GC 2013: Befutott az új Thief-előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Lassan megindul az idei GamesComra időzített kedvcsinálók sora, elsőként az Eidos Montreal sötét hangulatú lopakodós címe került terítékre. A gameplay montázsokat tartalmazó videótól letesszük a hajunkat!

Az Eidos Montreal végre kőbe vésett megjelenési dátummal szolgált a Thief kapcsán: Garrett 2014. február 25-én indul lopni Észak-Amerikában PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en, míg Európában február 28-án. 

A GamesComra időzített trailer borongós hangulatú, meggyőző kedvcsináló, remélhetőleg minden régi és új Thief-rajongó szívét megdobogtatja.

44.
44.
AnimeWarlord
Isteni ez a sötét szféra ami áthatja a játékot.
43.
43.
randall13
#40: Szerintem a videóból elég jól lejön, hogy FPS nézet biztosan lesz.

#42: Falon át látod az ellenséget, szerinted meg mernék hagyni a hagyományos térképet? :D
42.
42.
Shannaro
Semmi infót nem találok róla, hogy milyen lesz a térkép? Valaki felhomályosítana? Marad a régi stílus, vagy Garettnek már GPS-e is lesz?
41.
41.
LOLD0mi
Valaki meg tudná mondani a háttérzene címét?:)
40.
40.
sutgab
Na és FPS lesz, mint a Dishonored, vagy TPS?
39.
39.
SP4C3F0X
Majd kiderül hogy jó lesz e vagy nem, kár ezen vitázni. Ha lebutítják a nokedlik szintjére a játékot akkor már nekem se fog tetszeni és maradok a Thief3 nál mert azt egyszerűen nem tudom megunni még huszadik végigjátszáskor is ugyanúgy élvezem. Szerintem azt már nem is nagyon lehet überelni, minden el volt benne találva. A hangulat, a helyszínek és a játékmenet is. Annál már csak rosszabb lehet ez szerintem.
38.
38.
karneol81
De jó kis játék lesz ez.
35.
35.
Pityi0488
Szerintem ez még ugysem a végleges verzió majd kiderül ,hogy milyen lesz ugyis csak jövöre lesz kész (rossz akarok miat) vicc :D szerintem megvétel lesz ebből de azért tovább fogok érdeklödni ,hogy alakul a sorsa!
33.
33.
Shannaro
#31: Pedig érdemes lenne. Én minden részével játszottam, ezért nem vagyok elragadtatva ezzel a reboottal.
31.
31.
Pityi0488
30#
Mindenhol lehetnek nehézségek ezekből születnek a nagy cimek szerintem és még olyan csoportról sem hallotam ahol nincsenek bonyodalmak. De azért nagyon kíváncsian várom a játékot (mondom én aki soha nem játszot még egy Thief résszel sem )
30.
30.
randall13
#28: A hosszú fejlesztési idő nem garancia a minőségre. Erre sok példa/ellenpélda is rácáfol. A Thief esetében meg különösen nincs ok a bizalomra:
http://gamekapocs.hu/hir/34202/problemak_a_thief_fejlesztese_korul
28.
28.
Pityi0488
27#
Lehet igazad van de azért nem egy éves előkészületi játék csak fejlesztik egy jó pár éve remélhetöleg nem hába :)

és szerintem neves rajtuk aki nem tanul a saját kárából :)
27.
27.
randall13
#23: Kit érdekel hogy megveszi-e... Én csak mindig ledöbbenek, hogy milyen ostobák tudnak lenni az emberek. Nem kevés pénzt kidobnak olyan játékokért, amikről gyakorlatilag semmit sem tudnak néhány marketingdumán kívül. A 13 percnyi gameplay pedig 13 percnyi színjátékkal egyenértékű. Mintha nem jött volna ki több száz játék, ami alapján le lehetett volna vonni a következtetést, hogy ezeknek a gameplayeknek sok közük nincs a valós játékmenethez. Van valami olyasmi mondás, hogy a hülye saját kárán tanul. Na hát már eljutottunk oda, hogy a hülye a saját kárán SEM tanul. Aztán a kézhez kapott játék után jön a sok rinyálás, hogy nem erre számítottak. Ez a sztenderd folyamat... Még mindig nem tudom, hogy az ilyen idióta embereken sírjak vagy nevessek.
26.
26.
Pityi0488
Bocsi nem 13 percnyi csak 8:19 de azért szerintem már egy véleményt lehet alkotni róla.

http://www.gametrailers.com/videos/7h5jx0/thief-e3-2013--stealth-gameplay-demo
25.
25.
Pityi0488
ahogy néztem a gameplyat néha olyan sötét volt ,hogy semmit nem látam ki hol van :)
23.
23.
Pityi0488
13#
Bocsi de van egy majd 13 prcnyi gameplay is és az nagyon tuti amugy meg aki meg akarja venni a Trial alapján miért fáj neked nem a te zsebedből huzza kia pénzt és a mai világba 15k az neked sok ,mert szerintem az egy hétvégi bevásárlás na de mindegy a Trial az nagyon bejöt igaz még eggyel sem játszotam de lehet ,hogy itt az ideje :)!
21.
21.
bitbandita
#16: Akárhogy is lesz, a misztikus, okkult érzés, a steampunk dolgok ott lesznek, ha nem is ugyanazok a társaságok kavarják majd a kakát. Ez a Thief, az univerzum attól még olyan lesz mint volt.
18.
18.
bitbandita
Én leszarom azt is, ha reboot, Garrett már nagyon hiányzott. A látott/hallott anyagok (30 perces prezentációk is vannak ám, nem csak két perces trailerek) alapján én bizakodó vagyok. Pl.1.: angolul tudóknak különösen ajánlott, a második felében sokat elmond: http://www.youtube.com/watch?v=5--ZKsAi5E0
11.
11.
LtK
Nagyon hangulatos kis trailer. Viszont ettől a játék még lehet rossz...
10.
10.
metercsiken
#9: Amikor felnyitja az ablakot, meg megfogja a képet az szerintem gameplay volt ?
Bár tényleg jobb lett volna egy hosszabb játékmenet, de így sem rossz!
Mondjuk ,mintha már mutattak volna róla egy hosszabb videót úgy, és abban olyan dolgok voltak, hogy fejlövésnél plusz tp( vagy mit kapott )......egy lopakodós játéknál!?
Plusz a lopakodásos rész is sántított egy kicsit, mert szinte a katona előtt volt, de mégsem vette észre.
De lehet, hogy ez valami más videó volt?( remélem )
És bízom benne, hogy nem rontják el ilyenekkel!?
9.
9.
Crow1983
Valaki magyarázza már el hogy ebben hol volt a gameplay jelenet?!! Kicsit unalmas hogy mindig CGI animációval szúrják ki a szemünket ha nextgen játékokról van szó!Örültem volna inkább egy rövid ,de annál hathatósabb játékmenetnek!
8.
8.
randall13
Baromi jóra sikerült az atmoszféra, csak attól félek hogy le fogják butítani a játékmenetet a mai igényekhez.
4.
4.
EBR2000
Hát ez... Ez valami eszméletlen! Már várom hogy játszhassak vele! Nagyon jó játék méghozzá lopakodós... A legjobb a maga nemében! (Ugye az SC már nem HC lopakodás...)
3.
3.
DarkLord
Nagyon dark nagyon sötét hangulata van szerintem a játék is hozni fogja ezt a szintet és akkor biza újra feléleszti a Thief legendát ....
2.
2.
DevilGamer
Király! Megvan a megjelenési dátum.

Ettől már mindenki leteszi a haját! (Én a Morning Show-ban hallottam először) :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...