is elmondta, nem lesz az új Xboxnak olcsóbb, előfizetéses változata végül.
  • Next-gen FIFA: a Call of Duty: Ghosts mellett az új FIFA is biztosan előkerül, mondjuk ez nem is pletyka, mert az EA Sports is megerősítette a dolgot a Facebookon.
  • UFC: igazából ez sem szóbeszéd, azt is megerősítette az EA, hogy a UFC-játéka is ma este mutatkozik be.
  • Battlefield 4: az EA azt is elhintette, hogy ma nagy Battlefield 4-es bejelentésekre számíthatunk, a bizonytalansági faktort itt az jelenti, hogy a kiadó egy szóval sem említette az Xbox-bulit.
  • Major Nelson a Twitter-csatornáján megerősítette, hogy a show egy óra hosszú lesz. Szóval nem nyúlik bele a Barátok köztbe.
  • A Wall Street Journal körbeérdeklődött néhány microsoftosnál, akik azt mondták: az új Xbox prototípusait streaming szolgáltatásra, 3D-s megjelenítésre, kábel- és műholdas szolgáltatásokra, valamint videorögzítésre is felkészítették. Persze jó kérdés egyelőre, hogy ezek közül mi került be a végleges gépbe.
  • A Game Informer találata szerint lecserélték az Xbox-logót az xbox.comon. Tényleg.
  • Az EA pénzügyi igazgatója megerősítette, hogy jön az NBA Live 14, ráadásul next-gen gépekre. Talán ma este ez is bemutatkozhat.


Cikkünk folyamatosan frissül az új pletykákkal... ha lesznek új pletykák persze.

61.
61.
Jared
Nagyon gyenge volt ez az egész ha nem lett volna a cod akkor kb a nézők 40 százaléka se lett volna xd semmi jó címet nem mutattak
60.
60.
Yami
#58: A PS Meetingen azért nyomták az exclusive-okat mert elég unalmas lett volna egy órán keresztül egy kontrollert mutogatni. Ez most szigorúan egy hardware bejelentés lesz, minimális játékbemutatókkal. Ha most ellőnének mindent akkor mit vinnének E3-ra?
59.
59.
simon 555
#57: Volt egy kép korábban, hogy hogyan néz ki a fejlesztői gép.
http://wololo.net/wagic/wp-content/uploads/2013/02/ps4devkit.jpg
Ezen fejlesztenek.
Ja és egyébként játszottak élőben joystickal:)
58.
58.
simon 555
#56: Hát attól még szerintem a PS Meeting után elvárható, hogy itt is lássunk exkluzív játékokat. Másképpen miért beszélnének róla az emberek? Max azért, hogy megint ugrabugráltak a színészek a Kinect előtt mint az idióták és az milyen vicces volt...
57.
57.
Wask
En elottem amig nem jatszanak joystickkal hanem CGznek meg demoznak addig mondhatnak barmit...nem hiszem el hogy egy darab gep nem volt meg osszerakva...akkor hogy fejlesztenek a fejelsztok?
56.
56.
Yami
#52: A Microsoft már jó előre kijelentette, hogy ma főleg a konzollal fognak foglalkozni és az E3-on fogják a játékokat nyomni, szóval szerintem még korai ilyen messzemenő következtetésekbe kezdened.
55.
55.
simon 555
#53: Nem igazán értelek.
Nem lesz versenyképes a PS4 az új Xboxal kapcsolatban mert kívülről nem láttuk még? Mit számít, hogy hogyan néz ki? Énmiánam egy kartondobozban is lehetnének, nem ez fogja eldönteni, hogy ki melyiket veszi...
Inkább az MS lesz a bajban ha sürgősen nem kezd el belsős exlkluzívokat fejleszteni, mert a multi címekkel nem fognak sokat elérni.
54.
54.
Belerofon
#50: "Ennyivel a megjelenés előtt benyögi a fejlesztőknek, hogy nem 4 hanem 8 giga ram lesz benne és közben a fejlesztőknél még csak a 2GB-os fekszik."

