Thief - a sztoriról és a narratíváról

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 1.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik az Eidos Montreal fejlesztői naplósorozata, a legújabb epizódban a lopakodós játék történetéről és narratívájáról mesél nekünk a Thief rendezője és közösségi menedzsere. Garrett nem fog unatkozni.

Ismét a Thief színfalai mögé tekinthetünk a legújabb videóban. A közösségi menedzser, Adam Badke és a rendező, Steven Gallager részletezi nekünk azt a kreatív folyamatot, amely a sztoriért és a narratíváért felel.

A Thief 2014-ben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

13.
13.
BrendOoN
#2: Bizony-bizony nincs is rosszabb annál amikor egy 1998-as játéksorozat fullra lemásolja a 2007-es legendás AC játékokat. :)

E3-on volt róla egy kis gameplay. Azt szűrtem le belőle, hogy ez egy jó Dishonored. (nagyon nem tetszett a Dishonored.) Idővel beszerzem majd PS-re de remélhetőleg megkapom majd mint PS Plus játék.

Valaki elmondána: az Eidos és a Square Enix most egy cég vagy micsoda? :D Vagy a Square Enix megvette az Eidost? Vagy fordítva? A kisebb Eidos megvette a Squaret? :D
12.
12.
Dr_Durden
#11 most hogy mondod, néztem e3 gameplay-t az tényleg fps, nem tudom, nekem úgy rémlett még valami régi hírből hogy tps lesz. Ezek szerint rosszul tudtam. Még a végén lehet hogy jó játék lesz:D
11.
11.
Marcus T.
#9: Sajnos van abban valami, amit írsz, az úgynevezett "új idők szele, modernizálás" és más szentségtörések. Ha tps lenne, gyalázat lenne Thiefnek nevezni.

De honnan veszed ezt? Most nézem az official website-ot és az összes screenshot, a legfrissebbek is mutatják az fps nézetet (is). Az E3-as demo is fps.
9.
9.
Dr_Durden
Az a thief amiről ti beszéltek, egy FPS nézetben játszódó lopakodós játék, szerintem ennek az új rebootnak több köze van az assassin's creedhez mint az eredeti sorozathoz... Szóval lehet hogy nem teljes szamárság amit a #2 kommentelő írt, csak azért mert az eredeti sorozat olyan volt amilyen, nem biztos hogy igaz lesz erre a rebootra is. Eleve hogy a FPS nézetet felváltja a kötelező TPS nézet, már aggodalomra ad okot, arról nem is beszélve hogy kiveszik belőle a misztikumot is, nincsenek mágusok, patkányemberek meg a többiek... Szerintem érthető a felvetés hogy csak egy újabb TPS sandbox marhaság lesz...
8.
8.
hedzsooo
#2: ...Bölcsebb lett volna inkább csak csendben olvasnod kommentelés helyett, mert nagy szamárságot írtál ám!^^
7.
7.
Argetlam
#6: bocsi nem a 4-esnek ment #2
6.
6.
Argetlam
#4: Ugye tudod, hogy egy retardált szar vagy? A Thief sorozat jóval előbb volt mint az a casual szar assasin creed...
5.
5.
astrometan
ez a game elöbb volt mind bármely assassin játék és már az is ilyen volt tehátt inkább enyi erővel az assassins a kopintás
4.
4.
JcGross
#2: Most full retard vagy, ugye tudod?
3.
3.
bencedobos15
#2: Nem kötekedésből mondom, de attól, hogy a főszereplőn csuklya van és mászkálnia kell nem lesz assasin's creed. Valamint ez nem egy vadi új ötlet ez egy reboot, szóval még az sincs, hogy másolják az AC-t, mivel a gyökerekhez mennek vissza.
2.
2.
csikitas
Kíváncsi leszek milyen koppintása az assassin's creed nek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...