E3 2013: Elindult a Nintendo expós oldala

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Mivel a Nintendo idén nem rendez nagyszabású konferenciát az Electronic Entertainment Expón, a bejelentéseket a június 11-én lezajló Nintendo Directen követhetik az érdeklődők. A cég E3-as honlapját már fellőtték.

Parasztvakító show helyett az interneten követhetjük a Nintendo legfrissebb híreit és bejelentéseit. Különböző videótúrák keretében a színfalak mögé tekinthetünk, interjúkat nézhetünk - mindezt otthon, a gép előtt ülve. Kattanj erre a linkre!

Mindennek alapja a június 11-én lezajló Nintendo Direct lesz, ahol számos előzetest tekinthetünk meg, a főszerepet a játékok kapják. Az egész E3 alatt tágítják a fejünket.

Ne keseredj el, hogy nem vagy újságíró, aki a VIP helységben kipróbálhatja az új játékokat. Ha külföldön éppen egy Best Buy áruházban jársz, a kiállított gépeken négy, kiadatlan Wii U-s játékot próbálhatsz ki.

13.
13.
lacinho01
milyen feje van már a csávónak x)
szok wii u olcó ,bisztó öccá
11.
11.
Gamelord
#9: Ez a komment bűzlik a bullshittől :)
10.
10.
Birkazoli
#9: Lehet, hogy fanboyság, de a Nintendo tulajok tudják, hogy ami az ő kezüktől jön ki, az rossz nem lehet. Eddig bármelyik tőlük kiadott játékkal többet játszottam, sok mai játékhoz képest.
9.
9.
pstomi
#8: Ezt nevezik fanboyságnak. Amikor valaki a cím miatt veszi meg a játékot és nem amiatt amilyen a játék... és ez sajnos nagyon jellemző Nintendo vásárlókra.
8.
8.
jszili32
#5: Jah a készülő Metroidra én is kiváncsi vagyok, de szerintem akármilyen lesz az a játék nekem akkor is tetszeni fog, mint mondjuk a készülő Zelda játék!
Mégcsak kételkedni sem kell abban hogy szar lesz-e avagy sem!
7.
7.
turi
nincs semmilyen N-es cuccom de megnézem azért
6.
6.
DON GONDOCS
Várom a bemutatót, Nintendo, hajrá mutasd meg mire vagy képes.
5.
5.
Zigur
Amíg nincs Metroid Wii U-ra (ami új és nem a Metroid M féle), addig nem lesz Wii U-m :)
4.
4.
spikee576
A wiiunak is olyan sikereket kéne elérnie mint a wiinek remélem az N mindent megtesz ennek érdekében.Grafikában esélye sincs a másik két riválissal szemben de ugye nem minden a grafika.
3.
3.
msmester
Hm so good
Miért nem amerikában élek...
És ha meglehet kérdezni mi lesz az a négy játék?
A nintendo új szlogene 4 games 4u...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...