Hellraid - képeken a középkori lidércnyomás

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 29.
  • Képek
Link másolása
A Techland kooperatív mókára kihegyezett alkotásáról négy új screenshot érkezett közénk. Négyféle kaszt szerepel a középkori fantasy világban játszódó Hellraidben, ahol nincs két egyforma végigjátszás.

A pokol szörnyeit egyszerre négyen is gyilkolhatjuk, változatos eszközökkel. Akár a fém erejében bízva kaszabolhatunk, netán tűzlabdákat eregethetünk, vagy lopakodva, hátulról végezve az élőholtakat. A középkori Dead Island korántsem olyan sandbox cím, mint az elődje. Habár lineárisan haladunk előre, legalább tágas pályákat kapunk.

A Game Master-rendszert a papíralapú szerepjátékok ihlették. A Hellraid minden egyes végigjátszása teljesen új élményt kínál. Mások lesznek a kihívások, a jutalmak, a küldetések, az ellenség száma, típusa és elhelyezkedése is. A megszerezhető kincsek hollétéről már nem is beszélve.

A Hellraid idén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

15.
15.
NoRush
A képek alapján... hát hőőőő gyerekek... megvesszük! :D
14.
14.
xQx.
Szerintem az lesz, mint a diablónál, hogy csak a mappon lévő tárgyak, barlankok, kincsek, stb.. fognak máshol lenni, de azért egy random mapgenerálásban bízok.
13.
13.
metercsiken
Na, ez jónak néz ki!
Érdekel.
12.
12.
Zombiekiller6
Ez jóval brutálisabbnak néz ki mint a Dead Island. Tetszik, de inkább majd csak a Dying Lightot veszem meg. Aki megveszi annak jó szórakozást hozzá, de remélem nem cseszik el ugyanúgy az optimalizálását konzolra mint a Dead Islandnek.
10.
10.
DON GONDOCS
9.
9.
goblinfing
#6: Jó hogy mondod lehet végig tolom még 1x :D
8.
8.
Krees
"A Game Master-rendszert a papíralapú szerepjátékok ihlették. A Hellraid minden egyes végigjátszása teljesen új élményt kínál. Mások lesznek a kihívások, a jutalmak, a küldetések, az ellenség száma, típusa és elhelyezkedése is. A megszerezhető kincsek hollétéről már nem is beszélve."

Ez annyit tesz, hogy a pálya lényegében marad ugyanolyan, csak a content változik (aminek sok értelmét nem látom), vagy maga a pálya alakja is változik?
Véletlenszerű pályákon bírnám, az megdobná rendesen :)
6.
6.
Dark_Temptation
#3: inkább dark messiah. de ettől függetlenül várós! :)
3.
3.
goblinfing
Nem tudom.. nekem kb annyi jön le ebből hogy elder scrolls csak undeadekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...