Magyar nyelven érkezik a Gran Turismo 6

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Magyarul jelenik meg az ősz két legfontosabb PlayStation 3-exkluzív címe: a Beyond: Two Souls fordításáról ugye eddig is lehetett hallani, ám mint kiderült, a Sony a Gran Turismo hatodik részét is lefordítja majd.

A játékforgalmazói interjúink (az egyiket itt, a másikat pedig itt olvashatod el) alkalmával legtöbbször felmerült kérdések a játékok lokalizálását érintették, így valószínűleg az is érdekel benneteket, hogy a PlayStation 3 két legfontosabb őszi exkluzív címe is magyar fordítással kerül a boltok polcaira.

A sajtóközlemény szerint "a Sony Computer Entertainment kiemelten fontosnak tartja a lokalizálást annak érdekében, hogy a játékok még élvezetesebbé váljanak a magyar felhasználók számára", így a Beyond: Two Souls és a Gran Turismo 6 is magyar nyelven jelenik meg itthon - előbbi október 11-én, utóbbi pedig a karácsonyi szezonban érkezik majd.

18.
18.
EBR2000
Most lattam csakhogy a GT magyar szinkronal jön... O.o
Az meg jobb!
14.
14.
Pityi0488
Gratula a ps tulajoknak!! I'm Xbox tulaj irigy :)
13.
13.
KeXxX
Ez így egyre jobb lesz! Hisz ha ezek a játékok jól fogynak majd, akkor lehet hogy minden exkluzívot már magyarul kapunk meg. Bárcsak egyszer megélném azt hogy mondjuk valamelyik nagy cím magyar szinkront kapna :D Amúgy egy Call of Duty-t és Battlefieldet sem ártana honosítani, az is hozná a pénzt :P
12.
12.
lacinho01
tök király, kár hogy a cenega félt beválni a gta 5 honosítását pedig visszajött volna az ára, de így is jó évünk van jövöre pedig remélem marad az a tendencia hogy megéri lokalizálás hazánkban
8.
8.
paganmantis
Pozitív dolog, hogy ránk is gondolnak, de azért egy GT lokalizálása annyira nem nagy meló szerintem. Nem emlékszem, hogy olyan sok szöveg lenne benne.
7.
7.
RandomGyerek
Nagyon várom már. Első trailer óta van előrendelve. :D
6.
6.
trion96
Ez nagyon jó! Csak kár h a Last of Us nem magyar nyelvû!
4.
4.
spikee576
Ez király már nagyon várós a beyond nálam,mint annak idején a heavy rainis azvolt.Éljen a SONY...........Bárcsak annyi játék lenne a mi nyelvünkön mint angol.
3.
3.
EBR2000
Ennek örülök! Bár a demókor már lehetett sejteni. (Szerintem.)
Tuti vétel lesz csak az a kérdés hogy mikor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...