PS3-ra és Xbox 360-ra is jön a Thief

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a Thiefet eredetileg PC-re és next-gen konzolokra jelentették be, az imént PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is bemutatta a játékot az Eidos Montreal. Az összes változat együtt érkezik majd.

Az Eidos Montreal videóüzenetben jelentette be, hogy PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik a Thief - az anyagot eredetileg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra mutatták be.

A fejlesztőcég házon belül készíti a PS3-as és az Xbox 360-as változatot, amik a tervek szerint együtt jelenhetnek meg a next-gen játékokkal, valamikor 2014-ben. Az ígéretek szerint a játékmenet alapvető mechanikája nem változik majd.

20.
20.
Drazhar
Na szuperség, egyrészt a gameplay kellően lelombozó volt ahhoz, hogy csak emiatt nextgenre váltson az ember (meg nem is volt nextgen kinézete egyáltalán) így viszont ez is megoldódott.
Így viszont 2014-ig nem is kell váltani az első cím ami miatt kéne (Division) akkor jön ki :)
18.
18.
Belerofon
Latom egyesek azt hiszik,hogy mar a kovetkezo konzolgeneracio kozepenel jarunk.
Megis mit vartatok?Attol,hogy jonnek az uj konzolok,nem kell elkalandozni latvany teren.Majd szepen lassan jonnek a szebb jatekok,nem 2 evre terveztek a konzolokat.Nehogy azt kepzeljuk mar,hogy jonnek az uj konzolok es maris kanaan lesz.Az uj konzolok azert jonnek,hogy a mostani szinvonalat megfeleloen tudjak hozni es kesobb a jobbat.Egyebkent felejtsetek el ezt a "next gen motor "kifejezest,sose volt ertelme.Meg ennek a "next gen latvanynak"sem.Regebbi motort is fel lehet huzni ugy,hogy le esik az allad.Naughty Dog sem fog motort valtani,ahogy sokan masok sem.Ezzel a ralatassal pc-n 2 evente van "next gen" latvany....
17.
17.
Henry82
#14: Így van, tehát költségcsökkentés szempontból nem írnak hozzájuk igazi next gen motorokat, ez meg is magyarázza, hogy 8-10szer erősebb gépeken miért csak kicsit lesz mindennek szebb a grafikája.
16.
16.
nem lesz ez így igazi next-gen cím
14.
14.
Vopesz
#13: Szerintem itt csupán annyiról van szó, hogy öngyilkosság lenne egy majd 100 milliós piacot parlagon heverni. Jön a nextgen, de azért még évek, mire az normális piaccá bővül.
13.
13.
Henry82
X játék kijön jelen generációra is = nem írtak hozzá igazi next gen motort
10.
10.
UrbyG
Teljesen off: Ez a zene az elejéről a Carbuyer youtube csatorna intrójában is ez van! :D
9.
9.
Tokodboy
Ez tipikusan az a cím amit nem értek, hogy minek jön nextgenre, mert az eddigi videók ezt nem támasztják alá.
8.
8.
trion96
#7: Pont így! :D Kivétel h nekem már ps3-am :)
7.
7.
Dontrip
#6: Szerintem sem, én pl. most tervezem egy PS3 beszerzését. Azt is támogatják még elég sokáig. Most már nincs akkora fejlődés mint az előző és a jelenlegi generáció között, ezért annyira nem is érdekel még.
6.
6.
trion96
#5: Ezzel pont így vagyok! Csak sokan ha jön az next gen a "régit" dobnák a kukába, és ez nem helyes.
5.
5.
Dontrip
#3: Hát én 1-2 évig még nem váltok, annyi új és régi bepótolnivaló van.
4.
4.
#3: En pl csak ezert a jatekert gondolkodtam uj konzolon, de igy marad a regi meg egy darabig :)
3.
3.
trion96
Na azt temetik itt sokan a mostani konzolokat :D
1.
1.
Halix :)
Ez azz!! Király ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...