A memória egység más volt a Sony-nál,abba még "gyorsan" lehetett rendelni még pulsz 4 gigát,ám pl. a processzor és a grafikus chip,amit már előre legyártott az amd,az már nem úgy megy,hogy inkább másik kell...
53.
53.
Wask
En nem izgulok....Sony bemutatojanal csak jobb lehet! Ezerovel bemutathattak volna a Ps5 ot is,hogy majd ezt fogja tudni x evbe es lesz ra diablo4 xD! Gep meg sehol,csak mese habbal!Latom a holnapi GK hirt magam elott "Bajban a Sony" :)
52.
52.
simon 555
Ezek a hírek elég elbizonytalanítóak...
Multiplatform címen kívül lesz más is esetleg? Mert ez így nem sok eddig és kevés az az 1 óra. Nem értem miért a multi címeket nyomják ennyire... Ahelyett, hogy a multi kiadóknak fizetnének ideiglenes exkluzivitásért meg extra tartalomért nem, hogy inkább csinálnának belsős játékokat. Sokkal többet érnének el vele.
Xbox 360-ra is alig jött exkluzív játék, jó ha jött évente 1, míg a riválisra jött valamikor 1 évben 4 is. Ha ez megint így lesz (és valszeg igen, mert nem látom ellenkezőnek a jeleit) akkor lehet nem is kell a PS4 mellé, mert nem lesz miért...
51.
51.
simon 555
#50: Viccelsz?
Ez nem ilyen egyszerű ám mint te azt gondolod...
A devkitek már ki vannak adva rég, nem mondhatják azt, hogy "bocs, mégsem ilyen lesz". Ha ki akarják adni idén akkor nyár végén/ősz elején el kell kezdeni a gyártást.
Ez nem úgy meg ám, hogy hopsz, gondolnak egyet és átcsinálják....
50.
50.
Tokodboy
#48: Dehogynem, 1 nap alatt is megváltoztathatja.
Ennyivel a megjelenés előtt benyögi a fejlesztőknek, hogy nem 4 hanem 8 giga ram lesz benne és közben a fejlesztőknél még csak a 2GB-os fekszik. Bármit változtathatnak, összepakolni meg majdnem elég a megjelnés előtt pár héttel.
A 360-al is ezt művelte az MS csaki ott pont fordítottan, mert a kezdeti fejlesztőgépek sokkal erősebbek voltak mint ami végülis megjelent......
49.
49.
Rico424
#34: Szívemből beszéltél!!!:)
48.
48.
simon 555
#47: Egyébként szerintem hardverben nagyon hasonló lesz a két gép.
Gondoljátok, hogy az egyik cég nem ismeri a másik konfigurációját?
Szerintem a Sony már akkor tudta az MS gépének adatait amikor még hír sem volt róla és persze fordítva is igaz.
Ha valamiben erősebb lesz az Xbox, akkor egy másik dologban meg a PS4 lesz erősebb, így szépen ki lesz egyenlítve. Nem hinném, hogy bármelyik gép is sokkal erősebb lenne majd a másiknál.(hiába jelentették be korábban PS4-et, az MS 3 hónap alatt nem tudja már megváltoztatni a hardvert, hogy erősebb legyen...)
47.
47.
simon 555
#44: Szerintem nem lesz több, bár ki tudja. Ha tényleg módosított Windows lesz a gépen akkor szerintem annak több RAM kell majd.
46.
46.
adam6751
Nem lesz előfizetéses, olcsóbb modell? Kár...na mindegy, már alig várom. :D
45.
45.
kamgecam
#44: ....persze nem ez számít,hanem a CPU,GPU....csak hozzáteszem.
44.
44.
kamgecam
#36: ?
Arra gondolsz hogy az új boxba több ram lesz,mint a ps-be?
43.
43.
akifourteen
#37: A sonye se volt sokkal hosszabb megis mi lett belle
40.
40.
traumraise
félek az egy órába nem nagyon lesznek komoly gameplayek...szerintem ez csak arra elég hogy elmondják mennyi felesleges programot pakolnak bele..de este kiderül.
39.
39.
PcSanyko
Rohadtul várom már. :D
38.
38.
Espio
Ááhh, IllumiRoomot, de most azonnal!
Ha epic lesz, tuti vétel lesz, Kinectben se csalódtam :D
37.
37.
Wask
Major Nelson a Twitter-csatornáján megerősítette, hogy a show egy óra hosszú lesz. Szóval, nem nyúlik bele a Barátok köztbe.

Ez beteg... :D De jót kacagtam rajta :D
Nagyon kiváncsi vagyok a ma estére... ma úgy érzem valami nagyon nagyot fog mutatni a microsoft!!!!!!!!!!!!!!
36.
36.
zoenn
Egy hír van, ami nem pletyi.
35.
35.
Norbiii
Bár engem nem fog érinteni, de azért kivi vagyok, hogy milyen lesz, és főleg az új Kinect tudására vagyok kíváncsi. :)


Viszont jöhetnének már az új konzolok, hogy lejjebb menjenek a 7.generációsak, és akkor lehet beszerezek egyet. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...