Traileren a Sonic: Lost World

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 17.
  • Videó
Link másolása
Derék sündisznónknak színalapú képességei lesznek, amikkel felveheti a harcot a gonosszal. A Sega és a Nintendo szerelmi aktusának gyümölcse vadiúj előzetessel jelentkezett. Tiszta Super Mario Galaxy!

A Sonic: Lost Worldben különböző színek jelölik hősünk képességeit, amiket sűrűn be is vet majd a kaland során. A Nintendo 3DS-re és Wii U-ra idén érkező címről egy trailerünk van az IGN jóvoltából.

 

8.
8.
aordog
Szerintem nagyon szép a jäték megjelenítése, a szinviläg lehengerlö és a hangulat a video alapjän rendben van.
Valami van a Sega- val, mert érdekes modon a Sonic Colors, ami ugye Wii- re jelent meg is hatalmas siker lett, sokkal jobb, mint az elötte- utäna megjelenö Sonic alkotäsok. Most meg ez, ami ugye megint Nintendo exluzive csak ugye Wii U- ra. Nagyon úgy fest, hogy a Sega a Nimtendo- val karöltve képes érvényesülni. Jön majd a Yakuza is...és azt kell, hogy mondjam, hogy a Sega- tol ez a teljesítmény ätlag fölött van..
Részemröl ez a Sonic väros, de naív kijelentês lenne, ha azt mondanäm, hogy mindenképpen megveszem.
Több video kell, illetve remélem, hogy a Eshop- ban a megjelenês elött elérhetövé välik egy demo!
A Galaxy- val szerintem kär hasonlìtgatni, mert azt a nyeregböl kiütni képtelenség, illetve ez a Lost World- nek sem tesz jot...
Viszont az idén megjelenésre kerülö Mario 3D- ben egyenlöre ên a videok alapjän annyi inovatív ötletet, mint ebben nemlätok.
7.
7.
RangerFox
Szerintem nem a legjobb.. Lehetne jobb is bár az alapötlet tetszik.
5.
5.
DON GONDOCS
Sonic újra a régi, Jó ez nekünk?
3.
3.
Solid Snake1984
hááát...nem az igazi, lehetne szebb is
2.
2.
Norbiii
Bár a Mario féléket jobban szeretem, de ez is tetszik. Látom jeleit, hogy a "régebbi stílusú" játékok kezdenek megint feltörekvőben lenni, és remélem megélem, hogy ezen játékok lesznek többségben, bár ez nem ma lesz. Ezért is szeretnék egy Wii U-t, vagy akár egy 3DS-t.

msmester, hun vagy? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...