E3 2013: Michael Bay rendezi a Ghost Recon-mozit

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A Ubisoft maximálisan komolyan gondolja a sikersorozatainak megfilmesítését, nemcsak a Splinter Cell- és az Assassin's Creed-mozi munkálatai haladnak, de már a Ghost Recon-film kapcsán is vannak fejlemények.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy készül a Ghost Recon filmváltozata, most viszont az is kiderült, hogy Michael Bay (Armageddon, Transformers, tudjátok...) rendezi majd. Jean-Julien Baronnet, a Ubisoft Motion Pictures vezérigazgatója szerint "egy álmuk vált valóra" Bay csatlakozásával.


A mozi mögött egyébként a Warner Bros. áll majd, ennek kapcsán Baronnet megjegyezte, "véleményük szerint a projektben hatalmas lehetőség van", hiszen a Warner már számos sikerfilm gyártásánál, terjesztésénél és népszerűsítésénél bizonyított.

És ennyi. Egyelőre nem tudjuk, miről szól majd konkrétan az adaptáció, ahogy azt sem, hogy kifejezetten egy játékra koncentrál-e majd a feldolgozás, vagy inkább csak a cím örökségét szeretné-e átültetni a mozivászonra.

10.
10.
Zombiekiller6
#3: Állítólag Tom Hardy!
9.
9.
Zombiekiller6
4.
4.
3.
3.
moonborn
Splinter Cell is várható ? Azt nem tudtam,és vajon ki lesz a Sam Fisher ? :P
2.
2.
NECROMORPH
Ha olyan lesz, mint a Ghost Recon Alpha, akkor szerintem semmi gond nem lesz a filmmel. Nekem rohadtul tetszett az a film, csak túl rövid lett. Egy jó story és egy hasonló látványtechnika és már nyert ügyük van, mert az már rossz nem lehet, de majd meglátjuk, mi sül ki a végére...
1.
1.
miki1105
Az biztos, hogy látvány az lesz ha Bay rendezi de általában ilyenkor a story egy kicsit a háttérbe szorul, reméljük most nem így lesz de kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...